Tynne vegger? Stillegående sexleketøy er løsningen

Med stillegående sexleketøy behøver du ikke å leve i frykt for at romkameratene eller barna tar deg på fersken.

Artikkel-stillegåendeleketøy-bilde1.png

Støynivå er en av de vanligste bekymringene rundt sexleketøy. Vi vil jo naturligvis ikke at foreldre, naboer, romkamerater eller barna skal høre sexleketøyet.

Men det finnes heldigvis en løsning for deg som bor i kollektiv, er småbarnsforelder, eller bare har tynne vegger. Om du ønsker et vibrerende sexleketøy, som ikke gir fra seg mye lyd, vil ett stillegående sexleketøy kunne gi deg både tilfredsstillelse og sjelefred på én og samme tid.

Stillegående, men ikke lydløs...

Det er viktig å understreke at stillegående sexleketøy aldri vil bli helt lydløse. Det er fordi vibrasjonene gir fra seg lydbølger. Men de siste årene har det heldigvis kommet en rekke vibrerende sexleketøy på markedet med lydnivåer som er betydelig dempet og meget diskré.

Stillegående sexleketøy har ofte en så lav frekvens at de ikke kan høres på mer enn et par meters avstand, avhengig av styrken på motoren og om det er hissige eller grove vibrasjoner. Og har du dyna over deg, eller en vegg mellom deg og naboen, bør det være helt trygt å bruke din stillegående vibrator.

Diskré nytelse med Smart Silence

Det finnes også noen sexleketøy med teknologi som sikrer at nytelsesstuden blir enda mer diskré. Sexleketøy med Smart Silence-teknologien skrur seg nemlig kun på når det er i kontakt med huden din. Når leketøyet løftes bort fra huden, vil motoren skrus av automatisk og sexleketøyet bli helt lydløst.

Helt genialt, og ekstremt praktisk hvis du trenger å legge den vekk i et øyeblikk, som for eksempel om du vil bytte stilling, eller dersom noen plutselig kommer inn på rommet...

stillegåendesexleketøy-tittel.png

Vi har samlet noen av våre mest stillegående sexleketøy, slik at du kan slippe den indre jubelen løs når og hvor du vil – uten å bekymre deg over annet enn støynivået du selv lager...

Womanizer Premium 2

120290-Womanizer-Premium-2-Raspberry7.jpg

Womanizer Premium 2 er en skikkelig orgasmefavoritt blant kvinner! Ikke bare bruker Womanizer en orgasmefremkallende teknologi som stimulerer alle 8000 nervetråder(!) i klitoris ved hjelp av 14 herlige programmer. Womanizer Premium er også utstyrt med Smart Silence, hvilket gjør den veldig stillegående. Sleng den fra deg på senga, og plukk opp tråden igjen når du ønsker det. Den er også 100% vanntett og kan fint tas med for "en kjapp en" i dusjen!

shoppremiumher.png

We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator

119122_We-Vibe_Nova_18.jpg

Rabbitvibratoren Nova 2 fra We-Vibe er et skikkelig allsidig sexleketøy, og en helt unik rabbitvibrator. Den sikrer uavbrutt stimulering av klitoris, samtidig som den indre delen stimulerer g-punktet! I tillegg kan den blant annet brukes analt, som en penisvibrator og under oralsex. Som om ikke det var nok, er den også svært stillegående, og du behøver dermed ikke bekymre deg for om andre hører hva som foregår under dynen. Denne kommer du til å ville nyte igjen, og igjen...shopnovaher.png

Les også: Orgasmefavoritter på budsjett

Fun Pulsator Stronic Petite

120157_Stronic_petite_lilac6.jpg

Fun Pulsator Stronic Petite er den minste og letteste pulsatoren fra Fun Factory.  På grunn av sin nette størrelse er pulsatoren perfekt for nybegynnere. Den er enkel å bruke og bråker nok mindre enn deg når du bruker den... Pulsatoren støter inn og ut av deg, helt av seg selv. Og det beste av alt: Den holder seg der, slik at hendene dine er frie til å gjøre andre ting... Den rillede formen på pulsatoren og det supermyke materialet, i kombinasjon med de deilige pulseringene, stimulerer klitorisbena som omgir inngangen til skjeden, et område med tusenvis av nerveender. Dette vil gi en mer intens og langvarig indre klitorisorgasme!  

shopfunpulsatorher.png

We-Vibe Chorus

118826_We-Vibe_Chorus_hånd_beskjært.jpg

We-Vibe Chorus er en U-formet parvibrator som justeres til å passe hennes vagina, slik at den sitter i under samleie. Og ja – det er plass til ham. Hun kjenner vibrasjoner mot klitoris og g-punktet, mens han får deilige vibrasjoner mot skaftet når penis glir inn og ut. Chorus kommer i forskjellige farger og har ti vibrasjoner som kan styres med både app og fjernkontroll. Med denne parvibratoren er det ikke sexleketøyets lyd dere bør være bekymret for... Gjør dere klar for å komme sammen i et høylytt orgasmekor!

shopchorusher.png

Be Fun Fingervibrator

118935_BeOne_Fingervibrator4.jpg

Fingervibrator Be One plasseres mellom to fingre. Den forvandler hånden om til en levende vibrator, og gjør hver berøring magisk og ny! Denne kan fint brukes alene eller sammen med en partner, og egner seg til bruk under onanering, oralsex og samleie. Fingervibratoren er blant de mest stillegående sexleketøyene på markedet. Det åpner opp for mye diskré og deilig moro!

Bonus: Fingervibratoren er så liten at den lett kan gjemmes i lommen på vei inn på badet eller få plass i reiseveska... Denne er også vanntett!

shopfingervibrator.png