Kondomeriets miljøtiltak

Kondomeriet er ikke bare rosa! Vi er også grønne – og nei, vi snakker ikke kun om fargen. Vi bryr oss om miljøet. Les mer om hvordan du, som vår kunde, også tenker på miljøet ved å handle hos oss! 

Miljørabatt 

For oss er kildesortering av sexleketøy like viktig som å sortere tomme melkekartonger, plast og flasker. Derfor var vi den første sexleketøykjeden i Norge til å innføre miljørabatt! Vi tar jobben med sortering for deg – mens du får 20 prosent miljørabatt på ditt neste vibrerende sexleketøy. Vinn-vinn! Alt du må gjøre, er å levere ditt sexleketøy til oss, så fikser vi resten. Vi er stolte over å ha tilbudt dette til våre kunder i over 10 år – og at andre har fulgt vårt eksempel. Les mer om vår miljørabatt her. 

Miljørabatt_hvit-bakgrunn.jpg

Hva skjer med sexleketøyet etter at jeg har levert det inn?  Når du leverer inn et sexleketøy hos oss, sender vi det til sikker destruksjon hos Norsirk. Les mer om elretur her. 

 

Trygge produkter av høy kvalitet 

Vi vil at du som kunde hele tiden skal få det beste av det beste. Derfor har vi egne ansatte på innkjøp som kjenner bransjen godt, og velger ut trygge produkter av høy kvalitet, som varer. Dette er også viktig for å begrense avfall. Vi er av samme grunn glade for at oppladbare sexleketøy er kommet for å bli! Mer lett tilgjengelig nytelse for deg, og mer miljøvennlig for alle = vinn-vinn her og!  

Vi ønsker å tilby våre kunder flere grønne alternativer, og er glade for at stadig flere kaster seg på den grønne bølgen og lager sexleketøy av miljøvennlig materiale.  

Apropos miljøvennlig – Visste du at du også får kjøpt veganske, økologiske og Fairtraide-produkter hos oss? Både i butikkene våre og i nettbutikken finner du garantert noe som matcher dine ønsker. 

Miljøtiltak i våre butikker 

Alle våre ansatte, både i fysisk butikk og nettbutikk, fokuserer på miljøvennlige tiltak, og vi forsøker hele tiden å forbedre våre grønne rutiner. I dag tilbyr vi blant annet gjenvinnbare papirposer i våre butikker, og pakker fra nettbutikken er av gjenvinnbart materiale. Ordrebekreftelser og lignende sendes digitalt. I tillegg har alle våre landsdekkende butikker, og vårt hovedkontor, tilgang på miljøstasjoner. Norsk gjenvinning gjør kildesortering enkelt for oss.

Lager og logistikk 

Kondomeriet AS har liten eller ingen direkte forurensning i sitt daglige virke. Vårt mål er å få fraktet våre varer fra A-Å, så miljøvennlig som mulig – uten unødvendige klimafotavtrykk. Derfor bruker vi sjøfrakt fra Østen og bil i Europa, og samarbeider med Dachser, Bring og Helthjem som også har fokus på miljø og bærekraft.  

Dachser sørger for landtransport fra våre utenlandske leverandører. De benytter generelt nyttekjøretøy med lavt utslipp, optimalisert for drivstoffeffektiv kjøring. I Oslo leveres de fleste av pakkene med elbil. 

Bring er vår leverandør av både lager- og transporttjenester. De er i toppsjiktet blant leverandører som utmerker seg som bærekraftige, hos forbrukerne. Sammen søker vi hele tiden miljøvennlige løsninger når det gjelder emballasje/fyll og transport ut til deg. Vi er glade for at Bring starter med helelektriske leveranser i bykjerner i 2021. Les mer om Brings bærekraftsatsing her. 

Du kan også få sexleketøy levert på dørmatten med Helthjem – før frokost og “morgenbrødet”! Nattlevering sørger for mindre utslipp. I Oslo er også flesteparten av budene deres gående, mens Helthjem forøvrig både leverer med vanlige biler, elbiler og elsyklerLes mer om Helthjem sin bærekraftige distribusjon her. 

Miljøartikkel_posten.jpg