Trygg handel hos Kondomeriet!

Er du en av de som kanskje synes det er litt flaut eller ubehagelig å gå inn i en av våre butikker? Da bør du lese videre!

For mange har det blitt relativt vanlig å snakke åpent om sitt eget sexliv, og de synes derfor det er helt greit å rusle åpenlyst inn i en av våre fysiske butikker for å handle. For andre er dette kanskje ikke like enkelt å gjennomføre. Her får du litt input som kanskje kan gjøre det lettere å krysse dørstokken hos oss.

Helt normalt

Først og fremst er det viktig å påpeke at det er helt normalt å handle hos oss, om det så er kondomer, glidemiddel eller et vibrerende leketøy. Ifølge studier utført ved Indiana University, bruker hele 53 prosent av kvinner og 45 prosent av menn vibrator når de har sex. Nærmere 40 prosent av norske kvinner eier et sexleketøy. Det er med andre ord helt normalt!

Redd for å møte naboen?

Om det skulle være slik at du er redd for å møte kjente på vei inn eller ut av butikken, kan du tenke at de du møter mest sannsynlig har vært der inne selv. Om du skulle støte på naboen mens du er inne i butikken, husk følgende: Han eller hun er jo der selv! Småpraten kan dere ta ved innkjørselen senere, det er lov å hilse og gi et smil, for så å gå videre. Naboen har mest sannsynlig også lyst til å fortsette akkurat denne handelen i fred.

Som melk og brød

For selgerne som jobber i butikk er våre produkter akkurat som melk og brød er for selgerne i kassa på Rema 1000 – altså hverdagslig og det mest naturlige i verden. Kondomeriet er en faghandel med bred kunnskap om produktene vi selger. Selgerne du møter i våre butikker er der for å hjelpe deg med å finne det som passer dine ønsker og behov.

Anonymitet

Det eneste av din identitet som avsløres når du handler hos oss, er ansiktet ditt. Som kunde har du full anonymitet, og butikkmedarbeiderne har taushetsplikt. Det som skjer i butikken, blir i butikken, rett og slett. På den måten kan du være helt sikker på at ditt besøk og eventuelle kjøp er «for your eyes only».

Ha en fin handleopplevelse!

Skrevet av Birgitte Brøtmet for Kondomeriet

Kilder: KK.no