Hjemme, men på bortebane

"...På så og si samme tid hadde han stukket en finger i fitta hennes mens han la tungen over klitoris. Dette var noe av det sykeste hun hadde kjent. Det var som å få støt i hele underlivet. Han var akkurat passe myk, akkurat passe bestemt og akkurat passe leken. Bare deilig..."

Hun gikk sin vanlige daglige tur. Dette var en av turene hun likte å gå. Hun fikk liksom tatt seg ut litt. Det var godt å kjenne på både mestring, men og på et slags behagelig ubehag etterpå. Gjennom hele dagen hadde hun kjent seg noe urolig. Hun kunne liksom ikke helt sette ord på hva det var. Hun klarte ikke helt å fokusere på det hun skulle.

I løpet av dagen hadde tanken slått henne om hun var blitt syk. Nei, det kunne det ikke være. Hun hadde jo egentlig vært alene hele tiden, bortsett fra venninnen hun bodde med. Men nei, hun kunne ikke være syk. Hun hadde jo ikke møtt noen. Eller vent, det var jo noen hun hadde møtt. Det var jo noen uker siden de hadde møttes, men kunne det være det som gjorde hun litt ør? Var det en form for seksuell frustrasjon? Hun var vant med å onanere ganske jevnlig, men når hun tenkte seg om så hadde det vært uvanlig lenge siden. Det kunne jo faktisk hende at han hadde gjort inntrykk på henne.

Ting hadde vært litt travelt den siste tiden, men hun hadde alltid tatt godt vare på seg selv. Det var nesten en slags høytid når hun stelte seg slik at alt var på stell. Det skulle ikke være et fnugg igjen, akkurat slik hun likte det. Da var hun liksom klar til hva som helst, men mest for seg selv. Det var tydelig at dette plutselig ble en sånn kveld. Hun fant frem telefonen og sendte en melding. Meldingen var en invitasjon og at hun gledet seg til han skulle komme, hun måtte bare gjøre seg klar.

Svaret kom umiddebart, han var allerede på vei, med
et lite smil rundt munnen.

Hun gikk gjennom sin vanlige prosedyre, alt ble gjort til punkt og prikke. Hun var meget fornøyd med resultatet. Når hun hadde smurt seg i etterkant la hun tydelig merke til at det var blitt relativt fuktig der nede, hun kjente at det bygget seg opp en spenning. Det kunne jo hende at det ble noe action i kveld, så hun tok derfor en liten dusj for å sette kronen på verket, men mest for å roe kroppen. Hun hørte at det gikk i døren ute, det var sikkert venninnen som tok seg en luftetur. Det var lett å la hendene gli over brystene, som allerede var blitt ekstra følsomme. De visste på en måte at noe var i ferd med å skje.

Hun kunne ikke unngå å føre dusjhodet sakte nedover kroppen. Det gjorde godt for kroppen, men hun hadde bare ett mål i sikte. Det var en umiddelbar deilig følelse som ilte gjennom underlivet og oppover ryggen når vannet traff klitoris. Hun måtte stoppe nå, hun skulle jo få besøk. Hun kunne ikke stå her og onanere, i dusjen. Hun klarnet tankene litt, fikk gjort seg ferdig og tørket kroppen. Hun hørte samtidig at det var noen som gikk ute i leiligheten. Venninnen hadde sikkert kommet tilbake. Hun slengte på et håndkle rundt overkroppen og satte kursen mot rommet sitt.

Når hun passerte gangen la hun merke til et par sko som ikke hørte hjemme der, men det kunne sånn sett være hvem som helst sine. Hun åpnet døren til rommet sitt og skvatt skikkelig til. Der inne sto han, og ikke bare det, men han var naken. Kliss naken. Han snudde seg rundt og var tydeligvis begeistret, for kuken sto hard som et spett. "Jeg tenkte vi kunne spare oss litt tid og bare hoppe rett i det". Sjokket sank litt inn hos henne nå og et lite smil begynte å forme seg da hun sto der. Det var en sylfrekk manøver han hadde gjort. Dette kunne fort endt skikkelig ille. Men hun var likevel full av kåtskap og hadde vanskelig for å holde tilbake, så hun bestemte seg heller for å rive seg med.

Hun kjente at det rant safter langs innsiden av
låret hennes. 

Det var flere muligheter her, men det var egentlig bare en som var interessant. Hun kjente et lite smil bre seg over ansiktet sitt. "Legg deg ned på sengen, jeg vil suge kuken din" sa hun bestemt. Hun la en finger på brystkassen hans og presset han bakover. Han ble plutselig lett som en fjær, ikke i nærheten så tung som han måtte være. Han la seg villig bakover på sengen. Idet han traff madrassen klasket kuken mot huden, men reiste seg raskt opp fra underlivet igjen. Den nærmest pulserte der den sto, i takt med hjerteslagene hans.

Hun ble fanget av den enorme trangen til å kaste håndkleet og gli ned på den pulserende kuken, å kjenne han bryte gjennom leppene hennes og skyte ilinger gjennom henne. Men som hun hadde sagt, “Legg deg ned på sengen, jeg vil suge kuken din”. Hun fisket opp kuken som lå strekt oppover med hånden og strøk tommelen over kukhodet. Det var vått. Vått og varmt, akkurat som henne. Fra første berøring var han under hennes makt. Han begynte raskt å krumme seg og gode lyder unnslapp ham. Etter å ha tatt kuken hans helt til bristepunktet begynte rykningene å komme i kuken.

Han sa ifra og pumpet munnen hennes full. Hun var veldig fornøyd. Ikke at det var det vanskeligste hun hadde gjort, men likevel ga det en enorm tilfredsstillelse å gjøre det mot andre også. Hun slikket i seg hver dråpe som kom. Han var deilig.  Han bøyde seg opp, smilende og ga henne et deilig kyss. Hun kjente at håndkleet var i ferd med å skli nedover puppene sine. Han la en hånd på håndkleet og svingte hun rundt seg. Plutselig var det hun som var nederst. “Legg deg på magen” kom det kontant fra ham. Hun holdt den seriøse minen sin, men kjente at spenningen steg inni seg. Hva var det han hadde tenkt å gjøre nå? Hun hørte at han begynte å romstere i en skuffe. Det var tydelig at han letet etter noe konkret. “Der var den, ja. Jeg hadde en mistanke.”

Hun kjente at håndkleet ble flerret vekk fra ryggen hennes. Fortsatt litt fuktig etter dusjen. Med rumpen og ryggen bar kom det noen kalde striper nedover ryggen hennes. Korken på oljeflasken smekket igjen og han satt seg skrevs over rumpen hennes. Hun kjente vekten av hele han presse underlivet ned mot sengen. Den nysugde kuken hadde ikke helt hentet seg inn igjen og hvilte mot rumpen hennes.  Han la hendene over ryggen og smurte den foreløpig kalde oljen utover ryggen hennes. Det var ikke dette hun hadde forventet da hun kom hjem i kveld. Han smurte og masserte rolig. Foruten pustelyder og tidvise stønn fra begge to var det stille. Bare lyden av hender som strøk langs ryggen hennes. Hun kjente at hun nesten ble litt frustrert. Ja visst var det deilig, men han kom liksom aldri til saken.

Der det tidligere hadde hvilt en sliten kuk mot rumpen hennes, kjente hun at den ikke var så sliten lenger. Den støtet borti rumpen hele tiden. Spesielt da den gled mellom rumpeballene kjente hun at begeret ble fullere og fullere. Han hadde ikke så mye som rørt noe annet enn ryggtavlen hennes, men likevel kjente hun at det var vått ned mot sengetøyet. Hun følte at det nærmest piplet. “Er det greit om jeg…?”. “Ja!” kom det som en kommando. Han hadde ikke fått fullført setningen sin engang. Ikke visste hun hva han hadde tenkt til å si, men hun hadde et inderlig håp om at det dreide seg om å komme seg til neste base, om ikke annet.  Det var ikke tvil om at det var olje der han satt heller, for han skled elegant bakover mot lårene hennes. Ikke at hun kunne se det, men det bredte seg et stort smil over hele ansiktet hans. Hele rumpa bar. Hun var nærmest låst fast.

Han smekte opp korken på oljeflasken igjen og lot det
dryppe sakte over rumpa.

Det tok ikke mange sekundene før huden nuppet seg og hun begynte å kjenne det kile. Han la hendene over rumpeballene og begynte å stryke og kna. Det var ikke noe problem å se at den tidligere behandlingen hadde hatt en effekt. For, i mangel på bedre ord, her var det full åpning. Det glinset, og nærmest pulserte. Han var bevisst på å ikke stryke direkte på fitta, men alt rundt. Det var tydelig at dette hadde en effekt, for der hun lå avslappet hadde nå pusten endret seg og små klynk unnslapp henne. Så fort han nærmet seg innsiden av låret hennes var det som om hun fikk små støt der hun rykket til for så å lande, kanskje noe småskuffet. Han elsket å sitte slik å erte henne. Egge henne opp slik at når det faktisk traff så skulle det smelle.

Han lot hendene smøre nedover baksiden på lårene, men også rundt hoftene og langs trusekanten. Hun kjente blodet bruse, men ute av stand til å gjøre noe med det, både utrolig frustrerende, men og berusende.  Han strakte ut tommelen sin og lot den sakte gli inn i fitta hennes. En millimeter, en centimeter, hele tommelen. Her var det ikke mye motstand. Den deilige følelsen av varmt og vått omfavnet og klemte rundt tommelen. Det var som om at demning brast for henne. Idet hadde trykt tommelen innenfor kom alle de deilige følelsene frem.  “Nå vil jeg at du skal holde øynene dine lukket. Hele tiden. Helt til jeg sier ifra. Greit?”. Han kunne skimte at hun smålig nikket med ansiktet ned i dynen. “Snu deg over på ryggen. Husk avtalen”.

Hun følte seg som i transe.

Hun kunne være med på hva som helst akkurat nå. Hun ga blanke i at hun liksom skulle ha kommandoen. Dette var totalt fengslende å være med på. Idet hun la seg på ryggen slo det henne at hun var helt naken, der hun lå på håndkleet som hadde vært rundt henne. Denne tanken bare gjorde hun kåtere. “Tenk på alt det deilige han får se nå” tenkte hun mens hun smilte. Hun kjente den litt kjølige luften bre seg over henne. Fra knoppingen av brystvortene, hvordan de vugget seg på plass mens hun lå. Hvordan magen dirret av spenning, mens det nærmest klasket når hun justerte stillingen nedentil.  Han la en hånd på innsiden av låret hennes og skjøv det litt til side. Han var forsiktig, men bestemt. Hun kjente at han også var naken. Hud mot hud. Han gjorde det samme på den andre siden. Hun kunne kjenne den litt kjølige luften presse mot den glinsende fitten sin, men varmen hennes tok likevel overhånd.

Etter litt romstering i sengen ble det helt stille. Hun var ikke helt sikker på hvor han var i rommet eller om han hadde gått ut. “Ja!” smalt det ut av henne. På så og si samme tid hadde han stukket en finger i fitta hennes mens han la tungen over klitoris. Dette var noe av det sykeste hun hadde kjent. Det var som å få støt i hele underlivet. Han var akkurat passe myk, akkurat passe bestemt og akkurat passe leken. Bare deilig. Han merket fort at det ikke skulle mye til for å få effekt. Det hadde knapt gått et halvminutt før den første orgasmen smalt i veggen. Hun senket underlivet ned på senga igjen, mens hun peste og gliste. Hun merket nesten ikke at han ikke hadde sluppet taket, men fortsatte rolig til det var tydelig at hun var klar for ny runde.

Igjen ble hun overrasket over hvor fort det gikk for henne. Han kunne nærmest bare justere en millimeter på tungen og fingrene før det gikk for henne. Hun hadde mistet tellingen, men antok at det hadde gått fire eller fem ganger for henne. Da merket hun at han la seg ved siden av henne og ga henne et langt kyss.  Usikker på veien videre så hun at kuken hadde våknet til liv igjen og ventet tålmodig på oppmerksomhet. “Nei, ikke den veien, over slik”. Hun hadde lent seg ned for å slikke på kuken hans, men han viste at han ville ha underlivet hennes over ansiktet slik han lå. På den måten kunne begge suge og slikke. Hun omfavnet hele kukhodet i ren beruselse og kjente at han jobbet mot henne med jokkelignende bevegelse. Det var deilig å kjenne de bløte leppene leke med kukhodet sitt. Han visste at til tross for at han hadde hatt en liten pause  hadde han ikke all verdens tid før han kom til å komme igjen. Heldigvis hadde han en passende avledningsmanøver.

Han borret tunga så langt opp i fitta han klarte og fortsatte med tunga, leppene og egentlig nesa og opp og ned langs den glatte spalten. Han kjente smilet bre seg idet gispet kom fra henne. Hun kjente at hun hadde mer enn nok med å holde seg på alle fire, for det var ikke lenge før hun kom til å komme over ansiktet hans igjen. Han kjente at hun begynte å gli lenger og lenger ned mot ansiktet hans. Det var tydelig at det var deilig, men også slitsomt. Uten kommando denne gangen, nærmest kastet han henne over på ryggen. Der lå hun. Med spredte lår. En pulserende mage. Deilige struttende pupper og et slitent smil. “Jeg vil ha deg. Jeg vil ha deg inni meg” sa hun. Det var ikke den samme bestemte tonen hun hadde hatt for bare en liten stund siden, men med en ømhet han ikke hadde hørt fra henne før. 

Han plasserte albuene på hver sin side av hodet hennes
og kysset henne dypt og lenge.

Han lot en hånd gli over den ene puppen mens han dyttet kuken rett mot fitta hennes. Et befrielsespust kom fra henne når han skjøv kuken så dypt han klarte inn i henne. Det tydelig stønn kom fra han samtidig. Han fant en deilig rytme der de begge kunne ligge tett sammen. Der det først var deilig sex i rolig tempo, steg frekvensen betydelig. Hun kjente skuffelsen og kulden når han brått trakk seg ut, men bare for å skjønne at han dro henne ut mot sengekanten og stilte seg med bena på gulvet. Han kjørte deretter kuken helt til bunns i henne. Hun hadde ikke noe annet valg enn å svinge beina rundt hoftene hans for å holde seg fast.

De deilige støtene vugget henne fram og tilbake. Hun hadde alltid likt hvordan puppene vugget i samme tempo. Hun så på ansiktsuttrykkene hans at han ikke hadde lenge igjen. Hun slikket seg raskt på fingrene og begynte å fingre seg selv mens han pulte henne. Hun kjente igjen de krampelignende bevegelsene når man kommer. Han pulte henne alt han maktet. Hun kjente varmen bre seg i underlivet. Om det var spermen hans eller om det var orgasmen som igjen tok overhånd visste hun ikke. Det eneste var at det var deilig. Hun var deilig. Han var deilig. Alt var deilig.    

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: