Miljørabatt

Om du panter din gamle, slitte eller ødelagte vibrator hos oss får du 20% rabatt på en ny!

Alt elektronisk avfall er et potensielt miljøproblem

Av miljøhensyn er det fint om du ikke kaster det gamle, elektriske leketøyet ditt sammen med husholdningsavfallet. Elektriske produkter skal leveres på avfallstasjoner for riktig håndtering, men det er jo kanskje ikke like enkelt å putte intime leketøy oppi kurven til gjenvinning mens det er andre til stede…

Kondomeriet hjelper deg!

Du kan nemlig pante vibratoren din i butikkene våre, eller sende den til oss med Posten. Vi sender vibratoren din til Elretur for videre håndtering, og som takk får du 20% miljørabatt på en ny vibrator.

Retur i butikk

Ta med din ødelagte vibrator til en av våre butikker, og vi gir deg 20% rabatt på en ny med én gang. Er du usikker på hvilket produkt du ønsker å kjøpe kan du få med en rabattkupong hjem. Denne kan brukes ved en senere anledning i butikk, eller sendes til oss for bestilling per postordre. (Porto på kr 178,- tilkommer ved innsendelse.)

Retur per post

Send vibratoren din til oss i posten. Legg vibratoren i en blank pose og legg ved en lapp (utenfor posen) med navn og adresse. 

Adressen du sender til er:
Best på nett
Postboks 400
1411 Kolbotn.

Vi sender deg en rabattkupong på en verdi av 20% som du kan benytte deg av i alle våre butikker. Du kan også fylle ut hvilket produkt du vil bruke rabatten på og returnere kupongen til oss. Vi sender deg produktet i posten (Porto på kr 178,- tilkommer) Det er også mulig å bestille flere produkter på kupongen slik at du bare betaler én porto. Disse sendes da sammen med rabattproduktet til din adresse.

Dersom du ønsker å bestille ny vibrator i vår nettbutikk, legg ved en beskjed om dette sammen med e-postadressen din når du sender produktet til oss. Vi vil deretter kontakte deg og gi deg en rabattkode til bruk i nettbutikken.

Kjøpt vibratoren et annet sted?

Det spiller ingen rolle om vibratoren ikke er kjøpt på Kondomeriet, leverer du inn en gammel vibrator får du likevel rabatt når du skal kjøpe deg en ny hos oss.

Flere vibratorer å pante?

Du kan sende oss, eller levere, så mange vibratorer du vil. Du får 20% rabatt på like mange leketøy som du leverer inn. (Rabattene kan ikke slås sammen).

Har du ingen vibrator å pante?

I utgangspunktet er vi pålagt å ta imot småelektrisk avfall, så om du har et gammelt vaffeljern, krølltang, føner eller lignende du har lyst til å pante, skal vi se om vi ikke finner en løsning for det også! Merk at dette kun gjelder småelektriske produkter.

Obs: Miljørabatten kan ikke brukes i tillegg til andre tilbud eller rabatter.

Reklamasjoner og alle returer blir sendt til Elretur for videre håndtering (se deres nettside her).