Kåt på deg

"Jeg ønsker å teste kapasiteten din denne natten og jeg skal forsøke å vise deg hvor deilig jeg synes du er. Hvor fin du er, og hvor utrolig kåt du gjør meg. Jeg håper å oppfylle noen av dine fantasier, skape gode minner for deg. Vi har foreløpig bare en natt. Du skal smake på meg, ta på meg, og du skal få meg til å komme, på lik linje som du skal komme..."

Dette er en av fantasiene du har gitt meg. Den gjør meg kåt og jeg har flere ganger kommet når jeg tenker på den, i ulike varianter med oss. Det har vært hett, og kåtskapen er ikke lagt skjul på. Dersom noen hadde fått tilgang til snap så er bevisene veldig klare på hva jeg vil. Tekstene, bildene, videoene. Alt jeg sa jeg aldri skulle sende- men som jeg har gjort. Flere ganger. Og fremdeles kommer til å fortsette med- om du vil.

Vi er nakne sammen. For første gang helt nakne, naken hud møter naken hud. Vi er kåte. Og jeg ser deg i all din mannlige prakt! Ser kuken din, ser forventninger i øynene dine. Jeg har mange planer. Jeg ønsker å teste kapasiteten din denne natten og jeg skal forsøke å vise deg hvor deilig jeg synes du er. Hvor fin du er, og hvor utrolig kåt du gjør meg. Jeg håper å oppfylle noen av dine fantasier, skape gode minner for deg. Vi har foreløpig bare en natt. Du skal smake på meg, ta på meg, og du skal få meg til å komme, på lik linje som du skal komme. Vi er nok smånervøse begge to til å begynne med.

Vi ligger på sengen og kysser, smaker og tar på hverandre.

Utforsker kroppene. Du kysser deg nedover kroppen min. Brystene mine får kjenne tunga di, tennene dine, hvordan du suger og smaker. Jeg blir så kåt av det. Husker ikke om du fant ut av det selv eller om jeg har sagt det. Spiller ingen rolle når du bytter til neste. Jeg stønner lett. Du smaker deg nedover og jeg åpner meg helt opp. Tilbyr deg alt du vil ha, men du smaker deg forbi. Etterlater fitta mi våt, åpen og alene. Du stiller deg bak senga og ser på meg. Ta på deg sier du. Ta på deg slik du har vist meg mange ganger. La meg se det i virkeligheten.

Jeg tar handa mi nedover kroppen min, inn i den våte grotta for litt fuktighet og opp til gledesknappen min. En finger på hver side. Du ser det glinser. Kuken din reiser seg litt. Jeg prøver å nå blikket ditt men du virker helt fascinert av fingrene mine som masserer. Jeg løfter opp hoftene helt ubevisst. Du møter blikket mitt og jeg ser kåtskapen din. Du hører min. Du tar på deg selv, holder handa rundt kuken din og masserer sakte opp og ned. Jeg fortsetter med en hand på klitten og en hand som kliper i brystvortene mine. Handa på klitten er stadig inne i fitta for mer fuktighet. Du ser at jeg fører en finger til munnen og smaker på meg selv. Jeg ser at det kommer deilig precum ut av kuken, og du fanger det på din finger, smaker på deg selv. Du vet jeg liker smaken, vet at jeg gjerne vil ha den dråpen.

Du benytter anledningen til å finne en pute som du legger under hoftene mine. Du lar tunga di gli opp låret mitt, helt til det ømfintlige punktet hvor ben blir hofte. Så smaker du deg forbi fitta og ned til knehasene, så godt. Smaker deg oppover, etterlater et spor, kommer nærmere gledesknappen min. Smaker på hele fitta mi. Lar tunga di utforske meg. Suger på klitten min. Begraver tunga di inn i meg, du kjenner smaken av saftene mine. Lar tunga di gå inn og ut. Pusten min går enda tyngre.

Du kysser meg og jeg kjenner smaken av meg på tunga di.

Jeg benytter anledningen til å la handa mi omkranse kuken din. Runker deg lett og fanger precummet slik at når du trekker deg tilbake fikk jeg smake likevel. Jeg smiler til deg, et litt slu smil. Smaker deilig sier jeg. Du biter meg lett i brystvorten før du trekker deg tilbake, står bak sengen og runker lett igjen. Fortsett sier du. Fitta mi er ikke noe mindre våt, jeg er veldig, veldig kåt på deg. Du flytter deg opp i senga og fører kuken din inn i meg, fyller grotta mi. Lener deg litt tilbake mens du enda er inne i meg. Fortsett sier du. Fingrene mine gnir heftigere på klitten. Du kjenner jeg strammer meg rundt kuken din. Du roterer lett. Se på meg sier du. Jeg skal se når du kommer. Det er så godt. Pusten min går ujevnt, heftig, stønner lett, fingrene mine går raskere.

Få se sier du, se på meg- la det gå. Jeg kjenner det på kuken min at du snart kommer. Kjenner den stramme fitta di som strammer. Heftigere tar jeg på meg selv og til sist brister det, nytelsen flommer over. Løfter ubevisst hoftene mot deg. Stønner kraftigere. Og du kjenner krampene mine, hvert et støt jeg får. Og idet de ebber ut så trekker du deg nesten ut og så hardt inn i meg igjen. Det er ømt men veldig deilig. Mine siste kramper. Du støter og vi finner rytmen. Naken, svett hud, blikkene våre møtes. Jeg ser nytelsen din som ikke lar seg skjule. Hører pusten din som går urytmisk. Kommer snart sier du, og like etter så kjenner jeg det like mye som jeg ser det på deg.

Pusten din. Støtene dine. Stønnene dine.

Du trekker deg ut av meg og ser på meg. Hei sier du. Jeg bare smiler teit og svarer hei, det var den første. Gi meg litt tid svarer du og legger deg på rygg. En litt slappere stakkar som er dekt av våre safter. Jeg lar tunga mi gli helt lett langs skaftet. Unngår den sensitive tuppen. Smaker enda deiligere enn jeg hadde trodd. Må bare fikse litt sier jeg, tar meg en tur i dusjen men kommer snart. Sovner du så kommer jeg til å vekke deg. Vannet renner ned over kroppen min. Varmt. Såper meg inn. Stor nok dusj for to tenker jeg.

Så ser jeg du kommer inn. Blir stående en stund å se på meg før du kommer inn i dusjen. Kysser meg. Lar vannet renne over deg også. Hei sier du. Tar brystene mine i hendene dine og smaker på dem. Jeg såper deg inn. Begynner øverst på brystkassen din. Bruker god tid. Masserer min vei nedover. Etter som vannet vasker av såpen lar jeg tunga mi følge etter. Jeg lar handa mi ta varsomt rundt pikken din. Den vokser litt. Vi står stille og lar vannet renne over oss mens vi kysser litt, ser hverandre i øynene. Det er litt uvant. Vi slår av vannet, finner håndduker og tørker oss selv. Tusler tilbake til sengen og du legger deg på rygg og spør om jeg kan oppfylle en av dine fantasier. Naturligvis kan jeg det, men det er en annen historie.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: