Inspirasjon

Kondomeriet presenterer: Akuttlevering

One night stand og glemt kondom? Plutselig ereksjonssvikt? Akutt kåthet? Batteribrudd i vibrator? Uansett hva ditt problem måtte være – Kondomeriet akuttlevering er svaret!  

Fra 1. mai 2019 kan du bestille hjemmelevering med drone. Droneleveransen leverer pakken din trygt dit du måtte ønske i løpet av 60-90 minutter.

Fra 1. mai 2019 vil Kondomeriet tilby hjemmelevering med drone!

– Denne nyheten har vi gledet oss lenge til å dele med våre kunder. I flere måneder har vi arbeidet sammen med et ekspertpanel som har utarbeidet prosjektet i samarbeid med oss og vi er helt sikre på at dette kommer til å slå godt an, sier presseansvarlig Marthe Sørflaten.

– Vi har hørt på våre kunder og vet at dette er et etterspurt behov i markedet. Dronelevering er raskt, trygt og enkelt, og skal hjelpe våre kunder der de er, akutt.

Presseansvarlig Marthe Sørflaten forteller at tidligere undersøkelser har gitt indikatorer på hvor i landet Kondomeriet må legge mest ressurser.

– Vi har sett at tromsøværingene er blant de kåteste i landet. Vi har derfor lagt ekstra trykk og ressurser til ulike dronesentraler i de nordlige fylkene. Uten at vi helt har en forklaring på det, har også ekspertpanelet utpekt behov for stor satsning i og rundt bibelbeltet.

Dronelevering vil bli tilgjengelig som et valgalternativ i nettbutikk 1. mai 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *