Womanizer-guide: Hvordan velge riktig Womanizer?

Lyst på en Womanizer, men er usikker på hvilken Womanizer-modell du skal velge? I vår store Womanizer-guide får du en innføring i de ulike modellene!

“Aldri hatt bedre orgasmer”, "alle damer burde ha minst én” og “beste jeg har prøvd” er bare noen av tilbakemeldingene fra kvinner som har prøvd Womanizer!

Faktisk er det sånn at over 90 prosent av kvinnene som har en Womanizer er fornøyd med sexleketøyet, og hele 98 prosent får en orgasmeDet viser en fersk undersøkelse fra Wow Tech, selskapet bak WomanizerUndersøkelsen viser også at 92 prosent vil anbefale Womanizer til en venn.

Vil du også oppleve de orgasmiske gledene en Womanizer gir, men er usikker på hvilken modell du skal velge? Vår Womanizer-guide gir deg en innføring i de ulike modellene, slik at du skal kunne velge den som passer deg best!

Hvorfor velge Womanizer?

Alle Womanizer-modellene har den samme trykkbølgeteknologien. Det er denne teknologien som gjør Womanizer helt unik fra andre sexleketøy som bruker vibrasjoner.

Trykkbølgene stimulerer alle 8000 nerveender i klitoris samtidig og gir deg orgasme, uten å faktisk berøre klitoris! En silikonhette plasseres over klitoris og skaper et vakuum som skånsomt sutter og pulserer mot klitoris. Den sugende effekten fra trykkbølgene gir en helt annen følelse og stimulering enn vibrasjoner fra en vibrator gir!

– Mange kvinner forteller at orgasmene de får med Womanizer, og orgasmene de får med en vibrator, føles helt forskjellige. Dessuten er det flere som sier at de har fått sine første multiorgasmer, fordi den kontaktløse stimuleringen forhindrer overstimulering og gjør det lettere å komme flere ganger etter hverandre, sier Kondomeriets produktekspert, Katarina Andresen og legger til: 

– Mange kvinner forteller også om orgasmer på 60 sekunder eller mindre!

Les også: Hva er forskjellen på Womanizer og en vibrator?

Hvordan velge riktig Womanizer-modell?

Så, hvilken modell skal du velge? Det finnes jo ikke bare én Womanizer. Womanizer-familien vokser seg stadig større og i dag finnes det 5 forskjellige modeller.

Under gir produkteksperten deg en innføring i hva som skiller alle modellene fra hverandre, slik at du skal kunne finne den Womanizer-modellen som passer for deg. 

For nybegynneren

Womanizer Starlet 2 er den enkleste Womanizer-modellen. Det er en miniutgave av Womanizer som har 4 intensitetsnivåer, men ikke la deg lure av størrelsen. Den nette klitorisstimulatoren har mye kraft! Den reisevennlige størrelsen gjør dessuten at den enkelt får plass i reisevesken!

Womanizer_Starlet_USP.jpg

Passer for: Womanizer Starlet 2 er perfekt for deg som er nybegynner og nysgjerrig på trykkbølgeteknologien, og deg som ønsker en rimeligere Womanizer-modell.

Du finner Womanizer Starlet her.

Bestselgeren

Womanizer Liberty er den absolutte bestselgeren hos Kondomeriet. Det er en liten og kompakt modell med mye kraft. Womanizer Liberty har seks intensitetsnivåer og er den eneste av Womanizer-modellene som har et magnetlokk. Lokket er både hygienisk og reisevennlig og gir sexleketøyet et mye mer diskré utseende, noe veldig mange foretrekker.

Womanizer_Liberty_USP.jpg

Passer for: Womanizer Liberty er perfekt for deg som er nysgjerrig på trykkbølgeteknologien og vil ha litt flere intensitetsnivåer, og deg som ønsker deg et diskré sexleketøy og/eller et sexleketøy som kan tas med på reise.

Du finner Womanizer Liberty her.

Luksusvarianten

Womanizer Premium har 12 intensitetsnivåer, fra mykt og pirrende til skikkelig kraftig! Det ergonomiske og slanke designet gjør at Womanizer Premium er helt fantastisk å bruke med en partner under samleie! Womanizer Premium er den mest avanserte av alle Womanizer-modellene og har blant annet en deilig autopilot-funksjon som gir deg en ny opplevelse fra gang til gang og justerer intensiteten for deg underveis. I tillegg har Premium-modellen en spennende Smart Silence-funksjon som gjør nytelsesstunden enda mer diskret fordi trykkbølgene ikke aktiveres før sexleketøyet registerer hudkontakt. Nysgjerrig? Les mer om Smart Silence her!

Womanizer_Premium_USP_artikkel.jpg

Passer for: Womanizer Premium er derfor perfekt for deg som er ekstra følsom under trusekanten, for deg som trenger ekstra kraftig stimulering og for deg som vil bruke en Womanizer under samleie.

Du kan finne Womanizer Premium her.

For den miljøbevisste 

Womanizer Premium Eco har mange av de samme funksjonene som Womanizer Premium, men den har erstattet nesten all ABS-plast med et miljøvennlig materiale. Womanizer Premium Eco er den grønneste og mest miljøvennlige modellen til Womanizer. Den har Smart Silence og 12 intensitetsnivåer! I tillegg kan den tas helt fra hverandre og gjør kildesorteringen superenkel. Batteriet kan også byttes ut, for å forlenge produktets levetid. Womanizer Premium Eco har det samme slanke designet som Womanizer Premium, noe som betyr at den er helt fantastisk å bruke under samleiet med en partner!

Womanize_Premium_Eco_USP_2.jpg

Passer for: Womanizer Premium Eco er perfekt for deg som vil oppleve den verdensberømte Pleasure Air-teknologien til Womanizer, men som også vil ta hensyn til miljøet.   

For deg som liker dobbel stimulering

Womanizer Duo er den eneste modellen som også kan brukes innvendig. I tillegg til å ha den orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien, som stimulerer klitoris, har Womanizer Duo g-punktvibrator festet til seg. Denne har en perfekt svai som treffer og stimulerer g-punktet. Kombinasjonen av klitoris- og g-punktstimuli er for mange kvinner den ultimate orgasmekombinasjonen. Mange opplever også sine første sprutorgasmer med dette sexleketøyet, fordi stimuleringen er så kraftig. Womanizer Duo har også den samme Smart Silence-funksjonen som Womanizer Premium og Womanizer Premium Eco.

Womanizer_Duo_USP_2.jpg

Passer for: Womanizer Duo er perfekt for deg som trenger kraftig stimulering, for deg som allerede har en Womanizer fra før og ønsker å ta din Womanizer-opplevelse til nye høyder, eller deg som elsker dobbel stimulering.

Du finner Womanizer Duo her.

Les også: Slik vasker du din Womanizer!