Blåbærturen | Kondomeriet

Blåbærturen

"Varmen, den svale brisen som kilte henne, den unge mannen, alt dette tente en lyst i henne der hun lå på den myke mosetuen, og hun kjente en deilig kribling mellom beina, og en våt følelse fuktet trusen under den lyseblå jeansshortsen."

Morgenen var solfylt og varm. Hun hadde tenkt på det kvelden før, at hvis været ble fint ville hun droppe verkstedet og heller dra på blåbærtur. Det var i slutten av august. Hun visste at lengst inn i dalen, ved det andre fiskevannet, sto bærene friske og modne, ikke for myke og ikke for harde, men akkurat slik hun ville ha dem.

Hun sjekket temperaturen og den var allerede over tjue grader. Da kunne det bli varmt der inne, så hun kledde seg i en kort, lyseblå jeansshorts og en luftig bluse. Håret rullet hun opp i en knute på hodet som hun festet med en sort spenne, tredde sorte sokker på føttene og smettet de hvite joggeskoene på seg. Hun la en melkesjokolade, ei vannflaske og mobilen i beltevesken, låste døren og puttet nøkkelen i blomsterkrukken. Hun skulle bare rusle innover turstien med bøtten i hånden og nyte naturen rundt seg.

Det tok bare en halv time til det innerste vannet. Hun regnet ikke med å treffe noen i dag, på en mandag, midt på formiddagen. Stien gikk langs kanten av det første vannet. Lyden av måkene som skravlet og plasket på andre siden av bredden og naturens dufter som var rundt henne overalt, ga henne en følelse av frihet og en fornemmelse av noe forventningsfullt, denne dagen.

Da hun nærmet seg blåbærhaugen, så det mennesketomt ut, og hun fant ganske fort blåbærtuene fulle av bær og hun gikk straks i gang med bærplukkingen. Da hun hadde plukket spannet fullt gikk hun for å finne seg en myk tue å hvile på. Hun fant den i skråningen, dekket av myk, grønn mose, og hun satte spannet fra seg mellom to steiner før hun gikk ned til vannkanten for å fylle vannflasken.

Da hun rettet seg opp fikk hun øye på en skikkelse som sto på neset der vannet var smalest. Han hadde en fiskestang i hendene. Hun gikk opp med vannflasken og satte seg på tuen for å nyte sjokoladen mens hun studerte fiskeren.

Han så ikke den veien hun satt, så da hun hadde spist og kjølnet seg med vannet, tok hun av seg blusen for å sole seg litt. Hun la seg halvt tilbakelent på mosetuen for å hvile. Av og til glippet hun med øynene mot han som sto der og oppdaget at han var kommet nærmere. Nå så hun at det var en ung mann, høy, slank og med en lys lugg som han av og til slengte bakover med hånden.

Varmen, den svale brisen som kilte henne, den unge mannen, alt dette tente en lyst i henne der hun lå på den myke mosetuen, og hun kjente en deilig kribling mellom beina, og en våt følelse fuktet trusen under den lyseblå jeansshortsen.

En erotisk fantasi begynte å røre seg i hodet på henne.

Hun fikk ikke øynene fra den unge mannen, som hun nå oppdaget var kommet nedenfor henne ved vannet. Hun likte måten han kastet snøret ut på, og hun likte egentlig alt ved han.

-Får du fisk, ropte hun til han. Han snudde seg brått og så opp på henne. Hun løsnet den sorte spennen i håret og lot det falle fritt rundt ansiktet. -Nei, svarte han. Plukker du bær? - Vil du smake, svarte hun, og smilte mot han. Han smilte tilbake og nikket, så veivet han inn snøret og la stangen fra seg før han kom opp mot henne med lange steg.

Åh, gud så fin han er, tenkte hun. Han la seg ned ved siden av henne og så nysgjerrig på henne. Hun var seg bevisst at hun lå med bare den sorte behåen på overkroppen, men hun visste at den var perfekt til å fremheve hennes pupper på en delikat måte, så hun valgte å ligge sånn.

-Hvor kommer du fra, spurte hun. -Jeg er akkurat begynt som turnuslege ved sykehuset her. De anbefalte meg å ta turen ut hit, og det angrer jeg ikke på. Visste ikke at her fantes hulder også. Hun lo av det, men passet på å gi han øyekontakt. Han tok i en lyng og begynte å kaste små blad over brystet på henne.

-Hvor har du blåbæra jeg skulle få smake, spurte han. -Vil du smake på ei, eller vil du ha en håndfull, svarte hun. Begge deler, sa han, og bøyde seg fram og kysset henne på nesetippen. -Kan jeg få sitte nærmere deg, spurte han, og så henne frekt inn i øynene. Det kommer an på hva du har i tankene dine. Hun blunket til han.

-Jeg vil kysse de deilige brystene dine.

Han ventet ikke på svar, bare stakk hendene under ryggen på henne og løsnet behåen, dro den av henne og kastet den i lyngen. Hun kjente kåtheten bre seg i hele kroppen og hun stønnet da han la munnen over brystvortene hennes, varsomt, ømt, akkurat slik hun likte det.

Hun kastet alle hemninger av seg, var forbi alle grenser da han førte fingrene innenfor linningen på jeansshortsen, samtidig som han la munnen sin over hennes og de smeltet sammen i et dypt, langt kyss.

Hun kjente fingrene hans under trusen, søkende ned mot kjønnet hennes og hun smøg hånden sin under han, fant linningen og løsnet på knappen, grep om staven hans slik den var, tykk, lang, slik hun ville ha den og hun stønnet i velvære.

Raskt gikk han ned på kne foran henne og løsnet knappen i den lyseblå jeansen, dro ned glidelåsen og rev den av henne sammen med trusen som var blitt våt av lystene hennes.

Ta meg nu, ta meg nu, ropte hun inni seg.
Det var ikke til å holde ut.

Han tok tak i lårene hennes og spredte dem til sidene, så bøyde han seg ned og la de varme, våte leppene mot kjønnet hennes. Lekte med tungen, sugde og da han førte fingrene inn i henne kjente hun orgasmen komme mot henne som et vulkanutbrudd, og hun ropte til han, -ta meg, for faen.

Han kom raskt inn i henne, fylte henne i ett og alt, og orgasmen kom som bølger gjennom underlivet, navlen, ja, helt opp mot brystene. Hun kjente at han ble større og hun visket til han, bare la det gå i meg, og hun ble fylt av en varm, våt saft.

De stønnet mot hverandre og han la seg over henne
og kysset henne lidenskapelig på munnen.

De lå slik ei stund, utmattet og tett sammen, til hun sa, jeg må gå nu. Han seg ned ved siden av henne. -For ei deilig hulder du er, Hun smilte tilbake. -Da er du Eros, svarte hun. Han så på henne, kan jeg få treffe deg igjen? -Hvor gammel er du, spurte hun. -Jeg er tjuesju, svarte han. -Jeg er femtito, svarte hun. -Du mener vel trettito, han smilte.

-Jeg vil gjerne treffe deg igjen selv om du sier at du er femtito. Hvor bor du? Hun pekte på stien. Hvis du følger stien helt ned til hovedveien, da ser du rett på huset mitt, rødt med hvite kanter. Til venstre ligger verkstedet mitt.

Du kan sette bilen din på parkeringen ved veien. Du kan komme mandag mellom atten og tjue på kvelden. Hvis du ser en rød rose i vinduet i verkstedet mitt, er døren åpen, står det en blå blomst i vinduet, er døren låst. Da er jeg sammen med min mann.

Hun reiste seg opp og plukket plaggene sine opp fra lyngen og kledde på seg mens han fulgte henne med øynene. Hun hentet spannet, så på han. -Du smakte ikke på blåbærene? - Du var den beste blåbæra jeg har smakt. Jeg gleder meg til neste mandag.

-Jeg også, svarte hun, sendte et slengkyss mot han og vandret ned etter stien med et fornøyd smil om munnen. Tenk at hun fikk møte Eros i blåbærtuene.

Fina

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: