Stillegående sexleketøy: Hva er Smart Silence?

Smart Silence gir ny betydning til diskré nytelse.

Stillegående sexleketøy gir mange sjelefred, samtidig som det gir tilfredsstillelse. En behøver ikke å bekymre seg over at barna, romkameratene eller andre i husstanden skal høre sexleketøyet, og man kan bare nyte øyeblikket. Smart Silence-teknologien tar dette til et nytt nivå.

Les også: Tynne vegger? Stillegående sexleketøy er løsningen

Hva er Smart Silence?

Smart Silence er en teknologi som bruker berøring for å aktivere og deaktivere sexleketøy, utviklet av Wow Tech.

– Vi utviklet Smart Silence-teknologien fordi kundene våre ga oss tilbakemeldinger om at støy er et av hovedkriteriene for at folk ikke kjøper sexleketøy, forteller Laura v.d. Brelie-Karaban i Wow Tech.

Enkelt forklart vil et vibrerende sexleketøy med denne teknologien kun begynne å vibrere når det er i kontakt med hud. Med én gang sexleketøyet fjernes fra huden, vil motoren skru seg av og sexleketøyet bli lydløst. Når sexleketøyet er på, men ikke i kontakt med hud, går det altså i standby-modus – og vil begynne å vibrere igjen så snart det treffer huden din.

Touch-funksjonen er utrolig praktisk og diskré av flere årsaker:

  • Det faktum at vibrasjonene skrus av idet leketøyet tas vekk fra huden, gjør sexleketøyet mer batterieffektivt. Det betyr at du kan nyte det igjen og igjen.
  • Etter bruk kan du legge produktet til side og bare nyte den herlige orgasmen som skyller over deg - uten at du behøver å tenke på produktets sjenerende lyd eller at du knote med irriterende knapper for å skru av vibrasjonene. 
  • Dersom noen plutselig skulle komme inn mens du holder på, kan du enkelt fjerne den fra huden. Overraskelsesbesøket vil ikke høre noenting!

Womanizer Premium, Womanizer Duo og We-Vibe Wand er blant produktene med Smart Silence-teknologien. I videoen under viser vi deg hvor genialt Smart Silence faktisk er!