Snart langhelg | Kondomeriet

Snart langhelg

"Begge ville fullføre det de ikke hadde kunnet gjøre eller en gang tenke på de siste to timene. Kroppene deres var i helspenn etter de rundene de har gitt hverandre fra hver sin sitteplass. At ingen av de andre passasjerene merket noe var et under. Eller kanskje noen gjorde det?..."

Snart langhelg. Bare de to, en hel helg på en hytte de hadde leid langt fra andre hytter. En langhelg som var planlagt lenge og vel. Det var mye som skulle være klart før avreisedagen. Ikke bare skulle de ha sex på måter de hadde prøvd sammen tidligere, de hadde lovet hverandre å overraske den andre med noe nytt som de trodde den andre ville elske å bli utsatt for. De elsket å prøve nye måter å skape nytelse på. Det hadde de gjort mange ganger og på de uroligste steder.

Etter at Fo gikk med vibratoregg som kunne styres av Fy på et utested, var de skjønt enige om at dette var noe som kunne videreføres. Utvalget sexleketøy som kunne bestilles til både han og henne var helt enormt. De hadde avtalt at de skulle overraske hverandre med noe på turen som både ville gjøre begjæret etter den andre enda sterkere og som ville få turen til å gå raskere. Usikker var de på om de rundt de ville merke hvordan de ga nytelse til hverandre, men det var det bare en måte å finne ut på.

Fo så Fy gå inn i vognen rett foran seg. Turen hver for seg til jernbanestasjonen hadde gått veldig sakte for begge to. Forventninger og kåthet om hverandre. Dette ville bli spennende, pirrende og mye nytelse, men trolig også ganske ulidelig, i alle fall til de kom frem til hytta. Fo visste ikke at Fy hadde bestilt billetter hvor de ikke satt sammen. Hans sete var på motsatt side av midtgangen. De kunne likevel ha øyekontakt fordi den ene satt i fartsretningen og den andre mot fartsretningen. Siden dette var seter plassert mot hverandre, satt det andre mennesker på noen av de andre plassene rett ved dem begge. De tenkte at dette kunne bli både pinlig og kleint, men det var bare å gjøre det beste ut av situasjonen og følge planen de var blitt enige om på forhånd.

Fo kjente plutselig at det vibrerte i lomma. Hun tok opp telefonen og så at det var en melding fra Fy. «Når du ser at jeg reiser meg og går fremover i toget kommer du etter og tar med det du har valgt ut til meg og så skal du få det jeg har tenkt du skal bruke på turen». Fo kjente det spenne seg i hele kroppen. Hun visste jo hva hun hadde tenkt å utsette Fy for og dersom han hadde tenkt på noe tilsvarende for henne kunne dette bli helt spinvilt. Ville de klare å ikke berøre hverandre og bare bytte tingene? Avtalen var ikke røre, bare se. Nøyaktig to timer etter avgang hadde de avtalt å møtes på toalettet bakerst i toget og da kunne de gjøre hva de ville med hverandre.

De så hverandre inn i øynene.

Ingen sa noe, men begjæret skinte i begges øyne. De byttet poser og den ene gikk fremover og den andre bakover i toget. Begge like spente og passe nervøse. Dette vil bli en uutholdelig prøvelse, det visste de begge. Fo trykket på låseknappen og døren gled igjen bak henne. Inne i posen lå det en anonym liten eske uten noe tekst eller bilder. Hun åpnet esken forsiktig og kikket spent oppi. Der lå det noe sort og mykt. Er det mulig tenkte hun. Skal jeg virkelig sitte med dette resten av turen. Mellom hendene holdt hun nå en truse laget av sort gummi med to dildoer inni. En litt større og en litt mindre. Det var ingen tvil om hvor begge skulle plasseres. I det hun tok av støvlettene og kledde av seg buksen tenkte hun på hva hun hadde gitt i esken hun nettop ga til Fy. Dette skal sannelig ikke bli noe enklere for han, tenkte hun.

Etter å ha tredd begge føttene i denne spesielle trusen, begynte hun å dra den sakte oppover lårene. Den virket ganske tettsittende. Så kjente hun den bakerste dildoen presse mot anus samtidig som den andre lå mot fitta. Hun brukte begge hendene til sakte å presse begge dildoene på plass for deretter å dra den tettsittende trusen over hoftekammen. Hun beveget seg litt og vrikket på rumpa for å kjenne hvordan det føltes å ha to små gummipikker inni seg. Følelsen var helt enorm. Hele kroppen skalv og sitret av lyst og kåthet. Hun kledde på seg og så seg i speilet og tenkte at det er bare to personer i hele verden som vet hvilken hemmelighet jeg bærer på og kjenner på akkurat nå.

Litt lengre bak i toget var også Fy klar til å gå tilbake til togsetet sitt. Han skalv av spenning i kroppen og kjente at det presset svakt i rompa. I hans eske hadde Fo tenkt at skulle få noe som gjorde at han alltid kom til å tenke på henne når han satt på et tog. Hun hadde vurdert flere ulike ting. Til slutt fant hun noe hun tenkte ville gi han en ellevill togreise. Det var også en form for undertøy. Han kvakk til av overraskelse da han trakk en sort skinnende boxershorts i latex opp av esken. Overraskelsen ble ikke noe mindre da han så inni den. Han vrengte den forsiktig og så at det var en buttplugg i gummi festet nederst. Foran den var det en form for strikk, som han tippet skulle legges på oversiden av kuken.

Han tok av seg buksen og begynte å dra på seg den tettsittende latexshortsen.

Fo hadde lagt ved en liten tube med glidekrem i esken som han smurte inn buttpluggen med. Han lente seg fremover og med en hånd på vasken brukte han den andre hånden til å presse pluggen inn i rumpehullet. Den smatt inn og fylte han helt. Etter å fått boxeren helt opp kjente han at det også var en liten ting som presset bak pungen. Det ante han nå hva som kom til å skje flere steder når hun brukte appen på telefonen sin om litt. Med litt ustø skritt begynte han å gå tilbake til plassen sin.

Da Fy kom tilbake til vognen deres satt allerede Fo på setet sitt. Hun så på han med et utfordrende blikk, litt som nå skal du få igjen for måten han hadde overrasket henne for noen måneder siden på FP. Hun så at han satte seg veldig forsiktig ned på setet sitt. Det virket som han kviet litt for å sette seg. Hun skjønte godt hvorfor. Da hun satte seg ned noen minutter tidligere kjente hun begge pikkene borre seg enda litt lengre inn i begge hullene hennes. Fy kjente telefonen sin vibrere. «Er du klar», stod det. Med lukkede øyne nikket han svakt. Hun åpnet den spesielle appen på telefonen sin. Her kunne hun velge flere ulike funksjoner.

Fy kjente at det startet å vibrere og prøvde å slappe av. Det var ikke lett. Spesielt ikke når Fo lot buttpluggen hans bevege seg. Litt inn og så ut, samtidig som den vibrerte. En overveldende følelse skylte gjennom kroppen hans. Hun visste at det ville minne Fy på hva hun hadde gjort med han på et hotellrom for noen år siden. Det kunne være greit å gi han litt tilvenning til senere i helgen. Han satt lent mot vinduet og lot som han sov. Hun så at kroppen hans bevegde seg littegrann. Fo sendte han en sms. «Du er vel usikker på hva jeg har tenkt å gjøre med deg i løpet av helgen. Du vil kanskje skjønne hva som kommer til å skje når du ser meg komme inn på soverommet i et veldig utfordrende antrekk. I alle fall vil du forstå det når du ser et sexy antrekk ligge på sengen som du sikkert tror jeg skal ha på meg og jeg plutselig sier, i kveld er det bli ny kveld for deg».

Fy så meget usikkert på Fo og hun kikket med en bestemt mine mot den lille bagen sin på hyllen over han. Han gjenkjente den og ante sammenhengen og tenkte på den gangen hvor hun hadde tatt han bakfra med en strapon. Det hadde vært veldig spesielt og gitt en sterk følelse av at det var hun som bestemte og hadde kontroll. Han kikket litt rådvill tilbake mot henne. Så sendte hun han en ny sms. «Nå kan du få lov til å bruke appen din, men husk at jeg har noen funksjoner jeg ikke har brukt på deg ennå». Han tippet på at det kanskje var den lille tappen som presset bak pungen hans og som hun kunne styre med telefonen. Nå var det Fo sin tur til å late som hun sov etter å ha gjemt seg under et pledd.

Men nedentil var det alt annet enn rolig.

Det startet foran. Gummipikken bevegde seg. Den strakk seg lengre og lengre inn i fitta hennes, så tilbake og så inni igjen. Av og til vibrerte den også. Det var bare en helt ubeskrivelig deilig følelse. Så stoppet den mens den var som lengst inne i henne. Nå var hun glad for at hun hadde på seg en gummitruse. Hun kjente hun var klissvåt nedentil. Mens hun satt og bare nøt følelsen etter å blitt tatt av den første dildoen, startet den plutselig den andre. På samme måte som den første, kjente hun at den bevegde seg frem og tilbake i rompa si. Det var vanskelig å sitte i ro på setet. Hun forsøkte å skifte stilling uten at det ble noe lettere. Med ett kjente hun at også pikken hun hadde i fitta begynte å bevege seg. Begge bevegde seg, i takt.

Hun bet seg i underleppa og måtte konsentrere seg for å ikke lage lyder.

Hun begynte å tenke på om Fy kanskje hadde lyst til pule henne i rompa med pikken sin. Men hun skjønte veldig raskt at akkurat det kunne hun ikke tenke på nå. Det ville i alle fall føre til at hun kom til å få en helt ukontrollerbar orgasme. Akkurat nå hadde hun gitt mye for å være et helt annet sted enn i en togvogn sammen med mange andre. Nå hadde det snart gått to timer. Begge var mer enn klare for det som ventet. Begge ville fullføre det de ikke hadde kunnet gjøre eller en gang tenke på de siste to timene. Kroppene deres var i helspenn etter de rundene de har gitt hverandre fra hver sin sitteplass. At ingen av de andre passasjerene merket noe var et under. Eller kanskje noen gjorde det?

Rett før de skulle reise seg og gå bakover i toget satte begge to den andres leketøy på vibrering. Det var helt rått å gå etter hverandre nedover midtgangen. For hvert skritt de tok kjente de det helt intenst. Fo lot Fy for første gang kjenne en svak vibrering mot ballene sine. Hun ville ikke at det skulle gå for han. Hun ville smake både pikken hans og sæden hans. Da de nærmet seg så de at det lyste rødt. Det var opptatt... De stilte seg bak hjørnet på inngangen til toalettet. Først omfavnet de hverandre og kysset lidenskapelig. Det vibrerte nedentil på begge to. Det var nesten ikke til å holde ut. Fy tok tak i hoftene til Fo og snudde henne rundt slik at han stod like bak henne. Presset seg inntil den deilige rompa hennes og presset henne inn mot veggen. Hun kjente den harde kuken til Fy presse mot dildoen hun hadde i anus. Samtidig kjente hun togets bevegelse mot dildoen som vibrerte i fitta.

Fy bet henne i øreflippen og hvisket henne i øret, så hva vil du mere. Det var en ekstatisk følelse. Det var som kroppen hennes ble utsatt for elektriske støt. Orgasmen rev og slet i henne. Hun fikk så vidt hikstet frem, «når det blir grønt skal jeg bestemme. Det skal ikke gå for deg før jeg sier du kan. Jeg vil ha det på min måte nå». De hørte at døren åpnet seg og prøvde å late som ingenting. De gikk inn og låste døren. Det var ingen tid å miste. De kledde av seg i en fei. Hjalp hverandre av med det de hadde inne i hverandre kropper. De begge var ville av lyst og begjær. Hun presset Fy ned på det lille setet. Hun satte seg oppå han. Kuken hans ble oppslukt av fitta hennes og hun startet å ri han.

Orgasmen jog gjennom henne.

Det kom i bølger. Han kjente at det flommet væske fra underlivet hennes over lårene sine. Fy kjente at det bygget seg opp hos han. Hun skjønte straks hva som kunne skje og løftet seg av pikken hans. Satte seg på kne. Vekslet på å runke han og suge pikken hans. «Fy, nå kan du endelig få lov til å sprute», sa hun. «Ditt er mitt», rakk hun så vidt å tenke før munnen hennes ble fylt med varm, salt og deilig sæd. «Min sæd», tenkte hun. De samlet sammen tingene sine og kledde raskt på seg. Tilbake på plassene sine satte de seg utslitte og litt såre både her og der.

De smilte mot hverandre. De var tilfredsstilt og de var fornøyde med starten på langhelgen deres. Det var ikke til å fatte at det hadde gått etter planen. Ja, faktisk enda bedre enn de kunne drømme om i sine villeste fantasier. Det hadde vært sinnssykt intenst og deilig. Fy satt og tenkte på fortsettelsen. Hva ville skje når taxien kom frem til hytta. Fo visste mer og hun hadde en plan. Nå var det hennes tur til å ta regien. Hun visste at hun kunne gjøre hva hun ville med Fy. I natt er han min og det vil han merke, tenkte hun i det taxien stoppet utenfor hytta.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: