Når drømmen om nabodamen ble ekte

"Ta bort hånden din og vis kulen din sa Mona rolig, jeg adlød og hun trakk kjolen mot seg og spredte beina litt. Jeg vil se om du liker det du ser sa hun og trykket føttene mot meg. Hun viste med en finger mot skrittet sitt, se og ikke røre..."

Jeg tror at alle gutter har hatt en eldre drømmedame, min het Mona og ble tatt ut av drømmen og inn i den virkelige verden. Det tok jo en stund før det skjedde, men det var sikkert meningen. Hun flyttet til nabolaget når hun og mannen skilte lag. Vertikaldelt & en hageflekk, delt vaskekjeller og like i nærheten av sykehuset der hun jobber. Hun var 36 år og herlig lys og blid. Jeg var 18 og hormoner & drømmer var det nok av, fotball og styrketrening var liksom min greie.

Den første sommeren brukte Mona mye tid ute i hagen, alltid iført lett kjole der hun gikk rundt og stelte bed og planter. Det fine med kjolene var at de var korte, deilig korte- og da var det som en magnet for mine øyne når hun satt på huk eller bøyde seg ned. Trusene var string-type og rumpen var jo bare deilig! Hekken mellom oss var heldigvis ganske skral og da var det fritt frem for gode tanker! Jeg satt ofte ute med solbriller på og nøt sol og ja Mona.

Den ene gangen jeg hadde sovnet hørte jeg at hun fniste bak buskene - jeg så at kulen på shortsen var stor og hard. Hei Morten sa Mona, kan du hjelpe meg å flytte noen krukker sa hun så deilig som bare drømmedamer kan. Jeg var alene hjemme da var det jo en fin anledning. Jeg gikk gjennom hekken litt krokbøyd da kulen var godt synlig enda,

...det glinset i øynene hennes og smilet var deilig imøtekommende.

Den største kan vi jo bære sammen, men kan du hjelpe meg med disse 2 sa hun og pekte. Jeg tok den ene og hun satte seg først på huk og så bøyde hun seg godt fremover for å rydde litt plass. Da så jeg den flotte sommerfugl-tatoveringen på venstre skinke. Jeg ble satt ut og stod og stirret - hei - Jorden kaller, lo hun og pekte på hvor den skulle settes ned. Det samme skjedde med den andre potten, hun satte seg ned på huk og bøyde seg enda mer fremover denne gangen - da så jeg at hun var våt!

Jeg svelget og sa med grøtete stemme- så herlig å være her ute med deg i varmen. Hun løftet kjolen liiitt lengre opp på ryggen og skjøt rygg.. Ja takk i like måte, det gjør noe med en når solen steker. Jeg satte krukken ned og hun lente seg mot meg og sa, deilig med en sånn sterk nabo gutt.

Hånden hennes kom borti kulen og hun strøk
såvidt over den og responsen uteble ikke.

Å se det ja sa hun, godt å kjenne at du er frisk og sunn. Bare sett deg ned så skal jeg ordne litt å drikke sa hun og gikk inn. Jeg satte meg i hagesofaen som var skjermet fra naboer og ventet litt før hun kom ut med et par glass med isbiter og farris. Hun helte i glasset og da så jeg at hun ikke hadde bikinitoppen på lengre, deilige bryster med solskiller! Kuken rykket det i og jeg holdt den ene hånden litt over. Hun satte seg opp i sofaen med beina mot meg, de rørte meg på låret og hun sa skål og gliste enda mer.

Er det noen damer du har i kikkerten da Morten spurte hun og strøk låret mitt med beina. He he, ehh nei sa jeg, det er det dårlig med denne sommeren. Godt at du har meg da sa hun og blunket lurt. Jeg ser når du kikker etter meg i hagen sa hun, da kremtet jeg og ville si åå nehei - hun avbrøt meg og sa selv - det synes jeg er ganske så deilig faktisk. Og jeg lurer på om du har vært nede i vaskekjelleren og stjålet en truse eller 2..eeeeller hva, sa hun og gliste. Ingen fare jeg skal ikke si det til noen, sa hun raskt. Jeg kan si såpass at det pirrer meg å tenke på, sa hun lavt og tok en isbit fra glasset sitt.

Herlig & varmt, hun strøk isbiten i åpningen
i kjolen mellom brystene, niplene ble skrive under
det lette stoffet

- har du runket og drømt om meg din kåte hingst. Jeg stammet og fikk såvidt stønnet ut et ehe ja.. du er deilig å drømme om svarte jeg. Ta bort hånden din og vis kulen din sa Mona rolig, jeg adlød og hun trakk kjolen mot seg og spredte beina litt. Jeg vil se om du liker det du ser sa hun og trykket føttene mot meg. Hun viste med en finger mot skrittet sitt, se og ikke røre...

Hun trakk beina litt opp og kjolen fulgte etter, barbert i morges sa hun og stønnet. Hun blottet de deiligste våte fitteleppene jeg hadde drømt om lenge og lot en finger sirkle rundt åpningen. Snu deg mot meg sa hun og lirk ut den harde kuken din. Her ute sa jeg spørrende? Ja sa hun, ingen kan se oss sa hun. Jeg fikk ut kuken under fotballshortsen som heldigvis var stor nok. Hun fortsatte å ta på seg selv med en finger - rolig rolig sa hun, jeg vil at du skal se på nå.

Hun tok føttene mellom beina mine og holdt kuken mellom dem! Heeelt rolig sa hun, ikke lag lyd nå... Hun runket meg med føttene og jeg kjente at trykket økte, og at det snart ville komme spruter med sæd. Hun fingret seg selv og jeg kunne kjenne den deilige lukten av fittesafter! Jeg så henne i øynene og hun trollbandt meg, og da klarte jeg ikke å holde igjen lengre! Jeg sprutet lange stråler oppover leggene hennes og det rant nedover føttene! Jeg så stjerner og ei deilig nabokones som kom.. Hun holdt tilbake lyder, men skjelvingene og måten hun ristet på var fantastisk! Vi lo og pustet tungt, så oss omkring om noen hadde sett oss- dette var jammen på tide sa hun.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: