Tynne vegger? Stillegående sexleketøy er løsningen

Med stillegående sexleketøy behøver du ikke å leve i frykt for at romkameratene eller barna tar deg på fersken.

Støynivå er en av de vanligste bekymringene rundt sexleketøy. Vi vil jo naturligvis ikke at foreldre, naboer, romkamerater eller barna skal høre sexleketøyet.

Men det finnes heldigvis en løsning for deg som bor i kollektiv, er småbarnsforelder, eller bare har tynne vegger. Om du ønsker et vibrerende sexleketøy, som ikke gir fra seg mye lyd, vil ett stillegående sexleketøy kunne gi deg både tilfredsstillelse og sjelefred på én og samme tid.

Stillegående, men ikke lydløs...

Det er viktig å understreke at stillegående sexleketøy aldri vil bli helt lydløse. Det er fordi vibrasjonene gir fra seg lydbølger. Men de siste årene har det heldigvis kommet en rekke vibrerende sexleketøy på markedet med lydnivåer som er betydelig dempet og meget diskré.

Stillegående sexleketøy har ofte en så lav frekvens at de ikke kan høres på mer enn et par meters avstand, avhengig av styrken på motoren og om det er hissige eller grove vibrasjoner. Og har du dyna over deg, eller en vegg mellom deg og naboen, bør det være helt trygt å bruke din stillegående vibrator.

Diskré nytelse med Smart Silence

Det finnes også noen sexleketøy med teknologi som sikrer at nytelsesstuden blir enda mer diskré. Sexleketøy med Smart Silence-teknologien skrur seg nemlig kun på når det er i kontakt med huden din. Når leketøyet løftes bort fra huden, vil motoren skrus av automatisk og sexleketøyet bli helt lydløst.

Helt genialt, og ekstremt praktisk hvis du trenger å legge den vekk i et øyeblikk, som for eksempel om du vil bytte stilling, eller dersom noen plutselig kommer inn på rommet...

5 stillegående sexleketøy

Vi har samlet noen av våre mest stillegående sexleketøy, slik at du kan slippe den indre jubelen løs når og hvor du vil – uten å bekymre deg over annet enn støynivået du selv lager...

Womanizer Premium

118136_womanizer_premium_white3.jpg

Womanizer Premium er en skikkelig orgasmefavoritt blant kvinner! Ikke bare bruker Womanizer en orgasmefremkallende teknologi som stimulerer alle 8000 nervetråder(!) i klitoris ved hjelp av 12 herlige programmer. Womanizer Premium er også utstyrt med Smart Silence, hvilket gjør den veldig stillegående. Sleng den fra deg på senga, og plukk opp tråden igjen når du ønsker det. Den er også 100% vanntett og kan fint tas med for "en kjapp en" i dusjen!

We-Vibe Nova 2 rabbitvibrator

119122_We-Vibe_Nova_2.jpg

Rabbitvibratoren Nova 2 fra We-Vibe er et skikkelig allsidig sexleketøy, og en helt unik rabbitvibrator. Den sikrer uavbrutt stimulering av klitoris, samtidig som den indre delen stimulerer g-punktet! I tillegg kan den blant annet brukes analt, som en penisvibrator og under oralsex. Som om ikke det var nok, er den også svært stillegående, og du behøver dermed ikke bekymre deg for om andre hører hva som foregår under dynen. Denne kommer du til å ville nyte igjen, og igjen...

Les også: Orgasmefavoritter på budsjett

We-Vibe Wand

118731_wand_we_vibe(1).jpg

We-Vibe Wand er også et allsidig sexleketøy som kan brukes til både massasje og klitorisstimuli! Den er oppladbar, vanntett og kan enkelt brukes med en partner! Den kan nemlig styres med app og har flere spennende tilbehør som kan festes til hodet av wanden. Til tross for at massasjestaven er kraftig, lager den lite lyd. Denne herligheten har også Smart Silence!

Bonus: Massasjestaven fra We-Vibe har dessuten et veldig diskré design, som gjør det enklere å «bortforklare» hva det brukes til, om noen andre skulle finne den.

Les også: Derfor bør du ha en massasjestav i nattbordskuffen

We-Vibe Chorus

118827_Chorus_rosa_Beskjært.jpg

We-Vibe Chorus er en U-formet parvibrator som justeres til å passe hennes vagina, slik at den sitter i under samleie. Og ja – det er plass til ham. Hun kjenner vibrasjoner mot klitoris og g-punktet, mens han får deilige vibrasjoner mot skaftet når penis glir inn og ut. Chorus kommer i forskjellige farger og har ti vibrasjoner som kan styres med både app og fjernkontroll. Med denne parvibratoren er det ikke sexleketøyets lyd dere bør være bekymret for... Gjør dere klar for å komme sammen i et høylytt orgasmekor!

Be Fun Fingervibrator

118935_BeOne_Fingervibrator4.jpg

Fingervibrator Be One plasseres mellom to fingre. Den forvandler hånden om til en levende vibrator, og gjør hver berøring magisk og ny! Denne kan fint brukes alene eller sammen med en partner, og egner seg til bruk under onanering, oralsex og samleie. Fingervibratoren er blant de mest stillegående sexleketøyene på markedet. Det åpner opp for mye diskré og deilig moro!

Bonus: Fingervibratoren er så liten at den lett kan gjemmes i lommen på vei inn på badet... Denne er også vanntett!

Det finnes stillegående sexleketøy i ulike kategorier. De finnes i alt fra klitorisvibratorer, til penis- og prostatavibratorer. Du finner dem i vår stillegående sexleketøy-kategori.