Ellen

"Da vi kom til baren fikk vi et bord helt innerst. Litt for oss selv. Side ved side. Passet meg godt. Vi bestilte. Fikk champagne og noen deilige småretter. Skålte. Og jeg lente meg over og kysset henne. Hun skvatt litt til, men så besvarte hun kysset. Grundig. Holdt meg om hodet og lot tungen leke..."

Mer tilfeldig går det vel ikke an å treffes. Jeg var på vei ut av trikken. Hun presset seg inn, og vi støtte sammen. Jeg unnskyldte meg og kikket ned. De øynene! Hun smilte og fortsatte inn. Jeg snudde meg og kikket på henne. Deilig! Rødt hår. Lys hud. Florlett sommerkjole og pupper som syntes deilige under. Jeg var solgt. Snudde og tok setet ved siden av henne.

Du, sa jeg. Harald heter jeg. Og jeg beklager men jeg bare må få be deg på lunsj. Hun lo. Men så kikket hun på meg. Jeg kjente jeg ble varm. Hun nikket litt, og så: ja. Hvorfor ikke? Hva tenkte du på da? En vinbar sa jeg. Du ser ut til å trenge et glass champagne. Og det tror jeg jeg også må ha. Og litt småmat. Jeg vet om et fint sted. To stopp til og en liten tur. Er du med? Ja, svarte hun. Høres trivelig ut.

Vi gikk av trikken og ruslet opp mot vinbaren. Været var nydelig. Varmt med en lite bris. Praten gikk lett. Vi fant tonen umiddelbart. Da vi kom til baren fikk vi et bord helt innerst. Litt for oss selv. Side ved side. Passet meg godt. Vi bestilte. Fikk champagne og noen deilige småretter. Skålte. Og jeg lente meg over og kysset henne. Hun skvatt litt til, men så besvarte hun kysset. Grundig. Holdt meg om hodet og lot tungen leke.

Jeg var mer enn bare litt kåt nå.

Skålte igjen, og jeg la hånden på låret hennes. Prøvende. Lot den vandre litt. Hun smilte skjevt og lente seg tilbake i benken. Jeg tok det som en invitasjon og trakk opp kjolen så jeg fikk kjenne hud. Godt vi var et stykke unna andre nå! Lot hånden leke med innsiden av låret og videre oppover. Trusen. La en finger over og presset helt forsiktig. Hun rødmet. Spente seg litt og var tydelig tent. Så jeg masserte litt. Hun rykket til og spredte bena. Lykke!

Jeg lot hånden finne veien under trusen og fant fitten. Og du, den var våt! Jeg lot en finger gli inn i henne og hun stønnet lett. Masserte og lot klitten få en runde. Nå gikk pusten fortere og plutselig kjente jeg en hånd legge seg over skrittet mitt. Hun klemte til, og fant glidelåsen. Trakk den ned og kneppet opp. Lirket ut kuken. Så bra at dukene dekket godt!

Jeg prøvde å late som ingen ting så vi ikke
skulle skille oss ut.

Skålte med henne mens jeg lot fingrene jobbe hardt med fitten som nå var rennende våt. Pulte henne med to fingre. Dypt inn. Roterte og så klitten. Hun begynte å runke meg. Prøvende først, men så hardere. Lente seg mot meg og hvisket. Ta meg nå! Jeg må få komme! Og det skal du også! Jeg trodde nesten ikke det jeg hørte. Her, offentlig. Men litt diskret. Åja, jeg var med!

Fingret hardere. Hun stønnet og vred seg. Så en liten lek med rumpehullet. Hun bet tennene sammen. Runket meg hardt. Og da jeg tok klitten igjen gikk det for henne. Hun skalv. Ristet og prøvde desperat ikke å hyle ut. Jeg fingret videre og hun ristet desperat med hodet mens hun klemte fitten mot fingrene mine. Og saftene rant. Hun kom som et uvær. Jeg roet litt ned. Masserte forsiktig. Og hun runket enda hardere.

Jeg var kåt som bare, og det begynte å stramme seg til.

Lente meg litt tilbake og hun skjønte hva som var i ferd med å skje. Lekte med kukhodet og tok meg deilig. Jeg begynte å smårykke. Hun la hodet ned og tok kuken i munnen. Runket. Og jeg kom! Helsike så jeg kom. Hun runket litt til mens kuken verket og fikk den siste resten av spermen min. Jeg pustet hardt. Hun reiste seg opp. Det rant litt sperm fra munnviken. Jeg fant en serviett og tørket det vekk. Og kysset henne.

Vi forsøkte å late som om ingenting hadde skjedd. Drakk resten av champagnen og spiste. Men hendene visste hvor de ville leke. Fikk regningen, betalte og gikk ut. Ingen hadde merket noe! Hånd i hånd. I solsteken. Jeg har hvitvin, sa Ellen. En god en. Skal vi gå hjem til meg og smake? Såklart! Men det var noe annet jeg heller ville smake. Tror hun tenkte noe av det samme der hun smilte lurt og klemte rumpen min. Jo, hennes leilighet. Nå.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: