Miljørabatt

Sammen sparer vi miljøet og du sparer penger

Vi blir stadig mer miljøbevisste og de fleste vet i dag at elektriske produkter ikke skal kastes i vanlig restavfall fordi de kan inneholde miljøgifter.

Kondomeriet har siden 2010 gitt 20% miljørabatt på nytt sexleketøy når du leverer inn ditt gamle leketøy i en av våre butikker eller til kondomeriet.no. Vi sender avfallet videre for sortering og gjenvinning til Norsirk. Les mer om ordningen her NORSIRKs Elretur-ordning.

Det skal være enkelt å sortere og gjenvinne avfall, og det er satt opp gratis gjenvinningsstasjoner sentralt i alle byer, men vi forstår at det kan være vanskelig å levere intimprodukter der når andre er tilstede.

 

Kondomeriet hjelper deg!

Våre medarbeidere er sitt ansvar bevisst og oppfordrer deg til å komme innom en av våre butikker og pante ditt sexleketøy. Du vil samtidig få god veiledning og anbefalinger til ditt neste leketøy, i tillegg til 20% rabatt. Om du sender produktet til oss, vil du få en rabattkode som kan brukes ved en senere anledning på kondomeriet.no.

Ønsker du å sende ditt sexleketøy til oss?

  1. Legg produktene du skal pante i hver sin gjennomsiktige pose.
  2. Husk å legge ved ditt navn, mobilnummer og epostadresse sammen med produktene i pakken.
  3. Send pakken til adressen under.
  4. Så fort vi får produktene til oss sender vi deg en rabattkode på epost som kan brukes på kondomeriet.no.

Pakken sendes til:

Best på nett
Postboks 400
1411 Kolbotn

Merk pakken med "Miljørabatt".

Hva er egentlig EE-avfall?

EE-avfall er alt av elektrisk og elektronisk utstyr, det vil si produkter som går på strøm - enten det er via strømnettet eller med oppladbare og vanlige batterier.

Siden Kondomeriet selger produkter i kategorien småelektronikk tar vi imot alt av avfall i denne kategorien kostnadsfritt.  Det betyr at hos oss kan du levere alt av småelektrisk avfall. Så har du et gammelt og utrangert vaffeljern, krølltang eller en hårføner du vil kaste, så kan du fortsatt sende disse til oss. Som takk gir vi deg 20% rabatt på ditt neste sexleketøy!

Har du flere sexleketøy eller annet småelektrisk du ønsker å pante, så gir vi deg 20% rabatt på like mange produkter som du leverer inn.

Miljørabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjenvinning handler om at vi tar vare på materialene i avfallet og bruker dem som råvarer til å lage nye produkter. Ved å bruke råmaterialene på nytt begrenser vi uttaket av naturressurser, og sikrer at naturressursene som allerede er tatt ut får lenger levetid.

Ønsker du mer informasjon om sortering og gjenvinning eller finne din nærmeste gjenvinningsstasjon. Ta en titt på https://sortere.no

- Fordi vi bryr oss!