Om Kondomeriet

Kondomeriet AS har siden 1989 vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge.

Vi har 10 butikker samt nettbutikk, som i dag er vår største butikk. Som faghandel bruker vi gladelig vår ekspertise til å veilede våre kunder på en profesjonell måte. Vår hverdag består i å selge sexleketøy på en enkel og trygg måte slik våre kunder ønsker. Kondomeriets medarbeidere er kjent for unik kundeservice, god varekunnskap og er eksperter i faget sitt.  Vi jobber hele tiden for at Kondomeriet skal være det naturlige førstevalget for folk flest når det gjelder erotiske sexleketøy.

Siden vi startet vår første, lille butikk i Galleri Oslo har vi fått oppleve en utrolig reise. Vi har opparbeidet oss stor kunnskap om kundens ønsker og behov, og om bransjen generelt.

I dag er nesten 40 % av alt vi selger sexleketøy for damer; det vil si dildoer, vibratorer, klitorisleketøy og lignende. Deretter er det oljer og glidemidler som uten tvil snart finnes i alle norske hjem, og som garantert gleder mange. Vi har heller ikke glemt humoren i det vi gjør. Du kan fortsatt finne artige gaver som gjør seg mer til fest enn sex, blant annet sexy pasta, morsomme krus og partyeffekter.

Vi setter stor pris på den tilliten vi har fått i det norske markedet. Vi ønsker å være tilgjengelige for våre kunder og levere kvalitet både i det vi sier og gjør, og i de produktene vi tilbyr.

Tilbakemeldinger av alle typer er verdifulle for oss for å kunne gjøre det vi gjør enda bedre. Send oss gjerne en e-post på kundeservice@kondomeriet.no, eller ta kontakt via telefon på 66 81 21 02.

Vi håper du finner inspirasjon, underholdning og spennende produkter hos oss som svarer til dine forventninger.

Kondomeriet AS, org.nr: 943161518MVA

Postboks 400, 1411 Kolbotn. Besøksadresse: Trollåsveien 34, 1414 Trollåsen

Her finner du oversikt over våre 10 butikker.