Jeg er våt, jeg har så lyst på deg

"Jeg smiler tilbake, biter meg i leppa og setter meg over skrittet ditt. Hendene dine stryker langs lårene mine, rundt de brede hoftene og opp langs den smale midjen til du nesten når brystene mine..."

Kle av deg men behold buksen på, jeg vil at du skal ha på beltet. Jeg vil at du skal vente til jeg er ferdig med å fortelle, før du åpner det. Legg deg på senget, demp lyset, jeg vil at du stryker deg over pikken. Forestill deg at jeg kommer inn døren din, jeg går i et par svarte skinnstøvletter, de rekker meg til midten av låret. i glipen mellom støvlettene og kanten på det korte, svarte skjørtet kan du skimte den myke huden min.

Du vet jeg ikke har på truse. Jeg har en mørkebrun, utringet topp og et lite sjal i halsen. Øynene mine er lyse og svartmalte, leppestiften min er mørk rød. Jeg smiler og blunker til deg. Du kommer mot meg i bar overkropp, med bare et par mørke jeans på. Beltespennen er stor og sølvfarget, jeg tar tak i den og drar deg mot meg. Du vil kysse meg men jeg ser deg lurt inn i øynene og legger en finger over leppene dine. Jeg lukter lavendel , håret mitt er satt opp i en løs knute, du får lov til å kysse meg langs halsen, over ørene, ned i kløften mellom brystene mine. Jeg stønner og tar tak i haken din, peker ansiktet ditt mykt opp mot mitt.

Jeg holder blikket ditt mens jeg synker ned på kne
foran deg og åpner beltet.

Hendene mine med de lange, svartmalte neglene stryker over magen din og ned mot lysken. Jeg slikker ballene dine, suger mykt på dem. Du klynker og holder meg i nakken, så tar jeg deg inn i munnen min, dynker deg i spyttet mitt og lar deg gå inn, helt bak. Jeg kjenner at du blir hardere, du blir større, fyller munnen min, jeg elsker det. Jeg reiser meg, en våt stripe renner ned langs innsiden av låret mitt. Jeg tar deg i den venstre hånden og drar den oppover det våte låret mitt, stopper deg rett før. Den venstre hånden har jeg rundt pikken din, den dunker nå.

Du fletter fingrene inn under blusen min og drar den opp akkurat langt nok til at du kan se de struttende brystene mine, så åpner du skjørtet mitt og lar det falle mot gulvet. Bestem griper du meg rundt hoftene og løfter meg opp rundt deg, du bærer meg til sengen og setter meg på kanten. Så åpner du glidelåsen på støvlettene og drar de rolig av meg mens du kysser meg fra ankelen og oppover låret, inn mot skrittet mitt. Jeg er våt, jeg har så lyst på deg. Du slikker meg over klitten med en myk tungespiss. Du legger meg bakover i sengen, sprer beina mine til hver sin side og presser pikken din mot det våte underlivet mitt. Du går ikke inn i meg, ligger bare over meg, omfavner meg.

Jeg stønner, holder rundt nakken din, følger bevegelsene dine.

Jeg kysser deg, overleppen din, jeg slikker langs den, kysser deg dypere. Du stønner, jeg kjenner du blir hardere mellom beina mine. Jeg leder deg over på siden, ber deg om å sette deg inntil veggen, i sengen. Du smiler og gjør som jeg sier. Jeg smiler tilbake, biter meg i leppa og setter meg over skrittet ditt. Hendene dine stryker langs lårene mine, rundt de brede hoftene og opp langs den smale midjen til du nesten når brystene mine. Så stopper du.

Jeg er så våt, det renner av meg og ned på pikken din. Jeg stønner, drar tungen min oppover halsen din, napper deg i øreflippen, hvisker i øret ditt at jeg vil du skal ta meg bakfra. Du løfter meg brått av fanget ditt, snur meg over på magen, løfter rumpa mi opp så jeg står på alle fire. Du ser meg godt nå. Du fører pekefingeren din inn i skjeden min, penetrerer meg med fingeren og gnir langs g-punktet mitt, bestemt. Jeg må konsentrere meg for å ikke falle sammen, jeg puster fortere. Du drar fingeren ut, slikker den og stønner. Du elsker smaken av meg. Så lener du deg fram over ryggen min så jeg kjenner deg dunke mellom rumpeballene mine. Det tenner meg helt vilt.

Du løsner knuten i håret mitt og griper det mellom
hendene, så lener du deg bakover og går inn i meg.

Jeg klynker, du drar meg hardere i håret , det er så godt når du gjør det, jeg kjenner deg enda hardere inni meg. Jeg hvisker navnet ditt, du går fortere. Jeg sier det igjen, høyere. Du slipper håret mitt, jeg lener brystet mitt helt ned mot madrassen, fortsatt med skjeden åpen mot deg. Du roer ned, fører en hånd inn under meg, stryker meg over brystene før du fører hånden videre nedover magen, du stryker meg over klitten, fortere og fortere, mens du fortsatt penetrerer meg. Jeg er så våt, jeg får nesten ikke puste. Du stønner, jeg vet du kan kjenne hvordan jeg trekker meg sammen rundt deg.

«Kan jeg få komme?» spør du beende og lener deg fram mot meg på høyre side. Jeg ser på deg og kysser deg vått, «selvfølgelig kjære». Du fjerner ikke hånden fra klitten min, følger bare bevegelsen av pikken din som dypere og dypere inn i meg. Jeg stønner navnet ditt, jeg kommer, samtidig kjenner jeg deg pulsere inni meg, du fyller meg, jeg fortsetter å trekke meg sammen rundt deg. Du skjelver nesten, stønner, penetrerer meg er par ganger til før du legger deg over på siden. «Herregud» sier du, og legger deg over på siden «hva gjør du med meg?».

Du tar meg i hånden og drar meg mot deg. Jeg legger meg med hodet mot brystet ditt, jeg er fortsatt andpusten, det dunker i underlivet mitt. Du stryker meg over rumpa, fører fingrene inn mellom de våte rumpeballene og lar de skli inn i meg. Du fører de rolig inn og ut, fortere og fortere. Du stønner. Jeg legger hodet inn mot halsen din, puster deg tungt i øret. Orgasmen tar meg igjen, jeg svaier ryggen ned mot deg, løfter rumpa opp mot hånden din, lar fingrene dine gå helt inn i meg. Til slutt synker jeg sammen, hele kroppen min pulserer. Jeg lener hodet tilbake, kysser deg kort, ser deg lurt inn i øynene. Jeg stryker hånden over pikken din, du er fortsatt hard, jeg vet du har mer å gi.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: