Baking til loppemarked

"Da Elin bøyde seg fram over bordet, hvilte hele tyngden av de store brystene hennes mot forkledet og en dyp, naken kløft avslørte litt av hva som gjemte seg under de melsølete hjertene. "Du må kna ordentlig, Marius!". Elin så rett på meg med det samme, intense blikket som under sjokoladeslikkingen litt tidligere..."

"Det er bare å slikke. Den er varm og søt..." Elin holdt den dryppende slikkepotten fristende opp foran ansiktet mitt. Blikket hennes, det lekne og intense blikket hennes, boret seg fast i meg. Og hun brydde seg overhodet ikke om sjokaladedeigen som dryppet ned på gulvet mens hun ventet på at jeg skulle strekke ut tungen. Svett og svimmel av hele situasjonen rakte jeg til slutt fram tungen og lot den varme, søte sjokoladedeigen renne inn i munnen.

Elin, eller mammaen til Oskar som jeg pleide å kalle henne, og jeg hadde fått ansvar for å bake sjokoladekake og fastelavnsboller til skolekorpsets årlige loppemarked. Selv var jeg ingen stor baker, så jeg hadde vært rimelig lettet da Elin foreslo at vi kunne bake sammen. Jeg skal heller ikke legge skjul på at Elin både var deilig drops for øyet og en milf av den frekke og lekne sorten, så en ettermiddag med henne var definitivt ikke feil.

Du vet... Mammaer som begynner å få større barn, går en av to veier. Enten begynner alt å henge fra øynene og ned, selvtilliten sleper langs gulvet og selv ikke kilovis med sminke kan dekke over årene med bekymring og slit... ELLER... så skiller de seg fra gubben, strutter og gløder, slipper fri mammakroppens fyldige former og deilige energi som om de eier verden. Du har kanskje gjettet at Elin tilhører den siste kategorien. Og nå stod jeg altså og slikket sjokoladedeig av slikkepotten hennes mens...

hun stirret på meg og bet seg i underleppa.

Mens jeg nøt smaken av sjokolade, tok Elin slikkepotten opp til sin egen munn og slikket i seg en deilig munnfull av den samme deigen. Samtidig dryppet det sjokolade ned på den hvite toppen hennes, som hun ikke hadde tatt seg bryet med å dekke med et forklede. "Oops, jeg sølte visst litt jeg," sa hun ertende og gikk for å skifte. Jeg ble stående på kjøkkenet til Elin med slikkepotten i hånden og lure på hva som egentlig var i ferd med å skje. Den vidunderlige duften av sjokoladekake og den pirrende følelsen i magen gjorde meg helt ør.

Var hun interessert i noe? Flørtet hun? Eller var hun bare sitt vanlige, småfrekke jeg? Før jeg rakk å gruble ferdig på alle spørsmålene, kom Elin tilbake. Nå hadde hun på seg et rødt, hjertemønstret forklede. Det hun derimot ikke hadde på seg, var noe under. Jeg ble så sjokkert at jeg mistet slikkepotten i gulvet, så sjokoladen sprutet utover gulvet. Jeg stotret fram en unnskyldning, men Elin bare lo. "Skal vi begynne med bollene?," sa hun rolig og begynte å ta fram bakebolle og ingredienser. Jeg prøvde desperat å konsentrere meg om bolledeigen, men det var som om blikket mitt ble sugd opp på Elin med en uimotståelig magnet.

Forkledet dekket brystene, magen og litt av sidene av kroppen hennes,
men de nakne skuldrene, armene og halsen avslørte at det
ikke var noe mellom henne og det tynne hjertestoffet.

Da hun snudde seg, var det bare den tynne tråden og en enkel knute igjen av stoffet. Ellers var ryggen helt bar, fra buksekanten og helt opp til det rødbrune håret som var oppsatt i en rotete knute. Enda verre ble det da vi skulle kna deigen. Da Elin bøyde seg fram over bordet, hvilte hele tyngden av de store brystene hennes mot forkledet og en dyp, naken kløft avslørte litt av hva som gjemte seg under de melsølete hjertene. "Du må kna ordentlig, Marius!". Elin så rett på meg med det samme, intense blikket som under sjokoladeslikkingen litt tidligere. Hun kan ikke ha unngått å legge merket til at jeg stirret på henne, og jeg rødmet mens jeg mumlet noe om elting av bolledeig...

Da bollene var klare for steking, kom Elin helt bort til meg og sa med myk og bestemt stemme: "Nå fikser jeg resten her og du skal slappe av i stuen til jeg roper på deg. Okay?" Jeg husker ikke om jeg klarte å få fram et svar med Elin stående halvnaken i et sølete forklede rett foran meg eller om jeg var for opptatt med å lure på om hun hadde lagt merke til det nystekte wienerbrødet jeg hadde formet under jeansene, men jeg lusket i alle fall ut i stuen til slutt, sank sammen på sofaen og prøvde å ta meg sammen. "Skjerp deg, Marius! Hun er jo ikke interessert i deg, hun... Hun vil jo sikkert bare bake bol...".

Jeg ble avbrutt i min indre monolog av at Elin ropte på meg fra kjøkkenet. Det hadde gått ganske lang tid og jeg hadde lurt på hva hun egentlig holdt på med der inne. Da jeg kom inn på kjøkkenet, kunne jeg ikke se Elin noe sted. Alt jeg så, var et stort bord med en hvit duk som rakk helt ned til gulvet og tre gigantiske fastelavnsboller med krem og melis og det hele. Da jeg gikk nærmere bordet, så jeg at det lå et brev ved siden av bollene. "SMAK PÅ BOLLENE MINE! BEGYNN FRA VENSTRE OG SMAK EN BIT AV HVER! IKKE VENT TIL JEG KOMMER! Elin" Jeg kikket meg rundt for å se om Elin var å se, men det var hun ikke.

Jeg hadde blitt ganske sulten, så selv om jeg syntes meldingen var ganske merkelig, gikk jeg bort til bollen lengs til venstre, løftet den opp og tok en stor bit så kremen tøt ut av bollen og rant nedover haken. Det smakte deilig. Så beveget jeg meg bort til neste bolle, men da jeg skulle løfte den opp, fikk jeg meg en overraskelse. Ikke fordi bollen satt fast i bordet, men fordi det slett ikke var hvetebolle jeg kjente mellom fingrene under kremen, men noe mykt og varmt. Forvirret løftet jeg av bollelokket, og begynte å slikke i meg kremen. Tungen lekte seg fram gjennom den tykke fløtekremen og fant plutselig et lite bær av den helt spesielle sorten.

Da skjønte jeg plutselig tegningen og hva jeg egentlig slikket på...

Først trakk jeg tungen raskt tilbake, men et fnis fra undersiden av bordet og en eksplosjon av kåthet gjorde at jeg raskt bøyde meg ned igjen for å slikke og suge videre på den deilige "bollen". Da jeg hadde slikket bort all kremen fra begge de siste "bollene", kikket jeg ned på to store pupper som stakk opp gjennom hull i det hvite bordet. Sjokkert ble jeg stående å stirre på de deilige brystene, men så hørte jeg Elins oppglødde stemme fra undersiden av bordet: "Du må kna ordentlig, Marius!" Jeg fylte hendene med de deilige bollebrystene, som fortsatt var klissete av kremen og min slikkejobb, og knadde henne godt og lenge. Den tunge pusten fra undersiden avslørte at denne eltingen var mer enn godkjent.

"Nå må jeg ha deg," sa Elin bestemt og krøp fram fra undersiden av det spesiallagde bordet. Hun var kliss naken og tilgriset av melis, krem, deig og sjokolade. Jeg rev av meg klærne, løftet henne opp på bakebordet og la henne over halvtomme melposer, måleskjeer og deigrester. Jeg kysset henne intenst mens bakeboller og eggekartonger ramlet ned på gulvet. Så lot jeg kyssene gå nedover halsen, over de store bollebrystende og den myke magen og helt ned til det glattbarberte kjønnet hennes. Da jeg stoppet, sa Elin med skjelvende stemme og for andre gang den ettermiddagen: "Det er bare å slikke. Den er varm og søt." Hun hadde rett...

Fitta hennes smakte søtt og sex og deilig og dristig.

Den smakte bollemus og sjokolade, kremet og varmt. Tungen min lekte seg lenge med den deilige baksten hennes, men da jeg hørte på stønnene at hun nærmet seg klimaks, stoppet jeg. Jeg fant fram wienerbrødet og skjøv det bestemt helt inn i henne. Der fortsatte hevingen helt til jeg sprutet all den deilige kremen min inn i henne. Elin kom. Og saftene hennes rant ut av bollemusa og blandet seg med sjokolade og melis.

Hun smakte på seg selv, på meg, på baksten og på alt mens hun så på meg med et fjernt og frekt blikk. Det ble solgt mange boller og mye sjokoladekake på det loppemarkedet. Og ingen visste at Elin og jeg praktisk talt hadde ligget sammen oppi baksten. Vi vekslet noen lure blikk i gymsalen på skolen og gledet oss allerede til neste bakedag... 

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: