Fysioterapi

"Jeg merket at kuken begynte å reagere på behandlingen av de store kraftige hendene. Så tok han et godt tak rundt hoftekammen for å kjenne muskelen på baksiden slik som Brita hadde gjort mange gange. Han brukte god tid og jeg ble kåtere, og kuken ble hard og vokste seg ut av bokseren. Han skiftet side og førte handen på underside ned mot hoftekammen og de store hendene kom i kontakt med kuken..."

For en del år tilbake var jeg uheldig og fikk en kink i ryggen i forbindelse med at jeg skulle løfte noe tungt. Jeg kontaktet legen min og ble henvist til et Fysikalsk institutt i nærhet av der jeg bodde. Jeg fikk time og fysioterapeuten som møtte meg het Brita. Hun var en flott liten spe dame i midten av 30årene. Hun hadde kortklipt blondt hår, var ca 160 cm høy, og smilende. Hun virket dyktig, var hyggelig og grei og vi fant tonen veldig fort.

Det ble etter hvert mange konsultasjoner hvor behandlingen stort sett bestod av litt massasje, klemming og trykking i området problemet satt, pluss en del øvelser som jeg måtte gjøre hjemme. Av praktiske hensyn måtte jeg strippe ned til bokseshortsen under hver behandling. Praten gikk lett under behandlingen og hun fortalte bla. at hun var gift med en kiropraktor som het Steinar og at de hadde to barn på henholdsvis 3 og 5år. De bodde i en enebolig bar 3 km fra instituttet og av praktiske grunner, som for eksempel ved sykt barn, hadde de innredet et rom i kjelleretasjen hvor de også kunne gi fysikalsk behandling. Foreldrene hennes hadde hytte både på fjellet og ved sjøen som de ofte benyttet.

Jeg fortalte at jeg nettopp var blitt singel etter et samboerforhold på fem år. Hun syntes det var leit og fleipet om det var en mann eller kvinne jeg hadde bodd sammen med. Jeg sa det var en kvinne, men fleipet tilbake om at jeg neste gang kanskje jeg skulle finne meg en mann. Jeg husker det ble en liten pause i samtalen før hun med en stille stemme spurte om jeg også likte gutter.

Jeg lå som vanlig på magen og så ned i gulvet mens hun holdt på å massere meg nederst i ryggen ned mot rumpeballene. Boksershortsen var som vanlig brettet litt ned slik at hun kunne komme lettere til muskulaturen øverst på rumpeballene. Jeg valgte å vær ærlig og kjente det gikk varmt gjennom meg i det jeg svarte – ja, jeg liker gutter også, men kanskje ikke som kjæreste.

Jeg kjente kuken begynte å vokse helt ukontrollert og
var glad jeg lå på mage og kikket ned.

Det ble litt still igjen mens hun masserte videre. Av og til tok hun tak rundt hoftekammen for å massere muskelen på baksiden litt bedre og fingrene hennes var faretruende nær kuken som nå lå steinhard på skrått oppover. Etter hvert flyttet hun hendene litt lengre opp på ryggen og kuken hadde heldigvis roet seg ned igjen da behandlingen for dagen var ferdig. Jeg hadde en lys bokser på og jeg så at hun la merke til at det var en våt flekk av precum på den.

Den neste konsultasjonen foregikk stort sett som normalt bortsett fra når hun masserte meg nederst på ryggen mot rumpeballene. Jeg følte massasjen var mer intens, kanskje sensuell, og kuken begynte å røre på seg igjen. Men heldigvis gikk det bra også denne gangen. Jeg følte meg mye bedre og hun mente at det var tilstrekkelig at jeg gjorde øvelsene hjemme, men at hun ville ha en siste sjekk av meg om en uke som ble en fredag kl 15.00. Dagen før jeg skulle ha den siste timen fikk jeg beskjed om at jeg skulle møte på en annen adresse. Jeg sjekket adressen og skjønte at det var privatadressen til Brita og skjønte videre at av en eller annen grunn var behandlingen flyttet dit.

Jeg møtte opp til avtalt tid og ble møtt med en smilende Brita i døra. Hun forklarte meg at Steinar var hjemme og at hun gjerne ville ha en 2nd opinion fra han hvis det var greit for meg. Jeg svarte selvfølgelig ja, og hun viste meg inn i fysio rommet deres. Hun ba meg om å gjøre meg klar så skulle hun hente Steinar. Jeg strippet ned til bokseren og like etter kom Steinar inn. Steinar var minst 190cm høy bredskuldret, kraftig, så veltrent ut og med noen digre hender. Han var smilende og hyggelig, men virket samtidig bestemt. Vi hilste pent på hverandre og Steinar ba meg legge meg ned på benken. De digre hendene kjent på ryggen min fra nakken og nedover og spurte om det gjorde vondt noen steder. Jeg svarte nei og han fortsatte ned mot hoftepartiet.

Han dro bokseren min ned slik som Brita hadde gjort
mange ganger, men han dro den lengre slik at nesten
halve rumpesprekken var synlig.

Så begynte han å massere og kjenne på muskulaturen ned mot rumpeballene. Jeg merket at kuken begynte å reagere på behandlingen av de store kraftige hendene. Så tok han et godt tak rundt hoftekammen for å kjenne muskelen på baksiden slik som Brita hadde gjort mange gange. Han brukte god tid og jeg ble kåtere, og kuken ble hard og vokste seg ut av bokseren. Han skiftet side og førte handen på underside ned mot hoftekammen og de store hendene kom i kontakt med kuken.

Tilsynelatende lot han som ingenting, og bare fortsatte massasjen samtidig som han stadig vekk «tilfeldigvis» berørte kuken. Brita var kommet inn i rommet og han sa til henne at det kjentes fint ut, og et hun bare skulle gi meg litt mer massasje nederst i ryggen. Jeg kjente de små hendene til Brita på ryggen. De kjentes mer øm og følsom etter hvert som hun jobbet seg nedover ryggen min. Hendene mine lå mot kanten av massasjebenken og jeg merket at oftere og oftere kjente jeg lårene hennes presse mot dem. Jeg var kåt og når hun begynte å massere ned mot rumpeballene og hendene hennes beveget seg mot hoftekammen var kuken min steinhard. Massasjen var definitiv mer sensuell, og jeg kunne kjenne at hun presset underlivet mot handa mi. Det ble ikke sagt et ord, men jeg kunne høre pusten hennes gikk tungt. Hun spurte med en litt skjelvende stemme om jeg hadde det bra. Jeg svarte gryntende, veldig bra. Hun fortsatte å massere rundt hoftepartiet.

Så kjente jeg handa henne skled ned og tok et godt
tak i den stive kuken.

Hun runket meg et par drag og sa at jeg skulle snu meg rundt. Jeg så Steinar stå i døren og fulgte med. Jeg fikk en pute under hodet og så dro hun boksere enda lengre og fortsatte å runke meg. Ansiktet hennes hadde fått et nytt uttrykk og øynene var blanke av kåthet. Hun tok litt olje i den andre handa og masserte ballene mine. Hun masserte videre nedover og begynte å kjærtegne rumpehullet mitt. Så puttet hun en finger inn og beveget den opp mot prostata. Hun stimulerte prostataen mens hun kikket meg i øynene og på en måte spurte om det var greit og om jeg likte det. Jeg bare stønnet svak som en bekreftelse på at jeg likte det hun gjorde.

Jeg var så kåt som jeg ikke hadde vært på lenge og var glad for at jeg hadde tatt meg en runk tidligere på dagen, ellers hadde jeg sprutet allerede. Jeg beveget handen min rundt og kjente på de faste små rumpeballene hennes utenpå den trange tightsen hun hadde på seg. Jeg smøg handa på innersiden av tightsene og merket at hun ikke hadde truse på. Hun snudde seg litt rundt slik at jeg kunne komme til på fremsiden. Jeg nølte ikke og dro tightsen litt ned og førte handen min inn mot skrittet hennes. Hu spredte bena litt og jeg kjente en nybarbert og glatt fitte som var klisse våt. Jeg førte fingrene over klitoris og ned mellom skamleppene hennes. Pusten hennes gikk betydeligere raskere nå og når jeg stakk to fingrer inn i den våte fitta hennes stønnet hun høyt og knakk litt i knærne. Jeg gjorde noen «kom-til-meg» med fingrene og hun stønnet enda mer og begynte å bevege hoftene slik at hun på en måte pulte fingrene mine.

Nå holdt hun bare et godt tak i kuken min og
konsentrerte sin egen nytelse.

Steinar var nå kommet helt fram til massasjebenken og stod nå ved siden av Brita. Han kikket ned på meg og la handa ned på magen min like over den harde kuken. Han kikket spørrende på meg om det var greit, så førte han handa videre nedover og tok et godt tak i kuken min med de store grove hendene. Jeg så han hadde en kraftig bule på shortsen og jeg dro fingrene ut av Brita og begynte å beføle han utenpå shortsen. Brita løsnet beltet på shortsens hans og dro den ned. En diger og hard kuk kom til syne. Den var sikker 20cm lang og tykk. Jeg tok tak i den store kuken og begynte å ronke han. Steinar flyttet seg litt oppover og jeg dro han litt nærmere. Jeg så det piplet masse prcum og jeg gapte over kuken og kjente den deilige smaken.

Jeg begynte å suge han, men Steinar på en måte overtok og pulte i stedt munnen min. Steinar runket meg sakte og samtidig førte han den andre handa ned mot ballene og kjærtegnet rumpehullet mitt. Etter litt førte han en finger inn og jeg stønnet mens jeg sugde på den store kuken hans. Så kjente jeg han presset to fingrer inn og jeg var i himmelen av nytelse. Steinar kikket bort på Brita og nikket til henne som et signal om at nå fikk hun lov. Hun krabbet opp på massasjebenken og satte seg på lårene mine samtidig som hun tok et godt tak i kuken min. Hun var helt naken, og jeg så hun hadde noen små flotte pupper med store struttende brystvorter. Huden hennes var varm og myk som fløyel. Hun akte seg litt fremover og la seg over meg og ga meg lidenskapelig tungkyss samtidig som hun lekte med kuken over fitteleppene sine. Hun rettet ryggen litt og lot kuken gli helt i bunn av den våte deilig fitta.

Hun satt stille en liten stund og bar nøt kuken
dyp inni seg.

Så begynte hun å bevege hoftene frem og tilbake og jeg kunne kjenne at hun brukte fittemusklene til å klemme rundt kuken. Jeg lirket en hand ned for å stimulere klitten. Reaksjonen lot ikke vente på seg og hun stønnet høyt samtidig som hun satte opp tempoet. Hun hadde blikket festet på mannen sin og den store kuken hans som gikk som et stempel inn og ut av munnen min. Jeg kjente det begynte å bygge seg opp i pungen min og advarte henne om at jeg snart ville komme. Hun bare smilte grådig til meg og satte opp tempoet ytterligere. Det ble for mye for meg og jeg skrek til henne at nå kommer jeg. Ja, sprut i meg, sprut meg full av sæd skrek hun tilbake og satte oppe et vanvittig tempo. Jeg kjente det knøt seg i ballene og med et brøl sendte jeg hele ladningen av sæd langt inni henne. Det var tydelig en trigger for henne for hun kom i en voldsom orgasme og hele den deilige lille kroppe hennes ristet og skalv. Hun falt sammen over meg og vi møtte i et deilig tungkyss.

Hu lå litt sånn og slappet av og nøt etterdønningene. Hun rettet seg opp kikket på mannen sin samtidig som hun dro han ned og ga han et langt kyss og sa takk. Steinar stod å smårunket den stive kuken sin, han kikket på meg og ba meg legge meg lenger ned på massasjebordet. Jeg akte meg nedover helt til jeg lå med rompa på kanten av bordet. Brita snudde seg rundt og tok tak og løftet beina mine opp. Steinar stilte seg mellom beina mine og tok først tak i kuken min og slikket og sugde den ren for fittesaft og sæd.

Så stilte han seg opp og den digre kuken has pekte rett mot analåpningen min. Han varmet meg opp med et par fingrer før jeg kjente kukhodet presse mot åpningen. Han økte presset og den store kuken skled inn i meg. Jeg kjente litt smerte til å begynne med, men han var veldig tålmodig og presset seg veldig sakte innover og etter hvert ble det bare nytelse. Han kikket bort på meg for å forvisse seg om at jeg hadde det bra, så økte ha takten og det var himmelsk å kjenne den store kuken bevege seg inni meg.

Han overtok og holdt føttene mine oppe. Brita akte seg bakover slik at jeg kunne slikke fitta hennes mens hun så på mannen sin pule en annen mann. Hun smakt helt nydelig i en blanding av fittesaft og sæden min. Hun lente seg litt forover og begynte å bevege seg frem og tilbake over munnen min. Noen ganger rettet hun seg opp og jeg kunne brette de små rumpeballene til side og slikke det deilige rumpehullet hennes. Jeg hørte pusten hennes gå hurtigere og synet av mannen hennes pule meg tente henne tydeligvis. Hun gnikket seg hurtigere og hurtigere over munnen min samtidig som hun ba Steinar pule meg godt og hardt. Han brettet beina mine ut slik at Brita fikk et godt innsyn i det grove stemplet som gikk inn og ut av meg. Steinar økte takten og jeg kunne høre at det begynte å nærme seg for han.

Brita oppfordret han stadig vekk til å pule meg hardt og godt samtidig som hun økte takten over munnen min. Steinar var tydelig på bristepunktet og Brita ropte sprut i han – sprut han full – la han få alt. Steinar ga meg noen kraftig støt og jeg kunne kjenne han tømte seg langt inni meg. Brita begynte å riste og kom i ny voldsom orgasme og fylte munnen min med fittesaft slik at jeg måtte svelge flere ganger. Så kollapset over meg og lå med hodet mot skritter mitt. Steinar trakk seg ut av meg og satte seg på en stol ved siden av for å puste ut litt og jeg jeg kunne kjenne sæden renne ut av rumpehullet mitt. Etter hver kviknet Brita til og begynte å kjæle med kuken min. Hun tok den i munnen og begynte å suge dypt og deilig på den. Steinar satt og så på Brita som sugde og slikket meg.

Hun hadde en deilig sugemunn og det tok ikke lang tid
før den var stiv og hard igjen.

Steinar reiste seg opp og kom bort for å hjelpe henne med jobben. Han slikket ballene mine og grep et godt tak i kuken min med de store hendene. Så gapte han over kuken og formelig prøvde å sluke den. Brita hadde krabbet ned av meg og de satt nå på hver side av massasjebenken og byttet på å slikke baller og suge kuk, mens jeg bare lå der og nøt synet og den deilige behandlingen. Brita ga tydelig beskjed om at hun ville ha spermen min. Steinar presset to av de grove fingrene sine opp i baken min og begynte å stimulere prostataen samtidig som ha sugde meg grådig.

Jeg kjente det begynte å knyte seg i pungen og tenkte at det var ingen grunn til å holde tilbake. Jeg pustet tungt og sa til Brita at skal du ha sperm så er det nå. Brita rev til seg kuken og runket og sugde som en gal og det var ingen tvil om at hun ville ha hele ladningen i munnen. Steinar pulte meg med tre fingrer og jeg brølte ut at nå kommer jeg og sendte en kraftig ladning i munnen hennes. Det var så mye at hun måtte ta kuken ut av munnen og en ny stråle la seg over de små fingrene hennes.

Steinar overtok og slikket og sugde på kuken til den var helt tom og helt ren. Brita smilte før hun svelget og litt av sæden som hun hadde i munnen rant ut av munnvikene hennes. Så bøyde hun seg over meg og ga meg et varmt kyss og jeg kjente smaken av min egen sæd. Jeg var senere flere ganger hjemme hos dem før jeg traff min kone og ble gift. Det var som regel på fredags ettermiddag hvor foreldrene til Brita, som var pensjonister, hadde tatt med seg barna på hytta hvor Brita og Steinar skulle komme etter når arbeidsdagen var slutt. Jeg fikk gleden av å pule både Brita og Steinar bak og vi hadde også DP med Brita. Jeg fikk også se Steinar kjøre den store kuken sin seg inn i den lille deilige rompa på Brita – et fantastisk syn. Mangle deilige minner.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: