Vi gir deg orgasmegaranti

Kondomeriet gir deg orgasmegaranti på alle vibrerende sexleketøy!

 

Kondomeriet gir deg orgasmegaranti

Kondomeriet gir deg orgasmegaranti på vibrerende leketøy du kjøper hos oss. Kondomeriet har over 30 års erfaring med sexleketøy, og våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det rette produktet. Vårt ønske er at du skal kunne finne det leketøyet som kan gi deg den opplevelsen du drømmer om. De som er åpne for å prøve sexleketøy, oppdager ofte helt nye gleder. De tør eksperimentere, pirre og tøye grenser, og med det oppnå nye høyder av seksuell tilfredsstillelse.

Slik fungerer det:

Dersom du ikke oppnår orgasme med et vibrerende leketøy kjøpt hos oss, kan du med denne garantien levere produktet tilbake innen 30 dager. Garantien gjelder i alle våre butikker og nettbutikken, og du kan levere produktet i butikk, selv om du har handlet på nett. Ta med kjøpsbevis (kvittering, ordrebekreftelse eller kontoutskrift).

Dette vil gi deg muligheten til å få veiledning av våre dyktige butikkmedarbeidere. Sammen kan dere finne et annet produkt som fungerer bedre for deg, blant vårt utvalg av vibrerende leketøy for han og henne.

Hva er egentlig en orgasme?

En orgasme er en brå utladning av oppsamlet seksuell spenning. Den uttrykker seg gjennom rytmiske muskulære sammentrekninger i nedre del av magen og underlivet. Dette forårsaker igjen en serie svært deilige følelser, tett fulgt av en avslappet følelse. En orgasme kan vare i alt fra noen få sekunder til bortimot ett minutt.

Noen orgasmetips

Bud nummer 1 er å lære deg selv og din kropp å kjenne. Det er en fordel å eksperimentere litt på egenhånd, og nyte det å kunne ta på seg selv. Kunnskap er makt, og ved å lese, se, høre og spørre kan du skaffe deg masse kunnskap og inspirasjon for å få både flere og bedre orgasmer.

Orgasmen kommer først når man har vært opphisset en stund, så finn et sted hvor du/dere trives og slapper av. Start med å pirre, erte og kose slik at kroppen lades opp. Så mange som 75% av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, så dette er et fint sted å starte. Ta på ditt mest følsomme punkt på forskjellige måter, prøv opp og ned, frem og tilbake, eller rundt i sirkler. Pust dypt for å få maksimalt med oksygen til kroppen.

Steng verden ute

Som i de fleste sammenhenger lykkes man best når man har fokus på det man gjør. Et vibrerende sexleketøy og et godt glidemiddel kan ofte være til god hjelp på veien til orgasmen, eller en kraftigere orgasme. La deg rive med og nyt følelsen!

Garantien gjelder i alle våre butikker og på www.kondomeriet.no 
Les mer om hvordan orgasmegarantien fungerer.

Ingenting kommer helt av seg selv...