Utroskapen - del 2

"-Du har jo bundet meg, svarte hun, og tok tak i håret hans og dro han ned så hun fikk kontakt med munnen hans. De smeltet sammen i et langt, begjærlig kyss. Hun kjente pikken hans mot låret, hard som stein. Han la hånden rundt brystene hennes og lot den våte munnen suge de stive vortene mens han førte hånden ned i den våte fitta hennes..."

Dette er del 2 av denne erotiske novellen. 

Det var tirsdag, han hadde kjørt til "bridgen"? Det var varmt, og det var mørkt. Han hadde en kollega som lenge hadde siklet etter henne. Hvisket syndige ord i øret, og tydelig vist at han ville ha sex med henne. Han skulle hun lokke ut i mørke, varme kvelden, så hun hadde sendt en melding til mobilen hans. -Jeg er alene hvis du vil komme klokken åtte i kveld? Svaret kom raskt. -Ja, jeg kommer. Hun trodde ikke at hun behøvde å forføre han. Meldingen hadde nok gjort han kåt og forventningsfull.

Kvelden ble varmere enn forventet og hun bestemte seg for å gjennomføre planen på den grønne, myke plenen i ly av syrinbusken. Der var det mer usjenert mot veien. Hun stelte seg og tok ei sexy blondetruse og en sommerkjole på seg, så slo hun av utelysene mot hagesiden. For sikkerhets skyld slo hun litt rom i kaffekoppen, for å bli litt mer avslappet i kroppen. Hun satte seg barbent ut på verandaen, i en solstol, mens hun ventet på han. Han kom listende rundt hushjørnet, og kåtheten lyste ut av øynene på han. Han bøyde seg over henne og skjøv kjolen opp over lårene og begynte å beføle henne. -Vent, sa hun, noen kan se oss. Hun skjøv hendene hans vekk og reiste seg. Vi skal ut i det grønne, i denne varme, mørke kvelden, med bare stjernene som tilskuere.

Hun tok pleddet fra stolryggen og smilte lokkende til han,
og sprang barbent ut på plenen.

Hun fikk så vidt lagt pleddet foran syrinbusken før han kastet seg over henne som et styrtregn, rev av henne trusen og grov fingrene inn i musa hennes. -Du er våt og kåt, hvisket han, og kjørte kuken i henne før hun fikk sanset seg. Etter noen tak, grep han tak i beina hennes, løftet de opp over skuldrene og begynte å slikke og suge i musa hennes. Hun rakk ikke å bli tent før han var på henne igjen, og før hun fikk sukk for seg, tømte han seg i henne. -Gikk det for deg? -spurte han, og dro seg ut. Hun så opp mot stjernene, og tenkte. -Hva faen, skal jeg si. Han kysset ikke munnen hennes, ingen opphissende forspill, rett på, og kuken var ikke så tykk som hun var vant til. -Ja, det gikk for meg også. Det var jo mørkt, så da kunne hun lyve usett.

Han reiste seg og samlet buksa opp. -Vi må treffes igjen å ha sex? Han så ut som om han hadde vunnet i lotto. -Vi høres, svarte hun, og ble sittende på pleddet. Han forsvant i mørket og hun hørte en sykkel i grusen, så ble det stille. Var det rom i kaffen, eller var det han, som tok lysten fra henne? Det ble en skuffende hevn. Hvordan skulle hun nå bli kvitt han, og hvem skulle hun hevne seg videre med? Hun skulle til å reise seg, da hun hørte at det knakk i greiner bak henne. Hun famlet etter trusen, men fant den ikke. Den lå vel i gresset et sted. Hun snudde seg halvt for å se. Han var høy, en mann, og han hadde noe i hånden. Hun prøvde å reise seg, men han kom henne i forkjøpet og tok tak i høgrehånden hennes, og hun kjente ei reim som lukket seg rundt håndleddet.

-Jeg blir nødt til å arrestere deg, sa han. Utuktig adferd nær offentlig vei, det blir det bot for. Han festet reimen i syrinbusken. -Nå kan du ikke rømme unna. Den stemmen lød kjent, hun dro kjolen ned over lårene med venstrehånden. Men, jeg er jo i min egen hage? -Det hjelper ikke, du var synlig fra veien. Han kom foran henne, politimannen fra nabobygda. -Du får valget mellom arrest eller bot, svarte han, og stirret henne frekt inn i øynene. Hun gjengjeldte blikket. -Hvor stor er boten? -Det kommer an på hva du betaler med, jeg har jo sett noe av det da jeg overvåket dere, der jeg sto bak ripsbærbuskene. -Dekker det boten? spurte hun. -Nei, bare halve boten, svarte han. Hun gjorde seg ydmyk. -Vel, da får jeg gi deg det du må ha, så denne boten blir slettet, svarte hun. -Kle av deg kjolen, sa han. -Med ei hånd? Hun så hjelpeløst opp på han.

Det var deilig varmt og mørkt da han dro kjolen av henne og hun lå truseløs foran han.

Han reiste seg opp og sparket skoene av seg, trakk jeansen og skjorten av og la seg over henne. Han hvisket i øret hennes. -Du, jeg har vært kåt på deg lenge. Hver gang jeg så deg gå tur etter veien, tentes lysten i meg, men du var uoppnåelig, men nå slipper du ikke unna. -Du har jo bundet meg, svarte hun, og tok tak i håret hans og dro han ned så hun fikk kontakt med munnen hans. De smeltet sammen i et langt, begjærlig kyss. Hun kjente pikken hans mot låret, hard som stein. Han la hånden rundt brystene hennes og lot den våte munnen suge de stive vortene mens han førte hånden ned i den våte fitta hennes og jobbet grådig med fingrene, utenpå og inni henne.

Hun spredte beina fra hverandre og løftet seg opp mot han mens hun grep tak i den harde pikken hans og førte den inn i den klissvåte fitta, og den gled inn og fylte henne så det ble trangt og vilt deilig. Hun stønnet. Han knullet henne heftig, sterk og veltrent som han var, og hun klemte til rundt pikken med musklene. Han stønnet, og grep tak under baken hennes og presset henne mot seg mens han gjøv på. Hun kjente at han var større enn hennes mann, og i samme øyeblikk traff han g-punktet hennes og det gikk rykninger gjennom henne, orgasmen bredte seg gjennom hele underlivet, og hun hylte, og da kom han.

De lå på rygg på pleddet og pustet ut. -Du, sa han. Det er litt igjen av boten, er du villig til å fullføre? -Hva hadde du tenkt? Hun løftet seg opp med venstrehånden. -Jeg vil smake mer på den deilige kroppen din, sa han. -Da må du løse meg, så kan jeg få smake på deg også, svarte hun. Han tok tak i reima og løsnet den fra syrinbusken og håndleddet, så hvisket han i øret hennes, hva med en 69? -Hun visket tilbake, det var det jeg også ville. Kvelden var fremdeles varm, de lå under stjernene og sugde og kjælte med hverandre, en salt havbris kilte kroppene, en bil kjørte forbi, men de var oppslukt av hverandres nytelse, til hun stønnet mot han, -Det går for meg igjen. Ta meg fort.

Han hoppet av og presset pikken i henne igjen, hardt, heftig,
og hun nøt han med lukkede øyne til han fylte henne med den varme saften sin.

-Du, sa hun, hvis du vil unngå å støte på min mann, så må vi avslutte. Han reiste seg opp og fikk på seg klærne. Hun dro kjolen på seg. -Er boten betalt nå? Han så på henne, hvis du vil kan jeg gi deg ny bot en annen kveld? -Ja, jeg blir nok uskikkelig igjen, så vi kan jo bli enig om at du arresterer meg hver tirsdag kveld? Da kan vi utforske hverandre på flere måter, svarte hun. -Avtale, sa han, og kysset henne på munnen og forsvant mot ripsbærbuskene med reima i hånden. Hun måtte skynde seg å finne trusen. Hevnen var i gang, måtte den vare lenge. Hun smilte fornøyd og plukket opp trusen som lå nede i gresset. tok pleddet over armen og gikk inn.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: