Ledige stillinger

Kondomeriet har i dag 10 butikker, i tillegg til lager og hovedkontor. Enkelte ganger slutter noen hos oss eller vi ser behov for ekstra bemanning, slik at vi søker etter nye medarbeidere. Vil du bli en del av Kondomeriet-teamet? Kanskje du er den vi leter etter!

Kondomeriet AS har i 26 år vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge. Vi har 10 butikker, samt en nettbutikk som i dag er vår største butikk. Som faghandel bruker vi gladelig vår ekspertise til å veilede våre kunder på en profesjonell måte. Vår hverdag består av å selge sexleketøy på en enkel og trygg måte, slik våre kunder ønsker. Kondomeriets medarbeidere er kjent for unik kundeservice, god varekunnskap og er eksperter på sitt fag. På vårt hovedkontor på Kolbotn finner du en positiv og engasjert gjeng, som vil gi deg en meningsfylt hverdag i en spennende bransje.

                                                                                                                                                              

Har du lyst til å jobbe sammen med oss?

Kondomeriet Bodø søker vikar

Vi har ledig 1 års vikariat hos Kondomeriet Bodø i forbindelse med svangerskapspermisjon og søker deg som er over 20 år.

Du har selgergenet i deg og liker kundebehandling og service. Du må like å prate med mennesker og være punktlig, nøye og ansvarsbevisst.

Våre åpningstider er kl 10-18 ukedager og kl 10-16 lørdager. 

Hvis du tror dette kan være noe for deg, hører vi gjerne fra deg. Søknadsfrist: snarest.

Personlig oppmøte settes pris på, men du kan også sende epost til dina@partymanbodo.no.

_________________________________________________________________________

Dersom det ikke finnes noen artikler ovenfor, har vi dessverre ingen ledige stillinger akkurat nå.