På rehab

"I tusmørket var blikkene heite og kåte. Vegard følte det i alle fall sånn. Og ville ikke trenge seg på, men tok likevel initiativet til en god klem. Som varte. Og varte. Helt til han spurte: -Får jeg kysse deg? Marte svarte ikke. Men tok hodet sitt litt bakover, og Vegard tok dette som et ja. Leppene deres møttes. Forsiktig og ømt. Han kunne høre og føle pusten hennes..."

Vegard la merke til henne umiddelbart. Blant en hel gjeng mennesker fra fjern og nær som skulle på et 3 ukers rehabiliteringsopphold gjennom det norske helsevesenet. Det var få menn, og mange flotte damer i alle størrelser. Men Marte hadde en utstråling som overgikk alle sammen. Den første dagen var kaotisk, og ingen visste helt hvordan man skulle angripe denne nye situasjonen. Vegard hadde vært på rehab et annet sted tidligere, og var nok mer rolig enn de fleste andre. Flere av kvinnene uttalte senere at de var livredde for det ukjente som ventet dem, og ønsket bare reise hjem igjen første dagen.

Stemningen ble egentlig raskt veldig bra, og både Vegard og Marte var blant dem som var pratsomme og prøvde å spre godt humør. Marte var lys, halvlangt hår og fine former, men mest av alt var det øynene Vegard la merke til. Og det virket som at hun søkte mye blikkontakt. Når en sånn skjønnhet ønsket det, var ikke han vanskelig. Han besvarte blikkene, og prøvde å smile mye. Første samling var gjennomført, og stemningen var god. De fleste virket til å ha funnet ut at dette likevel skulle bli et bra sted å være de neste ukene? Vegard fant rommet sitt og la seg tidlig. Med noen helseutfordringer var det ikke mye overskudd igjen etter en lang dag.

Men denne Marte ble værende i tankene hans.

Dag to gikk til diverse helsesjekker, noe teori, test av bassenger og gode måltider hver 4. time. Men på ettermiddagen var Vegard klar for en tur i området han hadde hørt om fra bekjente som hadde vært der før. Marte hørte om planene, og spurte om lov til å bli med. Vegard var selvfølgelig rask med å invitere henne med, og før han fikk spunnet videre på tankene om å forføre henne i skogen, var det flere som hørte om planene og ville være med. Så det ble 5 stykker på tur. Vegard sørget for å ofte gå bak Marte, for å se på den fine rumpen hennes. Og ved siden av innimellom, for å få blikkontakt med denne skjønnheten. Stemningen var god og gjengen tøyset og lo mye. Skulle ikke tro at det var en gjeng «sjuklinger» som var ute og gikk?

De neste dagene ble Vegard kjent med flere i gjengen, og noen av damene var veldig glad for å prate med han, da han var åpen og forståelsesfull, og hadde respekt og omsorg for andres situasjon. Og blant annet var Marte en av disse. Vegard var en «klemmer», noe flere av damene også var. Så dette ble fort en greie. Men han følte Marte var litt tilbakeholden. Tankene svirret litt når det var rolig rundt han, og han slo seg til ro med at hun ikke var interessert i en sånn som han? Hun var jo tross alt supersexy, og mye flottere enn de damer han hadde lagt an på tidligere.

Bosituasjonen på rehabiliteringen var delt. Vegard hadde et enkeltrom i en fløy, mens de fleste på gruppen bodde i leiligheter for 4 personer. Han nevnte i en samtale med flere at det var litt kjipt å ikke ha eget bad, og da sa Marte kjapt at i hennes leilighet var det et rom med eget bad som ikke var i bruk, og at han gjerne kunne flytte inn til dem. Og da de to andre var med på dette, fikk Vegard nå eget rom med eget bad i samme leilighet som den nye drømmedamen og to andre fine folk.

De neste dagene holdt Vegard seg på en måte litt lavt i terrenget. Han var frempå og flørtende ovenfor de fleste, men ikke mer enn at de andre kunne tolke han som oppmerksom og snill. Det ble gitt klemmer til de tre andre i leiligheten, og både Jonas og Tove gav gode bamseklemmer, men Marte sine ble på en måte mer og mer kjærlige og varte lengre og lengre. Og når han en dag dristet seg til å gi et lite kyss på halsen under øret hennes, skjønte han på pusten hennes at hun likte det. I tillegg hadde de flere og flere gode samtaler om både helseutfordringer, hverdagslivet og hva man likte i livet. Vegard kjente på at det var veldig godt å åpne seg for Marte, og følte at hun også hadde det på samme måten. Det ble bekreftet da hun sa at hun følte seg så trygg med Vegard, at hun omtrent kunne si hva som helst. -Som for eksempel at vi liker hverandre, spurte Vegard. Marte ble nok litt satt ut, men nikket med en gang likevel. Det var ikke alltid helt stille rundt dem, og nå var de plutselig ikke alene. Så det ble ikke sagt mer om dette da. Men Vegard kjente at det kriblet enda mer i kroppen den kvelden. Da de satt i fellesstuen med Jonas og Tove, og hadde nok en hyggelig kveld.

I 23-tiden reiste Vegard seg for å ta kvelden, og gav de andre en klem på vei til rommet sitt. Han kjente at det hadde vært deilig med noe mer. Og da han hadde pusset tenner hørte han at de andre også gikk til sine rom. Han sendte Marte en melding: -Den klemmen var for kort. Svaret kom raskt: -JA! Men jeg skal ut og hente litt vann… De møttes på kjøkkenet. I tusmørket var blikkene heite og kåte. Vegard følte det i alle fall sånn. Og ville ikke trenge seg på, men tok likevel initiativet til en god klem. Som varte. Og varte. Helt til han spurte: -Får jeg kysse deg? Marte svarte ikke. Men tok hodet sitt litt bakover, og Vegard tok dette som et ja. Leppene deres møttes. Forsiktig og ømt. Han kunne høre og føle pusten hennes. Tungene møttes. En deilig følelse.

Han lot hendene stryke nedover ryggen hennes, og
kjente at hun likte situasjonen.

Etter noen minutter stoppet de opp. Om det var frykten for å bli oppdaget eller at de hadde krysset noen grenser som var hovedgrunnen visste ikke Vegard helt. Men da han kom inn på rommet sitt igjen hadde han ståpikk så det holdt. Og med tanken om at deilige Marte kun var 3-4 meter unna, bak en tykk vegg, gjorde at runkingen gav raskt resultat. Kanskje hun også lå der og fingret seg til orgasme? Siden de hadde en god kjemi og dialog om det meste, ble også hendelsen diskutert på tur dagen etterpå. Marte innrømmet at det var utrolig spennende dette, men også forbudt og forbi de moralske grensene hun hadde. Vegard var jo selvfølgelig enig i dette, men samtidig var de jo så langt unna hverdagen. Og om halvannen uke ville jo dette være historie.

De neste dagene ble det ikke tatt nye skritt, men det ble en del kroppskontakt. Og igjen havnet de opp i kyssing et par ganger. Vegard kjente på hvor mye han hadde lyst på henne. Og forsto jo at Marte også følte det sånn. De snakket også om dette på en kveldstur i mørket. -Hadde det bare vært oss to som var involvert, sa Marte. Vegard var jo enig, men påpekte at akkurat nå var det jo bare de to. De fleipet det litt vekk etterpå, og når de møtte på noen andre fra gruppen ble det ikke sagt noe mer. I den siste uken ble de en kveld sittende i fellesstuen litt lenger enn Tove og Jonas. Vegard flyttet seg fra stolen han pleide å bruke til sofaen der Marte lå. Hun la beina over fanget hans og han strøk på henne mens de snakket om alt mulig. Dagens opplevelser, artige historier fra fortiden og deres pågående flørt. Vegard syns det var så deilig å snakke om dette også. Og følte at Marte følte det samme. Når klokken nærmet seg midnatt reiste de seg for å lukke og slukke, og endte opp i bamseklemmen. Først.

Og så i et intenst kyss. Som varte og varte.

-Burde vi gi oss, spurte Vegard etter en stund. -Fornuften sier ja, svarte Marte, men….. -Men hva, sa Vegard fort. At døren din ikke blir låst etterpå? Marte svarte ikke, men når de så hverandre inn i øynene etterpå så han svaret i blikket hennes. De gikk inn på hvert sitt rom. Vegard pusset tenner og vasket seg i underlivet, før han sendte Marte en melding: Har du låst? Svaret kom raskt: NEI! Han listet seg ut sin dør, over gulvet til hennes og åpnet forsiktig.

Der satt hun på sengen med bare en lang t-skjorte på seg. Vegard hadde jo også kun truse og t-skjorte på. Ingen sa noe. Men hun reiste seg, og de tok rundt hverandre mens de begynte å råkline. Heftigere enn noen gang før. Vegard kjente at nå var det ingen vei tilbake. Hendene hans tok nedover rumpen hennes. Martes hender strøk over skuldrene og brystkassen hans. Han tok sine hender oppover magen hennes og fant brystene hennes. Som var uten bh. Myke og passelig store. Og jævlig deilige. Hun stønnet nå. Og da han fant vortene hennes stønnet hun enda mer. Og de var knallharde. Han tok hendene under t-skjorten og fant dem mellom hver sin tommel og pekefinger. Marte dro opp t-skjorten hans. Og når den gikk av, gikk også hennes av. Og da var hun naken.

Vegard følte at det da var rettferdig å fjerne sin truse også. Og dermed spratt den knallharde pikken hans ut i luften også. Marte gav et «Åh» og tok tak i den med en gang. Samtidig bøyde Vegard seg litt ned og begynte å kysse og suge på brystvortene hennes. Hun lukket øynene og nøt øyeblikket. Og lukket hånden rundt pikken hans. Bare kjente hvor hard og deilig den var. Vegards hender hadde også funnet underlivet hennes, og hun spredte lårene da den ene hånden nærmet seg fitta. Tommelen hans var første finger opp der, og den ble våt før han hadde funnet sprekken. -Jeg har aldri vært så kåt før, sa Marte. -Kjenner du hva du gjør med meg? Vegard svarte raskt: -Definitiv, men jeg regner med at du også kjenner hva DU gjør med MEG?

Det var så mye lidenskap i rommet nå at det nesten dugget på veggene.

Marte bøyde seg rett ned og gapte over pikken til Vegard. Og det kjentes bare helt nydelig. Han lot henne suge bittelitt, før han la seg bakover på sengen. -Kom og sett deg over fjeset mitt, kommanderte han Marte. -Åja, det vil jeg. Men bare vent bittelitt. Hun gikk på badet og hentet det hun hadde av håndkleder. -Disse må legges under først. Vegard var enig i at det var lurt å gjøre. Nå lå han på rygg og betraktet denne deilige skapningen foran seg. Og hun brukte noen sekunder på å se på han. -Fy faen så deilig du er, sa Vegard. -I like måte, svarte hun raskt. -Og det er så deilig når menn fjerner håret i skrittet. -Det var flaks, for det gjorde jeg i går. Men du er nå ikke så langhåret selv heller, smilte han. -I går her også, lo hun. -Men nå må du komme, hvisket Vegard. -Jeg må smake på deg. -I like måte, svarte hun. -Og jeg lover deg at jeg skal komme. -Det høres deilig ut, sa han raskt.

Hun satte seg over fjeset hans akkurat slik han ønsket og håpet. Slik at de havnet i 69. Før han gjorde noe måtte han bare si at dette var hans favorittstilling, og Marte var kjapp med å nikke et «samme her» -Med synkron orgasme da, spurte Vegard. -Selvfølgelig, svarte hun. Nå tok han tak i rumpen hennes og presset henne litt nærmere. Han så nå rett inn i den deilige og våte fittesprekken. Leppene skilte seg selv, var hovne og knallrøde. Selv var han knallstiv og det kom blanke dråper ut av det lille hullet. Vegard stakk ut tungen i det han kjente Martes lepper på pikkhodet. Og fittesaftene smakte himmelsk. Så salte og friske. Han slikket henne forsiktig. Oppover hele sprekken. Og hun stønnet, med munnen full av Vegards ståkuk. Vegard fant nå klitoris og begynte å suge og slikke direkte på den.

Marte kjente det kom til å gå for henne om sekunder.

Hun håpet egentlig at Vegard også ville komme med en gang, og beveget derfor leppene hardere og fortere opp og ned skaftet på pikken hans. Han merket at hun nærmet seg, og stønnet mellom lårene hennes: -Bare kom når du kommer du. Dette var det som skulle til. For nå raste det en storm inni Marte. Fra langt inni magen en plass. Det bygget seg opp. Og i det Vegard førte hånden opp, og puttet to fingre rett inn i fitta hennes, kom hun i tidenes sterkeste orgasme. Med tungen hans på klitten og fingrene på G-punktet kom hun som en foss. Og ristet. Og skrek med pikken hans i munnen, så de heldigvis ikke ble avslørt. Regnet han med? Etter noen sekunder i orgasmekramper begynte Marte å komme seg igjen, mens Vegard prøvde å slikke i seg alle de blanke saftene som sprutet ut av henne litt før. Hun trakk til seg skrittet nå, for det var jo så følsomt.

-Jeg trenger LITT pause nå, stønnet hun. -Men du er jo så sexy at jeg MÅ jo bare ha mer av deg, lo Vegard. -Men, svarte Marte. -Nå er det jo din tur å nyte da. -Det gjør jeg jo hele tiden. Jeg nyter jo deg, smilte han til henne. -Men jeg venter gjerne til du er klar igjen, så kan du jo få sette deg på denne i stedet for. Dette syns Marte var veldig innafor, og uttalte at hun elsket å ri. Både på ekte hester og sånne hingster hun hadde foran seg nå. Det gikk ikke mange minutter eller sekunder før hun var klar. Hun kommanderte han ned på rygg igjen. Og skrevde over han med fjeset mot hans. Og før hun siktet seg nedpå den stive pikken hans bøyde hun seg frem og kysset han. -Mmmmm, du smaker jo meg jo, sa hun og lo. Hun tok en hånd ned og tok tak i kuken, mens hun humpet seg litt opp. Og dermed skled hun rett ned på den, og i den søkkvåte fitta hennes gikk den selvfølgelig rett til bunns. Hun var så øm, men samtidig så full av smørning at det var bare deilig.

Og Vegard kjente at den kåte fitta hennes virkelig omfavnet pikken hans.
En helt nydelig følelse.

Nå reiste hun seg litt opp og begynte å ri han. I rolig tempo. Begge to kjente hvor deilig det var å kjenne at pikken hans gled ut og inn av henne. Vegards ledige hender fant fort Martes deilige pupper. Og ikke minst de stive vortene hennes. Dette gjorde henne enda kåtere, og dermed økte tempoet hennes oppå Vegard. Og når han begynte å støte mot kjente hun at hun snart kom til å komme igjen. -Hva er det du gjør med meg, stønnet hun. -Jeg kommer snart. Men jeg bruker ikke prevensjon, sa hun. -Ingen fare for unger i alle fall, svarte Vegard. -Strengen ble tatt for mange år siden. Og det er så lenge siden sist jeg lå med noen, at sykdommer er utenkelig. -Åh, åh, åh, stønnet Marte da. -Kom i meg da. Dette var det så lenge siden noen hadde sagt til Vegard, at han ikke kunne huske sist. Og det var dråpen som skulle til for at han ikke ville klart å holde igjen for en million.

Selv om Marte lå oppå han var det nå han som styrte tempoet ved å støte opp i henne. Hardere og fortere kjørte han pikken sin så langt inn i den deilige fitta til Marte. Og når han kjente at hun ble enda mer avslappet og blikket hennes endret seg til en slags tomhet skjønte han at hun var sekunder unna sin orgasme. Vegard støtte nå pikken så hardt han kunne de siste støtene før det knøt seg bak i pungen. Marte stønnet høyt, og sammen kom de i tidenes mest synkrone orgasmer. Hun ristet i nytelse, og han sendte ladningen sin langt inn i magen hennes. Han følte hun bare melket han, og hun følte hun kjente spruten hans inni seg. I kampens hete hadde Marte dradd puten sin mellom fjesene deres, og begge to hadde gitt fra seg noen gode stønn og kanskje skrik. Og hun håpet selvfølgelig at ingen hadde hørt dem?

Nå var puten tatt vekk igjen, og hun lå fremdeles oppå Vegard. Kuken hans var fremdeles inni henne, og det kjentes helt himmelsk ennå. Han kjente på det samme, og bare nøt denne drømmedamen som han hadde på seg og var inni. Det var uvanlig at pikkens hans fremdeles var like hard flere minutter etter utløsning, men det tydet på at han nok aldri hadde vært kåtere noen gang. Ingen sa noe på en lang stund, før Marte brøt stillheten: -Nei, nå blir du jo helt flat her. Og smilte det søteste smilet han bare elsket. -Det risikoen er jeg villig til å ta, sa Vegard og smilte tilbake. -Dette trengte vi, sa hun. -Ja, dette trengte vi, svarte han. -Men nå tror jeg at jeg får snike meg inn til meg selv igjen, og så får vi håpe at vi ikke har holdt hele området våken? -Nei, dette er bare vår hemmelighet, sa hun. Godnattkysset ble ømt, vått og langt.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: