Hun fra TV | Kondomeriet

Hun fra TV

Benjamin var endelig ferdig med en lang arbeidsdag, som reisende selger. Og ettermiddagen på hotellet, ville han finne roen i baren der med en øl eller to. Han satt på en barkrakk litt usjenert bortenfor selve baren, med PC’en så klart. Han var jo påskrudd 24/7 når han fartet rundt. Han hadde kastet slipset, men var ellers dresskledd. Og jakken ble hengt opp på den andre krakken ved det lille bordet.

Benjamin registrerte at det kom til en del folk, og tenkte at det var jo lov å kose seg litt på en lille-lørdag. Plutselig dukket hun opp. En lyshåret skjønnhet. Han så henne i det hun kom gjennom glassdøren, og at hun fikk mange blikk. Hun gikk bestemt forbi alle, og stilte seg i baren litt foran Benjamin. Hun hadde ikke sett hans vei ennå, men han tenkte at om hun var alene hadde det vært hyggelig med selskap. Han avsluttet rapporten sin mens dama snakket med bartenderen.

Hele tiden måtte han se opp på den sexy rumpa foran seg.

Og i det han puttet dataen ned i vesken, snudde hun seg og smilte til han. Da datt det bare ut av Benjamin: -Åh, du ligner veldig på hun fra TV. Dama smilte: -Ja, det får jeg høre ofte. Men det går helt fint, for hun er jo så nydelig. -Ja, det er helt riktig, men det er jammen du også. Og du må gjerne sitte med meg om du vil? Svarte han. -Tusen takk, det gjør jeg gjerne om du ikke var midt i noe viktige jobbgreier da? Smilte hun. Benjamin presenterte seg og sa at det var bare en gjennomgang av dagens aktiviteter, før han flyttet dressjakka.

Hun satte seg med vinglasset sitt, og Benjamin bestilte en øl til. -Jeg jobber litt sånn hemmelig, sa dama, så jeg kan dessverre ikke si navnet mitt. Men bruker bare Birgitte nå, om du vil ha et navn? Benjamin svarte at det gikk helt fint, og lot være å spørre mer om hva jobben var. Hun sa også at de ikke trengte å snakke om hans heller, selv om hun alltid var litt nysgjerrig. Hun smilte igjen.

Benjamin påpekte at hun burde jo jobbe som lookalike for hun på TV. -Ja, kanskje det, lo Birgitte. -For en flott dame hun er da. Benjamin nikket, og sa at han alltid satt klistret til de programmene hun var på. Den utstrålingen hennes kunne jo ta pusten av hvem som helst, mente han. -Ja, det kan den. Og så er hun jo så stram og sexy også, sa Birgitte. -Definitivt, svarte Benjamin, nesten med tunga ute av munnen. -Tror nok de fleste menn drømmer om henne? Birgitte nikket, og tilføyde at kanskje hun skulle være litt stand in i kveld da? -Mener du det, spurte Benjamin med litt store øyne. -Hvorfor ikke, smilte hun tilbake med den perfekte tanngarden. -Vi kan sikkert hjelpe hverandre litt vi to? Før hun lo en trillende latter, som han igjen syns lignet veldig på dama fra TV sin.

Når han antydet at rommet hans var roligere enn der de var nå, smilte hun og nikket godkjennende. De avsluttet seansen ved bordet da de hadde drukket opp. Benjamin bestilte med en vinflaske og to glass, før han gikk opp på rommet sitt. Birgitte hadde fått romnummeret, og kom 3 minutter etterpå. Han hadde skjenket oppi vinglassene, og satt et foran lenestolen og et ved den lille sofaen der. Birgitte hadde tatt av seg jakken sin, og var bare så sexy i den hvite toppen uten stoff på skuldrene. -Wow, du er superflott, sa Benjamin. -Tusen takk for det, men det er jo du også da, svarte hun. -Men får jeg ikke sitte med deg da? -Selvfølgelig, svarte han. -Men jeg ville jo ikke gå FOR fort frem, smilte han. -Er det ikke bare å kjøre på da, Benny? Lo hun hjertelig. Før hun satte seg i sofaen.

Benjamin fulgte på, og selv når de satt i hver sin ende
litt mot hverandre så to knærne deres borti hverandre.

-Benny har jeg ikke blitt kalt siden videregående, tror jeg? Sa Benjamin. -Har du noe kallenavn da? I det han sa det kom han jo på at Birgitte var jo fiktivt. -Fitte-Birgitte, svarte hun og smilte. -Så pass, sa han. -Og dette er noe «alle» bruker? -Neida, foreløpig kun du, lo hun. -Det var det første jeg kom på i farten. -Ja, det funker for meg, sa han raskt. -Og da regner med at den er ganske villig også? Det var jo bare å henge seg på dette, tenkte Benjamin.

For selv om de begge hadde samme baktanke, så vet man jo aldri helt hvordan man skal gå frem. Birgitte nikket. -Ja, noen ganger FOR villig også. Men når jeg føler meg trygg på en mann, så går jeg all in. Gidder ikke spille viktig, det er bare å kjøre på. Smilte hun. Benjamin nikket, og sa at han virkelig hadde lyst på henne. Hun spurte kjapt om han var stiv allerede. Og det var jo ikke vits i å lyve, for pikken hans hadde jo vokst seg skikkelig sint disse minuttene. Så etter at de tømte glasset sitt med vin, reiste Benjamin seg og dro ned dressbuksen.

Bulen på trusa skjulte ingenting, spesielt når skjorta også forsvant og ikke dekket til noe. -Mmmmm, sa Birgitte. -Jeg blir så kåt av stive pikker som bare ligger i trusa og roper på å få komme ut. Får jeg lov? -Det er bare å forsyne seg, men kanskje du vil kle av deg noe også? Svarte han. -Har ikke tid ennå, lo hun. Før hun strakte frem hendene, strøk over trusestoffet i noen sekunder, tok tak på sidene og dro den rett av. Så spratt staken hans ut, og pekte frem og oppover i luften. -Oh, så deilig, sa hun. Før hun gapte over den. Benjamin syns det var helt himmelsk å kjenne den varme munnen om pikken sin. Og de deilige leppene gli opp og ned skaftet. -Dette så ut som at du likte, sa han etter litt.

Birgitte bare nikket og laget en «mhmm» lyd. Før hun begynte å suge han fortere. Hun var rett og slett en gudinne, og Benjamin elsket det. Under en time etter at de møttes. Helt magisk. Hun kjente nok at han begynte å nærme seg, og trakk seg litt tilbake. -Vi venter litt med spruten Benny? Spurte hun. -Helt greit for meg, sa han. -Vi er jo to som skal nyte også. -Det er vi, men vet du hva? Jeg nyter mest å kunne gi nytelse, sa hun og smilte. -Det er ikke så viktig med min nytelse. Selv om fitta til Birgitte også liker kos. Nå lo hun den kjente trillende latteren igjen. Benjamin tenkte at hun bevisst eller ubevisst etterlignet det meste med dama på TV.

Før tankene gikk tilbake til det hun akkurat sa. -Vi to er ganske like på det da, svarte han. -Jeg også er mest opptatt av at den andre har det bra, for da har jeg det også bra i sengen, sa han. -DA, min venn, da går vi i sengen da, sa Birgitte. -Det gjør vi! Svarte Benjamin raskt. Han var jo naken, så han la seg bare ned og betraktet den deilige kroppen som fjernet bluse og bukse. Som de fleste damer ble hun stående med ryggen mot han når det bare var undertøyet igjen. Som var hudfarget. Stringtruse så klart. Og BH med lås bak. Hun rygget mot han for at han skulle hjelpe å løsne. Benjamin gjorde kjapt det, og tok samtidig hendene rett rundt brystet hennes.

Og for noen deilige stramme pupper. Passelig store,
og med knallharde vorter.

Birgitte stønnet da hun snudde seg. -Vil du smake? Jeg elsker når noen suger på dem. -Helt klart, svarte Benjamin, før han gapte over dem etter tur. De var forholdsvis store, og knallstive. Han kysset dem og sugde ømt, og etter pustingen hennes å dømme var det slik hun likte det. -Mmmm, så deilig, sa hun. -Jeg elsker når dere menn ikke blir for hardhendt. Dette digget jeg. Etter en liten stund, trakk hun seg litt vekk. Hun måtte jo fjerne den store trusa også. Mens hun smilte. -Legg deg ned på ryggen da, foreslo Birgitte. -Liker du 69? -Oh, bortimot det beste jeg vet, svarte Benjamin. Hun smilte mot han når han la seg ned.

Før hun skrevet over fjeset hans, så fitta hennes bare åpnet seg like foran munnen til Benjamin. Og la seg over magen hans og gapte direkte over pikken hans igjen. Da var det jo bare for Benjamin å gjøre det samme, så han la leppene sine mot Birgittes fittelepper. Hun smakte helt nydelig. Både salt og litt søtt samtidig, og da han bevegde tunga litt opp og ned kom det enda mer safter ut. Han elsket det. Pirrende, ekte og spontant. Og Birgitte sugde som en gudinne. De lå sånn og tok for seg av hverandres kjønn i noen minutter, før hun reiste seg litt opp. -Har du lyst til å komme inn i meg nå? Smilte hun til han. -Selvfølgelig, svarte han. -Da får du legge deg på ryggen. Birgitte var raskt klar, og Benjamin fulgte etter umiddelbart. Han la seg over henne og gav henne et kyss. Hun besvarte grådig, og han tenkte at hun var som mange andre damer: Elsket å smake sine egne safter?

Samtidig var Birgitte utålmodig: -Knull meg nå da! Benjamin lå jo i posisjon, og da han kjente at pikkhodet traff mot fitteåpningen presset han underlivet forsiktig ned, og den gled på plass. Han kjente de varme fitteveggene omsluke den harde pikken hans. Det var så deilig å kjenne den gli inn i henne, og når han hørte pustingen hennes skjønte han at Birgitte nøt like mye som han selv. Benjamin økte tempoet umiddelbart. Hun så han inn i øynene og smilte, før hun lukket dem og han følte hun slappet enda mer av i kroppen. -Jeg bruker pillen, så hvis du er frisk vil jeg ha spruten din langt inn i meg, stønnet hun. -Ingen problem, sa han. -Men jeg venter på deg da, smilte han. -Og da blir det ikke mye venting, stønnet Birgitte igjen.

-Du er sååå deilig, og jeg nærmer meg virkelig nå.

Bare kjør på du! Benjamin elsket det. Både at han virkelig nøt denne deilige dama, men også at alt var så enkelt, naturlig og pirrende. Han fortsatte å kjøre pikken sin inn i den våte varme fitta til Birgitte. Etter kort tid gav han beskjed: -Nå er det like før jeg kommer. -Åh, jaaaa, vææær så snill! Gi meg alt du har, skrek Birgitte. Og da var det ingen vei tilbake. Det bygget seg opp i pungen hans, samtidig som han kjente at hun strammet til i underlivet. De åpne øynene hennes fikk en tomhet i blikket, og det gjorden nok hans også. Før det samtidig skrek ut i orgasmene sine.

Sæden til Benjamin pumpet inn i henne, og Birgitte ristet i nytelse. Dette var magisk, var tankene som surret gjennom hodet hans. Og hennes tanker var de samme: -Fy faen så deilig dette var, stønnet hun. -Deiligste jeg har opplevd på lenge. Benjamin smilte tilbake. De var kjempeenig. Og ha la seg ved siden av henne, og de brukte litt tid på å puste ut. Begge to smilte opp i taket. -Dette trengte jeg, sa Benjamin. Birgitte nikket. -Jeg også. Jeg må egentlig legge meg nå, men KAN vi ta en runde til først? Han syns det var et godt forslag, og lurte på om hun hadde ønske om stilling? Birgitte smilte til han, og sa at hun elsket både bakfra og andre posisjoner. Men hvis hun fikk bestemme, ville hun ha sprut nr to i munnen. Benjamin smilte tilbake: -Det kan vi ordne, selvsagt. Og jeg også elsker å slikke damer til orgasme, om du vil? -Akkurat som jeg håpet på, stønnet Birgitte. -Du er jo helt perfekt du.

Han smilte tilbake, og sa at det gjaldt jo begge veier. Hun nikket, og sa at hun regnet med at han fortsatt var litt følsom på pikken, så han kunne få slikke henne først. Benjamin syns det var helt greit, og la puten midt i sengen, slik at hun kunne legge rumpa oppå den. Da kom han bedre til. Selv om det nok ikke var så viktig? Han begynte å slikke henne over hele sprekken. Var forberedt på at hans egne safter snart kom ut, men de kjente han ikke noe til med en gang. Han beveget tunga opp over klitoris, og merket med en gang at hun virkelig var påskrudd. Hun stønnet og pustet som besatt, og han følte at han nesten ikke trengte å touche henne.

Men da Benjamin strammet tunga si, og dro den hardt opp
og ned over tappen til Birgitte var det ingen vei tilbake.

Hun kom så det ljomet i veggene. Og igjen ristet hele dama. Da hun begynte å få normal pust igjen, tok han instinktivt hånden opp i fitta hennes, og puttet to fingre oppover. Tydeligvis traff han G-punktet direkte, for hun stønnet kraftig og øynene så ut til å falle bakover i hodet hennes igjen. Og når Benjamin fylte på en enda en finger, og presset oppover, samtidig som han la pannen inn mot magen og presset i mot fingrene inni der, så eksploderte Birgitte virkelig. -Hvaaaaaa eeeeer deeeet du gjøøøøøør meeeed meeeeg???? -Ikke så veldig mye, svarte Benjamin med et smil om munnen.

Selv om han visste at noen damer kunne komme ekstremt hardt ved slik behandling. Og dette var tydeligvis nytt for Birgitte. Hun hadde nok også sqirtet bittelitt, for hun så helt sjokket ut da hun kjente seg selv i skrittet og kjente hvor våt hun hadde blitt. -Wow, wow, wow, så deilig Benny. Dette var helt magisk jo. Men NÅ er det min tur å få ut dine safter, sa hun bestemt. -Be my guest! Smilte Benjamin tilbake. Før han la seg på rygg i sengen. Birgitte fulgte etter, og gapte over den stive pikken hans. Og nå var det kun en ting som gjalt for henne, for hun begynte å runke han fort og hardt, samtidig som hun lot munnen jage opp og ned. Med stramme lepper. Hun skulle ha ut spruten hans fortest mulig.

Normalt var Benjamin følsom ganske lenge etter en orgasme, men nå var bare så pirrende og deilig med denne skjønnheten som jobbet som besatt med pikken hans. Han kjente det bygget seg opp, og fortalte henne hvor deilig hun var. -Ja, ja, ja, deilige du. Nåååå er det like før, stønnet han. -Åååh jaaa, sprut ned i halsen min, svarte hun da munnen var fri et sekund. Begge hadde lukket øynene, og Benjamin fikk slappet maksimalt av, og da kom det slik Birgitte ville. Han fikk bare uttalt et «Nåååå» før han kjente sæden for gjennom pikken og inn i den gapende munnen til Birgitte.

Som hun fort lukket, for her skulle ingenting gå til spille. Sæden hans pumpet inn i munnen hennes, og til slutt ble det svært følsomt på pikken. Så da trakk hun munnen vekk. Hun åpnet munnen for å vise han sæden, før hun svelgte unna hele ladningen. -Mmmmmm, jeg elsker dette, sa hun. -Og du smakte jo helt himmelsk. -Og du ER jammen helt himmelsk, svarte Benjamin etter at han kom til seg selv igjen. -For en deilig stund med hun som ligner på dama fra TV. -Kan du holde på en hemmelighet Benny? -Selvfølgelig! -Jeg ER dama fra TV. Takk for spontan magi, sa hun før hun kledde på seg og forsvant ut i natten.

Kjæl Kosesen

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: