Womanizer-guide: Hvordan velge riktig Womanizer?

Lyst på en Womanizer, men er usikker på hvilken Womanizermodell du skal velge? I vår store Womanizer-guide får du en innføring i de ulike modellene!

Artikkel-womanizer-guide-tekst2.png

Faktisk er det sånn at over 90 prosent av kvinnene som har en Womanizer er fornøyd med sexleketøyet, og hele 98 prosent får en orgasmeDet viser en fersk undersøkelse fra Wow Tech, selskapet bak WomanizerUndersøkelsen viser også at 92 prosent vil anbefale Womanizer til en venn.

Vil du også oppleve de orgasmiske gledene en Womanizer gir, men er usikker på hvilken modell du skal velge? Vår Womanizer-guide gir deg en innføring i de ulike modellene, slik at du skal kunne velge den som passer deg best!

Les også: Hva er forskjellen på Womanizer og en vibrator?

Hvorfor velge Womanizer?

Alle Womanizer-modellene har den samme trykkbølgeteknologien. Det er denne teknologien som gjør Womanizer helt unik fra andre sexleketøy som bruker vibrasjoner.

Trykkbølgene stimulerer alle 10 000 nerveender i klitoris samtidig og gir deg orgasme, uten å faktisk berøre klitoris! En silikonhette plasseres over klitoris og skaper et vakuum som skånsomt sutter og pulserer mot klitoris. Den sugende effekten fra trykkbølgene gir en helt annen følelse og stimulering enn vibrasjoner fra en vibrator gir!

Artikkel-Womanizer-guide-2.png

DSC00590.jpg

Renate, produktekspert i Kondomeriet

Artikkel-Womanizer-guide-Rabattekst.png

Hvordan velge riktig Womanizer-modell?

Så, hvilken modell skal du velge? Det finnes jo ikke bare én Womanizer. Womanizer-familien vokser seg stadig større og i dag finnes det 8 forskjellige modeller.

Under gir produkteksperten deg en innføring i hva som skiller alle modellene fra hverandre, slik at du skal kunne finne den Womanizer-modellen som passer for deg. 

For nybegynneren: Womanizer Starlet 3

Womanizer Starlet 3 er den enkleste Womanizer-modellen. Det er en miniutgave av Womanizer som har 6 intensitetsnivåer, men ikke la deg lure av størrelsen. Den nette klitorisstimulatoren har mye kraft! Den reisevennlige størrelsen gjør dessuten at den enkelt får plass i reisevesken!

Wom-bilde-1.png

Du finner Womanizer Starlet her.

Bestselgeren: Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er den absolutte bestselgeren hos Kondomeriet. Det er en liten og kompakt modell med mye kraft. Womanizer Liberty har seks intensitetsnivåer og er den eneste av Womanizer-modellene som har et magnetlokk. Lokket er både hygienisk og reisevennlig og gir sexleketøyet et mye mer diskré utseende, noe veldig mange foretrekker.

Artikkel-Womanizer Guide-Womanizer-Liberty.jpg

Oppgraderingen: Womanizer Liberty 2

Womanizer Liberty 2 er en frisk oppgradering av bestselgeren Liberty. Den nye modellen kommer med bedre reiselokk, moderne farger, matt, silikonbekledd utseende og 8 intensitetsnivåer.

 

Du finner Womanizer Liberty her.

Klassikeren: Womanizer Classic

Om du er ute etter en klassisk womanizer så er dette den riktige. Womanizer Classic 2 er en oppdatert modell med 10 deilige intensitetsnivåer, som kommer til å gi deg fantastiske orgasmer. Denne har også selvsagt den unike trykkbølgeteknologien som womanizer er kjent for, og som gjør det enkelt for deg å komme til klimaks gang på gang. Den slanke formen, myke materiale og klassiske fargene gjør den til en tidløs modell som du kan ha år etter år.

Du finner Womanizer Classic her. 

Artikkel-womanizer-guide-rabattkode3.png

Artikkel-womanizer-guide-bilde4.png

Luksusvarianten: Womanizer Premium

Womanizer Premium 2 har 14 intensitetsnivåer, fra mykt og pirrende til skikkelig kraftig! Det ergonomiske og slanke designet gjør at Womanizer Premium er helt fantastisk å bruke med en partner under samleie! Womanizer Premium er den mest avanserte av alle Womanizer-modellene og har blant annet en deilig autopilot-funksjon som gir deg en ny opplevelse fra gang til gang og justerer intensiteten for deg underveis. I tillegg har Premium-modellen en spennende Smart Silence-funksjon som gjør nytelsesstunden enda mer diskret fordi trykkbølgene ikke aktiveres før sexleketøyet registerer hudkontakt. Nysgjerrig? Les mer om Smart Silence her!

Artikkel-Womanizer-guide-boble6.png

Du kan finne Womanizer Premium her.

Miljøbevisste: Womanizer Premium Eco

Womanizer Premium Eco har mange av de samme funksjonene som Womanizer Premium, men den har erstattet nesten all ABS-plast med et miljøvennlig materiale. Womanizer Premium Eco er den grønneste og mest miljøvennlige modellen til Womanizer. Den kan tas helt fra hverandre og gjør kildesorteringen superenkel. Batteriet kan også byttes ut, for å forlenge produktets levetid. Womanizer Premium Eco har det samme slanke designet som Womanizer Premium, noe som betyr at den er helt fantastisk å bruke under samleiet med en partner!

Artikkel-Womanizer-guide-boble7.png

Du kan finne Womanizer Premium Eco her.

Nesten helt lydløs: Womanizer Next

Womanizer Next er en av de mest innovative stimulatorene orgasmeeksperten har lansert hittil. Womanizer Next har tatt trykkbølgene et hakk videre - i 3D. Teknologien er videreutviklet til å gi lengre og langsommere bølger noe som gir en dypere og mer presis stimulering. Womanizer Next har fått ny motor og med den en subwoofer-høyttaler* teknologi som gjør lydnivået minimalt. Womanizer Next har også en egen autopilot knapp som tar deg gjennom ulike intensitets -og dybdenivåer. 

Womanizer-guide-next.png

Passer for next.png

Dobbel stimulering: Womanizer Duo 2

Womanizer Duo 2 er den eneste modellen som stimulerer både innvendig og utvendig samtidig! I tillegg til å ha den orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien, som stimulerer klitoris, har Womanizer Duo 2 g-punktvibrator festet til seg. Denne har en perfekt svai som treffer og stimulerer g-punktet. Kombinasjonen av klitoris- og g-punktstimuli er for mange kvinner den ultimate orgasmekombinasjonen. Mange opplever også sine første sprutorgasmer med dette sexleketøyet, fordi stimuleringen er så kraftig. Womanizer Duo 2 har også den geniale smart silence-funksjonen og Afterglow-funksjonen!

Womanizer-guide-duo2-bilde-NY.png

Artikkel-Womanizer-guide-boble-duo-ny.png

Du finner Womanizer Duo her.

G-punktstimulering: Womanizer OG

Womanizer kommer nå med en spennende variant: G-punktvibrator med både trykkebølger OG vibrasjoner! Dette er med andre ord, ikke hvilken som helst g-punktvibrator! Womanizer OG er den første g-punktvibratoren som kombinerer både Pleasure Air teknologi og vibrasjon! Kombinasjonen av begge disse teknologiene kommer til å gi deg helt himmelske g-punktorgasmer... Uansett om du har prøvd g-punktstimulering tidligere eller ikke, er dette sexleketøyet verdt å prøve. Womanizer OG er et allsidig og lekent sexleketøy som både kan brukes mot klitoris og mot g-punktet i skjeden. Start med å stimulere klitoris for oppvarming, og avslutt med g-punktet! 

Womanizer-OG-punkter.png

Passer for.png

Du finner Womanizer OG her. 

Stimulering med vann: Womanizer wave

Womanizer har også laget en helt spesiell modell som gir deg deilig stimulering med vann: Womanizer wave! Sammen med baderomseksperten Hansgrohe har de laget et førsteklasses dusjhode som skal gi deg en tilfredsstillende dusj - og tilfredsstille deg på andre måter… Vi vet jo alle at dusjhodet har vært kvinners hemmelighet lenge. Her får du kombinert det beste fra to verdener: et dusjhodet og en stimulator for onani! Dusjhodet kommer nemlig med unike vannstråler som gir deg helt fantastisk nytelse mot både hodet, kroppen og klitoris. Womanizer Wave er like perfekt for deg som aldri har prøvd sexleketøy før, som for deg som har flere leketøy liggende i nattbordskuffen⁠. Dusjhodet er superlett i hånden, enkel å montere og går i ett med dusjen din hjemme. Det er ingen som vi mistenke noe - eller de som vet, de vet... I tillegg er dette sexleketøyet perfekt for deg som liker det mer skånsomt og deilig mot underlivet! 

Womanizer-guide-wave-bilde.png

Passer-for-womanizer-wave-ny.png

Du finner Womanizer wave her. 

Artikkel-Womanizer-guide-rabattkode4.png

Artikkel-Womanizer-Guide-Classic-bilde.png

Les også: Slik vasker du din Womanizer!

Orgasmegaranti! (1).png