Hyttetur med nabodamer del 1

"Fingerpulingen og slikkingen fører til at hun skriker ut i orgasmen og jeg merker sammentrekninger rundt fingrene mine. Deilig å gjøre noe slikt for ei dame. Når hun har kommet seg ber jeg henne om å legge seg på magen på bordet..."

Hadde noen dager på hytta og registrer at på nabohytta kommer det et par biler og ut hopper 5-6 damer. Tydeligvis jentetur. Senere på dagen treffer jeg hele gjengen på tur og nabodama ser at jeg er alene og inviterer meg på middag. «Vi kan jo trenge en hane i kurven» sier hun. Middagen er god og vinen også. Praten går løst og utover kveldene det spesielt en som er interessert i min hytte. Håndlaftet tømmer er jo litt spesielt.

Når jeg skal gå, spør hun «kan jeg bli med og få se på hytta di» Ja, det er ikke meg imot, så en lys, litt lubben dame slår følge. Det første hun gjør er å trekke for gardinene. Jeg ser litt forbauset på henne, men hun kommer bort til meg, slår armene om halsen på meg og sier «det er ikke hytta, men deg jeg er interessert i». Hun klemmer seg inntil og snart står vi der og kliner. Hun var tydeligvis ute etter mer, så jeg trekker toppen over hode på henne og løsner BHen.

To store deilige pupper byr seg frem, så jeg kan ikke la
være å slikke og småbite i vortene som straks blir ganske stive.

Hun har i mellomtiden løsnet beltet mitt så buksa faller ned og tar et godt tak i kukken gjennom bokseren. Dette går fort, jeg drar ned buksa hennes og trusa i samme slengen, løfter henne opp på spisebordet og legger henne på rygg med rompa helt ute på bordkanten. Hun har en deilig bollemus, helt glattbarbert som hun byr frem. Jeg går nedpå kne og ber henne legge bena på skuldrene mine. Småbiter henne på innsiden av lårene og nærmer meg langsomt den deilige musa.

Hun stønner når jeg bruker tunga i et langt slik helt fra anus og frem til klitoris. Så fortsetter jeg å slikke henne vekselvis på klitoris og fitteåpningen, merker at hun er skikkelig våt. Så fører jeg to fingre inn i fitta hennes mens jeg slikker og suger på klitoris. Fingerpulingen og slikkingen fører til at hun skriker ut i orgasmen og jeg merker sammentrekninger rundt fingrene mine. Deilig å gjøre noe slikt for ei dame. Når hun har kommet seg ber jeg henne om å legge seg på magen på bordet.

Jeg sjekker at hun fortsatt er våt og styrer kukken inn i det deilige våte.

Begynner med lange rolige støt, hvorpå jeg tar litt fittesaft på tommelen og lirker den langsomt inn i det lille stjerneformede rompehullet hennes. Hun rykker litt til , men roer seg. Jeg fingerpuler henne i rompehullet, mens kukken gjør sin jobb i fitta. Hører på pusten hennes at det bygger seg opp på nytt hos henne. Jeg puler henne rolig, har ikke lyst til å komme enda. Men det gjør hun, skriker ut sin andre orgasme og jeg kjenner sammentrekningene i både fitte og rompehullet. Når hun har roet seg legger jeg henne på rygg med bena over skuldrene mine.

Nå kan jeg kna puppene hennes, bøye meg frem og bite i vortene.

Jeg kjører kukken inn i den deilige fitta og joker på. Passer på å ha en tommel på klitoris også. Merker at det ikke er langt igjen for meg nå. «Ja, kjør på hardt nå, deilig å kjenne deg langt inne stønner hun». Jeg gjør som hun sier og etter noen harde jokk merker jeg at spruten er på vei. Klyper henne i brystvortene mens jeg spruter inn i henne. Og sannelig går det ikke for henne en tredje gang.

Jeg blir stående slik til en slapp kukk glir ut av henne og sæd og fittesafter drypper ned på gulvet. Hjelper henne opp og vi står tett inntil hverandre, slitne begge to. Hun løfter hodet, ser på meg og sier «tusen takk, det var deilig» Rødmusset og bustete på håret rusler hun tilbake til de andre.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: