Første møte

"Du heiv meg ned på senga og krabbet over meg. Leppene dine møtte mine med lyst og jeg beit deg forsiktig i underleppa. Hendene mine strøk på den nakne ryggen din under genseren..."

Det varme vannet ifra dusjen løsnet all spenning jeg hadde i kroppen. I dag skulle jeg møte deg for første gang etter et år med prating over nett. Vi har lenge prater om å møtes, men tid og penger stoppet oss alltid, men i dag skulle det forandres. Jeg var nybarbert og klar for alt som kunne skje, men alikavel var jeg nervøs. Vi har blitt godt kjent på alle måter som er tenkelig og ikke akkurat på den mest normale måten, men hvor er morroa i å være normal?

Jeg satt på toget og følte at times turen til Hamar aldri skulle ta slutt. Kroppen min klarte ikke å finne roen og nervøsiteten tok nesten overhånd. Da toget var framme og jeg gikk ut, men jeg så deg ikke. Jeg tok opp telefonen og så at du hadde sendt melding. "Er forsinket, er på stasjonen om 10 min." Jeg var ikke kjent i Hamar, så jeg satte meg ned og hørte på musikk. Jeg var i min egen verden helt til jeg så to føtter stå foran meg. Hjerte mitt holdt på å hoppe ut av bryste når jeg så deg. "Jeg ropte på deg sånn 5 ganger, men du hørte ikke." Jeg begynte å le og forklarte at de var øreproppene jeg brukte var lydtette.

Vi begynte å gå rundt i Hamar for du lovte meg å vise meg rundt. "Husker du den gangen vi snakket om hva vi ville ha gjort når vi møttes?" Jeg så på deg med et spørrende blikk. Før jeg viste orde av det kysset du meg. Hele kroppen min fylte seg med varme og jeg strakte hånda mi mot skinnet ditt. Aner ikke hvor lenge vi sto der, men når vi brøt kysset, rødmet jeg og så ned. Du bare lo og begynte å gå videre. Etter en stund med omvisning satte vi oss på en bar og bestilte noe å drikke. Jeg så på klokka og innså at det siste toget hjem hadde gått og jeg slapp ut et frustrert sukk. "Hva skjer?" "Siste toget mitt hjem gikk nettopp.." "Jamen det er ikke et problem, vi kan jo bare dra hjem til meg." Du ga meg et blunk og jeg trakk på skuldrene. Hvorfor ikke tenkte jeg.

Etter at vi hadde drukket opp, var vi på vei hjem til deg.

Vi hadde pratet en del om å ha sex, men etter et år uten å møtes, hadde jeg aldri tenkt at det skulle skje. Var jo hende at du bare var snill og lot meg sove hos deg uten noe baktanke. Da vi kom hjem til deg slo vi oss ned i sofaen og satte på tv’n. Jeg merket at jeg begynte å bli småkåt av tanken på kysset, men jeg la tanken fort bort. Etter en stund med å se på tv’n, la jeg meg inntil deg og du tok armen din rundt meg. Du begynte å pjuske meg på armen og jeg koste deg på låret. Det gikk ikke korte stunden før en kul begynte å forme seg under buksa di.

Jeg smilte og teaset deg ved å trekke hånda mi lengre opp. Dette gjorde ikke bare deg opphisset. Du spente deg og pusten din ble hyppigere. Før jeg visste orde av det, lå jeg på sofaen med deg over meg. "Du gjør meg gal." Sa du før leppene dine angrep mine. Hendene mine fant håret ditt og nølte ikke med å leke med det. Du begynte å stønne og brøt kysset. Du reiste deg opp og dro meg inn i et mørkt rom. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte at vi var på rommet ditt. Du heiv meg ned på senga og krabbet over meg. Leppene dine møtte mine med lyst og jeg beit deg forsiktig i underleppa. Hendene mine strøk på den nakne ryggen din under genseren. Jeg hadde litt lange negler som jeg klorte forsiktig med.

Jeg var lei av å være under deg, så jeg dytta deg ned på ryggen og satte meg på topp. Hendene dine tok tak i genseren min og du dro den av meg. Det samme gjorde du med din egen. Jeg begynte å kysse deg sakte på halsen mens jeg små beit. Sakte men sikkert, bevegde jeg meg over brystkassen din mens hendene mine lekte med buksekanten. Du begynte å bli utålmodig og pustet tungt under meg. Jeg smilte og holdt øyekontakt mens jeg kneppet opp buksa di. Lett masserte jeg den hovne og klare kuken din som gjemte seg under boxeren. Du begynte å stønne og tok raskt av deg resten av klærne. Rett opp sto du, klar og glinsende av lystdråper som du ikke klarte å holde inne.

Bare synet av deg gjorde meg gal.

Gud som jeg ville ha deg inni meg! Jeg tok forsiktig tak i skaftet ditt og slikket bort lystdråpene dine. Tungen min lekte med kukhode ditt og enda flere dråper kom fram. Jeg omfavnet deg med leppene mine og startet å suge deg lett. Du hadde fortalt meg at det var en stund siden sist, så jeg var veldig forsiktig. Jeg runket deg forsiktig mens jeg sugde deg. Litt etter litt økte jeg tempoet til du ikke klarte mer. Du fylte meg opp og jeg svelget de gode saftene dine. Da jeg reiste meg, lå du utmattet på senga. Jeg la meg ved siden av deg og begynte å kose deg på den muskuløse brystkassa. Du så på meg med et smil og begynte å kysse meg. Hendene dine famlet seg fram til bh’n min og du åpnet den. Du tok tak i de harde og ømme brystene mine og begynte å kna forsiktig.

Jeg små stønnet da du tok den ene brystvorten min mellom leppene dine og sugde på den mens du knadde den andre. Jeg spredde beina mine og du tok hintet. Du åpnet buksesmekken min og dro av siste rest av klærne mine. Den ene hånda di kjærtegnet låra mine helt til du traff den nå hovne og våte fitta mi. Jeg var klar. Du lot fingrene dine gli over meg og smurte meg godt inn før du begynte å massere klitorisen. Jeg klarte ikke å holde tilbake stønnene og hele kroppen min begynte å riste. Du stappet først en finger inni meg, så to også tre. Da du finger pulte meg, fant tommelen klitorisen og jobbet i en fantastisk takt. Det tok ikke lange stunden før orgasmen kom og kroppen min spente seg.

Jeg stønnet og gravde neglene mine i ryggen din.

Vi begge var utslitte etter den første runden, men du var ikke ferdig. Du dro meg av gårde inn på badet og slo på dusjen. Vi sto der en stund og kjærtegnet hverandre før du snudde meg mot veggen og tok hånda di i mellom beina dine. Du fingret meg mens du runket deg selv. Du lot den nå klare kuken din presse mot meg og ga meg et tegn på runde nr 2. Jeg bøyde meg framover og spredde beina sånn at du fikk bedre adgang. Du nølte ikke med å presse deg inn i meg og jeg stønnet høyt. Hendene dine fant hoftene mine og dro meg inntil deg mens du pulte meg bakfra. Stønnene våres ble høyere og jeg merket at vi begge var nær neste orgasme. Du flyttet den ene hånda di til håret mitt og dro sexuelt i det.

Støtene dine ble hardere og hyppigere. Jeg begynte å fingre meg selv samtidig og i det siste støtet ditt, kom vi begge med et hyl. Du trakk deg ut og snudde meg rundt. Du begynte å kysse meg på halsen og beit på de sensitive stedene mine. Hendene dine fant begge brystene mine og knadde mer på dem. Litt hardere denne gangen, men ekstremt pirrende. Du tok tak i den ene nippelen min og begynte å sutte og bite på den. Jeg gravde fingrene mine inn i håret ditt og dro forsiktig. Du skrudde av dusjen og leide meg ut og ga meg et håndkle. Da vi var tørre, dro du meg tilbake på rommet. Du la deg ned på sengen og jeg fulgte etter. "Har du prøvd 69 før?" Jeg nikket og du flyttet meg over deg. Denne stillingen er ikke den jeg er mest komfortabel med, men alt for å gjøre deg glad.

Du begynte å kjærtegne den nå såre musa mi med fingrene dine. Jeg var ikke like våt, så du nølte ikke med å begynne å slikke meg. Jeg begynte å stønne og glemte helt at du å ville ha oppmerksomhet. Du var halvveis stiv da jeg tok tak i deg og begynte å runke. Kuken din vokste raskt, så begynte jeg å suge deg. Det var så vidt at jeg klarte å holde en jevn takt, for gud du visste hvordan du skulle bruke tunga di! Da du begynte å massere klitorisen min samtidig, masserte jeg ballene dine og økte tempoet. Det samme gjorde du. Det tok ikke lange stunden før den tredje orgasmen vår kom og vi begge var utslitte. Jeg la meg ved siden av deg og la dyna over oss. Jeg ga deg et kyss på kinnet og tankene vandret til hva morgendagen kunne by på.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: