Trening og sauna

"En ung, lekker jente ligger naken med beina spredt, med en hånd som masserer henne rolig nedentil. Til tross for ulovligheten i det hele kjente hun at hun klarte å slappe av og kose seg og det tok ikke lang tid før hun kjente de deilige strømningene som spredte seg like før orgasmen kom. Frida rykket til. Var det noen inne med henne nå?!..."

Det hadde endelig vært en god trening. Ting begynte å sette seg bedre. Hele laget virket mer samkjørt enn aldri før. Det var faktisk grunn til å være optimistisk for den kommende sesongen. Selv hadde Frida stått skikkelig bra de siste ukene. Hun hadde jobbet mye med teknikken sin og merket at hun hadde tatt de stegene hun hadde trent mot. De hadde vært så heldige å få en lokal sponsor til å pusse opp treningslokalene deres. Fra å ha litt lugubre garderober og en ganske slitt treningshall var dette som å komme til en ny verden.

Gulvet i hallen var som en varm dyne å lande på sammenlignet med den plastkledde betongen de hadde hatt sesongen før. Garderoben var en helt ny verden. Nye dusjer, der du slapp å frykte at du fikk en kalddusj hvert tiende sekund. Det var utstyrt med massasjebord, boblebad og sauna. Dette kalte de bare koseområdet. Det var jo ikke bare til deres lag, men det føltes som bare deres når de var der. Treneren kom pesende bort til Frida etter trening. “Du, jeg har veldig dårlig tid. Kan du låse treningshallen og garderoben? Bare ta med nøkkelen på neste trening”. Hun nikket, noe motvillig. Hun hadde gledet seg til å slenge seg på sofaen med pepsi max og en nye episode av favorittserien hennes, “Der ingen skulle tru at nokon kunne bu”. Men hva var vel bedre enn å bruke fredagskvelden på låsetjeneste?

Hun kjente at det bygget seg opp litt uro i henne, hun ble litt sur og muggen. Kanskje hun skulle ta seg en godt bad etterpå, det kunne hjelpe. Det begynte å bli såpass sent at hun antok det ikke var noen andre på treningsrommet, så hun fikk endelig låst hele anlegget. Det varme vannet gjorde godt. Det rant nedover nakken og kilte litt nedover hoftene. Hun hadde alltid vært litt småkilen. Hun likte det. Å bli kost og kilt med. Frustrasjonen begynte å slippe taket. En god hårvask var aldri feil. Friskheten begynte å komme tilbake når hun strøk seg over kroppen. En liten iling gikk gjennom ryggraden. Jøss, tenkte hun. Faktisk? Her? Nå? Hun gjorde samme bevegelsen over brystene igjen og samme iling kom. Dette var forbudte tanker i en offentlig dusj. Hun var jo alene, men likevel. Hun hadde jo låst dørene.

Hun lot en finger gli over den glattbarberte fitta si,
som hun forsåvidt alltid hadde vært veldig fornøyd med.

Her var det skjedd ting som ikke hadde med det våte dusjvannet å gjøre. Hun var jo helt alene så hun kunne jo like gjerne… Ja, var ikke det en god idé da? Jo mer hun tenkte på det jo kåtere ble hun. Hun kjente både her og der at dette var en pirrende tanke. Hun visste hun var alene, samtidig var det noe med det å kunne bli oppdaget, selv om hun visste at det ikke skjedde. Hun hadde ikke prøvd saunaen enda. Hva kunne vel vært bedre enn å sitte i et deilig varmt og dampfylt rom og slappe av med skitne tanker i hodet? Jo, selv om hun visste at det ikke nødvendigvis var den lureste ideén hadde kroppen bestemt seg.

Beina gikk av seg selv. Hun hadde fisket tak i håndkleet sitt. Ikke det aller største for å si det sånn, men nok til å skjule noe. Var det regler for hva man skulle ha på seg i saunaen? Jaja, det spilte jo egentlig ingen rolle. Hun var tross alt alene der inne. Hun åpnet den frostede glassdøren og steg inn i et lite dampfylt rom. En liten lampe var mulig å skimre i den tykke vanndampen der inne. Det var deilig varmt. Hun kjente umiddelbart at pulsen senket seg. Det litt for lite håndkleet la hun på nederste benk slik at hun kunne ligge med nakken mot mot veggen. Hun fant fort stillingen og la det høyre benet opp en liten etasje. Hun prøvde å se for seg hvordan hun måtte se ut. Det så sikkert ut som en billig scene fra en pornofilm.

En ung, lekker jente ligger naken med beina spredt, med en hånd som masserer henne rolig nedentil. Til tross for ulovligheten i det hele kjente hun at hun klarte å slappe av og kose seg og det tok ikke lang tid før hun kjente de deilige strømningene som spredte seg like før orgasmen kom. Frida rykket til. Var det noen inne med henne nå?! “Slapp av, jeg mente ikke å skremme deg” sa mannsstemmen. “Går det bra?”. “Ja” sa Frida skremt. “Hva gjør du her inne? Spionerer du på meg?” sa hun direkte. Mannen humret rolig, “Vel, strømmen gikk inne i treningsrommet og garderoben, så da bestemte jeg meg for å varme meg litt, og hva er vel bedre enn å sitte i saunaen da?”. “Men jeg var her først!”. Når Frida sa dette kom hun på at hun hørtes ut som en liten jente som ble nektet godteri. Heldigvis var det mørkt for Frida merket at hun rødmet noe voldsomt.

“Så du…. Ja… Du hørte noe?”. Hun merket at stemmen hennes var litt annerledes. Var hun redd for å si hva hun hadde drevet med der alene? Eller var det det å bli fersket i mørket av en ukjent mann? Samtidig var det noe ekstremt pirrende med denne tanken, at noen hadde hørt eller til og med sett henne onanere. “Vel, det skal sies at jeg var her inne først”, sa mannen. “Jeg satt på øverste rad når du kom inn. Du la sikkert merke til all dampen før lyset gikk?”. Det kunne høres ut som om at mannen koste seg i situasjonen, for stemmen var i det lystige laget. “Så trippet du inn med håndkleet så vidt rundt deg og satt deg på nederste rad. Jeg synes det nesten var uhøflig å forstyrre deg.

Det kom noen lyder. Lyder av den typen som gjør en mann nysgjerrig.

Så da flyttet jeg meg litt bedre til rette”. Hodet til Frida jobbet for harde livet. Hadde ikke hun lagt merke til at det var andre her inne før hun kom? Hun visste jo hva hun skulle og hva hun ville. Det var jo ganske naturlig å sjekke at det ikke var noen andre der når hun skulle gjøre det hun skulle på en offentlig plass. Samtidig kjente hun at den angsten slapp litt taket og at det hele var ganske spennende. Hun bestemte seg for å være offensiv. Hun hadde jo ikke noe på tape. “Likte du det lille du så da?”. Hun kjente at stemmen ikke var like bestemt som hun pleide å være, men hun følte seg merkelig nok litt på hjemmebane. “Ja, absolutt. Uansett om du hadde gjort det du gjorde eller ikke så hadde nok tankene mine vandret mot den lekre kroppen din uansett”.

Hodet til Frida jobbet. Hun hadde vært på kanten av en deilig orgasme som ble stjålet fra henne. “Dette er litt urettferdig. Du har sett meg fingre meg selv, mens jeg ikke vet noenting om deg”. “Er ikke det litt spennende da? Jeg kan være akkurat den du vil jeg skal være”. “Når det er sagt, så er ikke du den eneste som er naken her inne”. Det hørtes ut som om at det kom et lite stønn fra mannen idet han sa det. Spenningen i rommet ble utløst av at det tente seg en liten glød i lampen over dampovnen. Akkurat nok til å se omrisset av at det var noen der. Han hadde satt seg ned på nederste rad, speilvendt av henne. Han hadde heller ikke noe på seg og satt der med det som så ut som en knallhard kuk i hånden.

“Jeg kunne ikke noe for det. Det var bare så deilig å se på deg der du lå og koste deg”. “Så du likte det du så altså?” mumlet Frida. Uten å legge merke til det hadde hun igjen begynt å fingre seg selv, med blikket festet på denne helt ukjente mannen sin kuk. Hun ville ha mer. Hun lente seg forover og fant blikket til mannen. Det var en slags godkjennelse i blikket. Fra å være dryppende våt til å bli skremt til å bli enda kåtere la Frida la den ene hånden rundt ballene hans og begynte å massere og dra litt i dem før hun tok noen gode tak opp og ned skaftet. Umiddelbart lukket han øynene sine i nytelse mens Frida la leppene sine over tuppen. Hun jobbet han nedover benken for det var ikke hans nytelse som sto i sentrum akkurat nå, det var hennes.

Hun satte seg skrevs over han og lot kuken gli sakte inn i den plaskvåte fitta hennes.

Det var helt absurde scener i hodet hennes, men hun bare lot seg rive med av kåtskapen. Det var tydelig at hun gjorde inntrykk på han også. Han ble tydelig mer tungpustet og støtet imot før han i et raskt byks satte henne på alle fire, der hun støttet seg med overkroppen opp på neste trinn. Han satte raskt i sving med å pule henne bakfra. Dette presset på alle de rette stedene. Hun lot hånden finne klitoris og stimulerte seg selv mens han støtet og støtet inn i henne. Hun kjente at orgasmen kom til å brøle gjennom henne. “Jeg…! Jeg…!” var alt hun klarte å få ut før det flommet over for henne. Skjelven i både stemme og kropp kom hun til seg selv igjen. “Vi skal ikke gå og prøve boblebadet da?” kom det i et lite smil.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: