Miljørabatt

Om du panter ditt gamle, slitte eller ødelagte vibrerende sexleketøy hos oss, får du 20% rabatt på et nytt produkt!

Alt elektronisk avfall er et potensielt miljøproblem

Av miljøhensyn er det fint om du ikke kaster det gamle, elektriske sexleketøyet ditt sammen med husholdningsavfallet. Elektriske produkter skal leveres på avfallstasjoner for riktig håndtering, men det er kanskje ikke like enkelt å putte intime leketøy oppi kurven til gjenvinning mens det er andre til stede.


Kondomeriet hjelper deg!

Du kan nemlig pante leketøyet ditt i butikkene våre, eller sende det til oss med Posten. Vi sender det gamle leketøyet ditt til Elretur for videre håndtering, og som takk, får du 20% miljørabatt på et nytt produkt hos oss.

Retur i butikk

Ta med leketøyet til en av våre butikker, og vi gir deg 20% rabatt på et nytt produkt med én gang. Er du usikker på hvilket produkt du ønsker å kjøpe, kan du få med en rabattkupong hjem. Denne kan brukes ved en senere anledning i butikk, eller sendes til oss for bestilling per post. (Porto på inntil kr 99,- tilkommer bestilling per post.)

Retur per post

Send det elektriske sexleketøyet ditt til oss i posten. Legg det i en blank pose og legg ved en lapp (utenfor posen) med navn, adresse og e-post. For at det skal gå raskere for oss, anbefaler vi at du merker produktet med "miljørabatt". Vi vil deretter kontakte deg og gi deg en rabattkode til bruk i nettbutikken.

Adressen du sender til er:
Best på nett
Postboks 400
1411 Kolbotn.

Kjøpt vibratoren et annet sted?

Det spiller ingen rolle om sexleketøyet ikke er kjøpt på Kondomeriet. Leverer du inn en gammel vibrator, får du likevel rabatt når du skal kjøpe deg en ny hos oss.

Flere vibratorer å pante?

Du kan sende oss, eller levere, så mange elektriske sexleketøy du vil. Du får 20% rabatt på like mange nye produkter som du leverer inn. (Rabattene kan ikke slås sammen).

Har du ikke et sexleketøy å pante?

I utgangspunktet er vi pålagt å ta imot småelektrisk avfall, så om du har et gammelt vaffeljern, krølltang, føner eller lignende du har lyst til å pante, skal vi se om vi ikke finner en løsning for det også! Merk at dette kun gjelder småelektriske produkter.

Obs: Miljørabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Reklamasjoner og alle returer blir sendt til Elretur hos Norsirk for sikker destruksjon. (se deres nettside her).