Når fristelsen blir for stor

"Han snur seg og ser på meg, og jeg innser hvor tett vi står. Jeg kan nesten kjenne pusten hans mot huden min. Jeg blir helt paralysert, og glemmer både tid og sted mens jeg møter blikket hans. Kristian: "Jeg ville bare at vi skulle snakke, men..." Han stopper opp og jeg ser kåtheten i øynene hans, hører det på pusten hans..."

Jeg sitter ved pulten min på jobb. Det er rolig og jeg lar tankene fly avgårde. I sidesynet mitt ser jeg plutselig noen som går forbi, og jeg blir helt varm innvendig. Han har kontor lengre inn i lokalet, og må gå forbi kontoret mitt hver gang han skal noe. Jeg føler meg heldig som får nyte utsikten av denne deilige mannen så ofte.

Kroppen er stram og han har akkurat passelig med muskler. Han varierer mellom å ha skjegg og være glattbarbert, og jeg synes han er like deilig uansett. Stemmen og latteren hans hypnotiserer meg. Jeg har sjelden hatt så lyst til å bare ta på noen før. Kjenne hvordan brystkassen føles ut, armene hans og den guddommelige rumpa.

Han heter Kristian. Jeg begynte å jobbe her for 1.5 år siden. Han er en av lederne i bedriften, og var tilstede på jobbintervjuet mitt. Allerede da la jeg merke til at jeg satt i samme rom som noen jeg opplevde som farlig tiltrekkende. Jeg er gift, har barn, hund og hele pakken. Det er et helt fantastisk ekteskap, og jeg er lykkelig hver dag. Det handler ikke om det i det hele tatt.

Denne mannen på jobben min har rett og slett
noe med seg som jeg ikke klarer å legge fra meg.

Jeg har ikke så mye med han å gjøre til daglig, men han hjelper meg hvis jeg har tekniske problemer. Jeg elsker når e-posten begynner å tulle for å si det sånn. Rundt jul begynte han å gi meg noen ganske undersøkende blikk. Det var så intenst at jeg klarte ikke å holde øyekontakten. Hver gang så jeg vekk. Hadde han lagt merke til at jeg smugtittet på han? Det ville vært helt krise hvis han følte jeg ga han oppmerksomhet han ikke ønsker, han er tross alt en av lederne og sitter i styret. Heldigvis slutten han etter en stund, og ting gikk tilbake til normalt. Blodtrykket mitt gikk ned til normalt.

Av og til sender vi snapper til hverandre. Hverdagslige ting med unger og slikt. En kveld endrer han innstillingene til å slette alle snapper etter 24 timer. Han skriver ingenting, så jeg legger hele greia fra meg som tilfeldig. En fredagskveld satt jeg hjemme i sofaen med et glass vin og leste, mens mannen så film ved siden av meg. Jeg hadde fått en og annen snap fra Kristian som var på hytta si. Den lå avsides med fjell og skog i bakgrunnen, og havet med sola som speilte seg i overflaten på framsiden. Det så nesten ikke ekte ut. Jeg sendte en snap tilbake med bilde av vinglasset.

Så får jeg ny varsel; Kristian skriver... Kristian: "Kan jeg spørre deg om noe?" Jeg fikk sommerfugler i magen. "Ok?" Svarte jeg. Kristian: "Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg.." Sommerfuglene forsvant og jeg følte meg plutselig litt kvalm. Dette lover ikke bra. "Hva tenker du på?" Svarte jeg, usikker på om jeg egentlig ville vite. Kristian: "Skjer det noe spesielt med deg for tiden?" Hjertet mitt stoppet. Hjernen min stoppet. Hva skal jeg svare på det? "Nå er jeg veldig usikker på hva du egentlig spør om.." skriver jeg. Uskyldig hvis det skulle vise seg å være om noe annet enn det jeg frykter. Kristian: "Du virker som du er i så godt humør for tiden. Ikke at det er dumt altså, fortsett med det! Jeg bare føler du sender meg noen blikk.."

Hjertet mitt går fra null til 150 på et øyeblikk.

Jeg må flytte på meg der jeg sitter i sofaen, og mannen min ser på meg og smiler. Jeg smiler tilbake, prøver å virke rolig og later som ingenting. Herregud! Herregud! Herregud! Jeg er alt fra rolig på innsiden! Mannen min ser tilbake på filmen og det virker som han ikke merket noe. Jeg puster forsiktig ut og ser tilbake på telefonen. Hva skal jeg svare? "Hvilke blikk tenker du på?" Svarer jeg til slutt. Kristian: "Jeg lurer på om jeg ikke skulle tatt det siste glasset med whiskey akkurat nå." Har han drukket seg til mot? Tenker jeg, og morer meg faktisk litt over tanken. Kanskje det egentlig er en god idé akkurat nå, han har jo tydeligvis oppdaget meg.

Jeg tar en stor slurk vin, og skriver: "Hehe, okei. Jeg bør kanskje være ærlig å innrømme at jeg kan ha sendt deg et og annet blikk. Jeg liker å se på deg." Hjertet mitt stopper igjen. Hva har jeg gjort? Skrivebobla til Kristian dukker opp og jeg tar et dypt pust ned i magen mens jeg venter. Kristian: "Jeg liker å se på deg og." Hva?! Jeg blir sittende å stirre på skjermen min en stund. Plutselig strekker mannen min seg etter noe på bordet og jeg 'våkner opp' fra transen min. Han setter seg tilbake og jeg ser ned på telefonen igjen. Leser siste meldingen igjen. Liker han å se på meg? Plutselig skriver han igjen; Kristian: "Jeg har egentlig gjort det ganske lenge, men har prøvd å holde det for meg selv."

Sommerfuglene er tilbake igjen, og jeg kjenner jeg
begynner å bli veldig våt nedentil.

Vi skriver en liten stund til, deler litt med hverandre. Jeg kjenner det er godt å lufte litt, og pirrende å vite at han har lyst på meg. Men vi blir enige om at det uansett ikke kan skje noe mellom oss. Han er leder i bedriften jeg jobber i, og for ikke å snakke om at jeg er gift. Lykkelig også! Likevel gleder jeg meg noe voldsomt til å komme på jobb på mandag. Helgen går ikke fort nok.

Når jeg våkner mandag er det første som slår meg at jeg må finne et antrekk som han kanskje vil sette pris på. Samtidig må det være profesjonelt. Været har heldigvis blitt varmere, og vi har ingen regler for klær annet enn at vi skal se litt ordentlig ut. Jeg finner en svart tights og en tettsittende kjole som er en anelse kort. Som tilbehør tar jeg på en sort choker som matcher tightsen, men som har et tilhørende smykke med anheng som henger ned i kløfta mi. Endelig tilbake på kontoret, og jeg er plutselig nervøs. Samtidig gleder jeg meg, og kåtheten har bare blitt mer intens.

Kristian går plutselig forbi, men ser ikke på meg. Han forsvinner rundt hjørnet, og blikket mitt henger fast i den deilige rompa hans til den forsvinner. Jeg kjenner på skuffelsen som brer seg, men svelger hardt og ser tilbake på PC'en. Tiden går, og Kristian går av og til forbi. Blikkene våre møtes kort innimellom, men han er alltid sammen med noen. Jeg får ikke ordentlig kontakt med han. Jeg trekker pusten og tenker at nå må jeg slutte. Jeg oppfører meg som om jeg skulle kunne forvente at noe skulle skje. Vi har jo for kun kort tid siden gjort det klart at det ikke er aktuelt. Kristian har sikkert bestemt seg for å legge hele greia bak seg. Jeg sukker, og bestemmer meg for å gå ned på kjøkkenet og ordne meg en kopp te.

Jeg kommer inn på kjøkkenet. Ingen andre er der, men det er ikke unormalt på denne tiden. Jeg setter på vannkokeren og finner meg en tepose mens jeg venter. Plutselig kjenner jeg noe som stryker meg forsiktig langs korsryggen og så lander inntil hånden min som jeg har liggende på kjøkkenbenken. Det er hånden hans. Frysningene brer seg gjennom hele kroppen, og kåtheten min blir plutselig mangedoblet. Jeg ser forsiktig til siden, og møter det intense blikket til Kristian som jeg så så ofte rundt juletider. Denne gangen slipper jeg det ikke, men jeg blir stående å studere det.

Jeg innser at blikket hans virker lystent, at han er kåt.

Ingen av oss sier noe til å begynne med. Plutselig klikker det i vannkokeren, og vi begge virker å komme tilbake til virkeligheten. Kristian: "Kan vi snakke?" Magen min spenner seg i forventning, og jeg nikker. Kristian: "Bli med meg." Sier han før han begynner å gå. Jeg glemmer hele tekoppen min og følger etter. Kristian tar meg med på møterommet på loftet. Dette rommet er det eneste i denne etasjen som bedriften vår bruker, så vi har privatliv til å snakke om det vi ønsker. Vi går inn og Kristian lukker og låser døren.

Jeg blir stående å se på han, usikker og forventningsfull. Han snur seg og ser på meg, og jeg innser hvor tett vi står. Jeg kan nesten kjenne pusten hans mot huden min. Jeg blir helt paralysert, og glemmer både tid og sted mens jeg møter blikket hans. Kristian: "Jeg ville bare at vi skulle snakke, men..." Han stopper opp og jeg ser kåtheten i øynene hans, hører det på pusten hans. Jeg klarer ikke å tenke. Kristian: "Fuck!" Sier han plutselig før han kræsjer inn i meg.

Leppene våre møtes, og det oppstår en elektrisitet
mellom oss som tenner meg enda mer.

Han trenger tungen inn i munnen min, og hendene hans glir over kroppen min. Han klemmer brystene mine og kysser meg nedover nakken. Han dytter meg mot møtebordet og jeg kjenner hendene hans går opp under kjolen min. Han tar tak i tightsen og trusa mi, og drar dem ned før han bestemt dytter meg igjen slik at jeg plutselig sitter på bordet. Han setter seg ned og begraver ansiktet sitt i fitta mi. Det eksploderer i kroppen min og jeg stønner. Høyt. Han stopper opp, ser på meg med glimt i øyet og sier "Hysj!" før han fortsetter å slikke meg. Han treffer alle de rette punktene, og finner veien til både klitoris, åpningen min og rompehullet. Jeg kjenner det bygger seg opp inni meg, og jeg nærmest hikster fram at jeg kommer. Han roer ikke ned, men slikker meg med en sånn lyst at jeg eksploderer ut i en voldsom orgasme.

Han reiser seg opp og åpner buksesmekken sin, drar ned buksa og slipper løs den perfekte kuken. Han setter den mot åpningen min og ser på meg med det intense blikket sitt før han trenger seg inn. Han tar tak i brystet mitt med den ene handa og bak korsryggen med den andre mens han sakte men sikkert begynner å pumpe inn i meg. Jeg prøver å holde stønnene mine inni meg, men noen slipper gjennom. Jeg ser han elsker å høre meg stønne, for han får et lite smil i munnviken og glimt i øyet hver gang jeg ikke klarer å være stille. Han trekker seg ut og drar meg opp fra bordet, snurrer meg rundt og lener meg litt fram slik at jeg kan lene meg mot bordet.

Han trenger seg inn i meg bakfra, og holder
kroppene våre tett sammen mens han kysser og
biter meg i nakken.

Det bygger seg opp i meg igjen, og jeg kjenner han blir hardere og hører han stønner mer. Han klyper meg litt i niplene med den ene hånden og finner veien med den andre ned til klitoris. Han begynner å lage kjappe små sirkler akkurat på riktig sted, og pumper raskere med den harde kuken sin inn i meg. Vi kommer begge to i en voldsom orgasme som virker å vare og vare.

Etterpå blir vi stående slik, mens vi puster og og kommer oss til hektene. Han sklir ut av meg og jeg snur meg mot han. Han ser på meg en stund før han sier; "Jeg tror ikke jeg kommer til å klare å holde meg unna deg noe mer." Jeg kjenner jeg blir litt tent av tanken, og svarer ærlig tilbake; "Ikke jeg heller."

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: