Miljørabatt

Lever ditt gamle sexleketøy til oss – og få 20 % rabatt på ditt nye leketøy. Sammen sparer vi miljøet – og du sparer penger!

Miljøbevisste

Ettersom nordmenn har blitt mer og mer miljøbevisste har vi lært at elektriske produkter ikke skal kastes i vanlig restavfall fordi de inneholder miljøgifter.

 

Kondomeriet hjelper deg!

Våre medarbeidere er sitt ansvar bevisst. Vi oppfordrer deg derfor til å komme innom en av våre butikker med ditt gamle vibrerende sexleketøy. Du vil samtidig få god veiledning og anbefalinger til ditt neste leketøy, i tillegg til 20 % rabatt. Hvis du sender produktet til oss, vil du så klart også få en rabattkode. Denne gir 20 % på kondomeriet.no.

Vil du sende ditt sexleketøy til oss?

  1. Legg produktene du skal sende inn i hver sin gjennomsiktige pose.
  2. Skriv ditt navn, mobilnummer og e-postadresse på et ark som du legger sammen med produktene i pakken.
  3. Send pakken til adressen under.
  4. Så fort vi får produktene sender vi deg en rabattkode på e-post som du kan bruke på kondomeriet.no.

Pakken sendes til:

Best på nett
Postboks 400
1411 Kolbotn

Merk pakken med "Miljørabatt".

Hva er egentlig EE-avfall?

EE-avfall er alt av elektrisk og elektronisk utstyr. Det vil si produkter som enten får strøm fra strømnettet eller går på batterier.

Ettersom Kondomeriet selger produkter i kategorien småelektronikk – så tar vi også imot alt av avfall i denne kategorien kostnadsfritt. Så har du et gammelt vaffeljern, krølltang eller en hårføner du vil kaste, så kan du også sende disse til oss. Som takk gir vi deg også 20 % rabatt på ditt neste sexleketøy!

Har du flere vibrerende sexleketøy eller annet småelektrisk du ønsker å levere inn? Vi gir deg 20% rabatt på like mange nye produkter som du leverer inn.

Du må gjerne sende batterier til oss også, men miljørabatten gjelder ikke på de, og rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjenvinning handler om at vi tar vare på materialene i avfallet og bruker dem som råvarer til å lage nye produkter. Ved å bruke råmaterialene på nytt begrenser vi uttaket av naturressurser, og sikrer at naturressursene som allerede er tatt ut får lenger levetid.

Hva skjer med produktet jeg leverer inn?

Alle sexleketøy som har kommer til oss via orgasmegaranti eller reklamasjon blir umiddelbart kastet, og sendt til miljøvennlig destruering. Disse produktene er aldri på samme sted eller i nærheten av varene som sendes ut til våre kunder. På den måten kan vi være helt sikre på at ingen av produktene kan havne for omsalg. Du har en garanti for at du får et flunkende nytt sexleketøy når du handler hos oss.

Ønsker du mer informasjon om sortering og gjenvinning eller finne din nærmeste gjenvinningsstasjon. Ta en titt på sortere.no

- Fordi vi bryr oss!