Orgasmegaranti | Kondomeriet

Vi gir deg orgasmegaranti

Kondomeriet gir deg orgasmegaranti på alle vibrerende sexleketøy!

 

Orgasmegaranti-tekst-overskrift-ny.pngKondomeriet gir deg orgasmegaranti på vibrerende leketøy du kjøper hos oss. Vi har over 30 års erfaring med sexleketøy, og våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det rette produktet. Vårt ønske er at du skal kunne finne det leketøyet som kan gi deg den opplevelsen du drømmer om. De som er åpne for å prøve sexleketøy, oppdager ofte helt nye gleder. De tør eksperimentere, pirre og tøye grenser, og med det oppnå nye høyder av seksuell tilfredsstillelse.

Slik fungerer orgasmegarantien:

Dersom du ikke oppnår orgasme med et vibrerende leketøy kjøpt hos oss, kan du med denne garantien levere produktet tilbake innen 30 dager. Merk at orgasmegarantien ikke er en "pengene tilbake"-garanti eller bytterett. Dette er en ekstraservice og garanti vi tilbyr, for at du skal kunne finne et produkt som passer perfekt for deg. Garantien gjelder i alle våre butikker og nettbutikken, og du kan levere produktet i butikk, selv om du har handlet på nett. Husk å ta med kjøpsbevis (kvittering, ordrebekreftelse eller kontoutskrift). Merk: Kontoutskrift er kun gyldig forutsatt at vi kan finne igjen bongkopi i våre systemer.

fikk du ikke orgasme.jpg

Hvordan levere tilbake i butikk:

  • Når du besøker en butikk henvender du deg i kassen, og opplyser om at du ønsker å benytte deg av garantien.
  • Ha med deg kvitteringen og varen du ønsker å returnere.
  • Vår betjening vil gi deg god veiledning og tips i forhold til en vare som vil fungere bedre, slik at du får den opplevelsen du ønsket med varen.

Hvordan levere tilbake i nettbutikken:

Om du ikke har mulighet til å ta turen til en av våre butikker, kan du returnere varen ved å sende den til oss. 

  • Legg varen i emballasjen den kom i, eller en blank pose.
  • Husk å legge ved kvittering hvis varen er kjøpt i en av våre butikker.
  • Legg ved et skriv der du opplyser om ditt navn og e-postadresse, slik at vi kan identifisere pakken når den ankommer oss.

Returner så produktet til:

Best på nett
Postboks 400
1411 Kolbotn

Merk pakken med "garanti".

  • Når vi har behandlet din retur, vil du motta en e-post med en rabattkode tilsvarende summen på varen du sendte inn. Rabattkoden kan kun benyttes i nettbutikken.  

Hva skjer med produktet jeg leverer inn?

Alle sexleketøy som har kommer til oss via orgasmegaranti eller reklamasjon blir umiddelbart kastet, og sendt til miljøvennlig destruering. Disse produktene er aldri på samme sted eller i nærheten av varene som sendes ut til våre kunder. På den måten kan vi være helt sikre på at ingen av produktene kan havne for omsalg. Du har en garanti for at du får et flunkende nytt sexleketøy når du handler hos oss.

Artikkel-orgasmegaranti-3.png

Hva er egentlig en orgasme?

En orgasme er en brå utladning av oppsamlet seksuell spenning. Den uttrykker seg gjennom rytmiske muskulære sammentrekninger i nedre del av magen og underlivet. Dette forårsaker igjen en serie svært deilige følelser, tett fulgt av en avslappet følelse. En orgasme kan vare i alt fra noen få sekunder til bortimot ett minutt.

Noen orgasmetips

Det er mye man kan gjøre for å ha større sannsynlighet for å oppnå en orgasme. Bud nummer 1 er å lære deg selv og din kropp å kjenne. Ved å gjøre dette så vet du hva du liker, og hva som må til for at du skal nå klimaks. Det er også en fordel å eksperimentere litt på egenhånd, og nyte det å kunne ta på seg selv. Kunnskap er makt, og ved å lese, se, høre og spørre kan du skaffe deg masse kunnskap og inspirasjon for å få både flere og bedre orgasmer.

Orgasmen kommer først når man har vært opphisset en stund, så finn et sted hvor du/dere trives og slapper av. Start med å pirre, erte og kose slik at kroppen lades opp. Så mange som 75% av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, så dette er et fint sted å starte. Ta på ditt mest følsomme punkt på forskjellige måter, prøv opp og ned, frem og tilbake, eller rundt i sirkler. Pust dypt for å få maksimalt med oksygen til kroppen.

Artikkel-orgasmegaranti-tipsorgasme.png

Steng verden ute

Som i de fleste sammenhenger lykkes man best når man har fokus på det man gjør. Et vibrerende sexleketøy og et godt glidemiddel kan ofte være til god hjelp på veien til orgasmen, eller en kraftigere orgasme. La deg rive med og nyt følelsen!

orgasmegaranti-tekst-2.png