Orgasmefavoritter på budsjett

Har du brukt litt mer penger enn planlagt i det siste? Er du student med litt trang økonomi? Har du vurdert å prøve et sexleketøy, men tør ikke helt å investere i det dyreste? Vi hjelper deg å oppnå din neste orgasme.

En orgasme er ikke bare utrolig deilig. Det herlige, tåkrøllende klimakset har også mange viktige helsefordeler for kroppen din. Det er derfor viktig for både menn og kvinner å sette av tid til seg selv og egen nytelse, enten man er singel eller i et parforhold.

Det finnes et hav av gode hjelpemidler som kan gjøre den deilige nytelsesstuden enda bedre for både menn og kvinner, og vi har samlet 8 orgasmefavoritter som vil hjelpe deg på veien til orgasmeeldoradoet! Dette er sexleketøy og produkter som fint kan brukes alene, men som også kan brukes med en partner. Bruk fantasien!

Les også: Tynne vegger? Stillegående sexleketøy er redningen

Under 200 kroner

For han: Tenga Cool onaniegg

Tenga Cool onaniegg er det perfekte tilbehøret på reise! Det er ikke lett å se hva denne skal brukes til, men i egget skjuler det seg en skikkelig kraftig onanihylse! Når den fleksible hylsen trekkes ut, kan den bli ca. 18 cm lang. Du vil garantert ikke ville gå tilbake til å bruke hånden etter å ha prøvd dette vidunderegget.

Skjermbilde 2023-08-11 095421.png

Pris: 119,-

Ps: Det finnes seks varianter av onaniegget. Alle har ulik tekstur på innsiden, og når du bestiller dette, vet du ikke hvilket du får. Det vil gi deg en deilig overraskelse i posten!

For henne: Spenstig klitorisvibrator

En av de mest populære klitorisvibratorene er ingen ringere enn Spenstig klitorisvibrator fra Mer Lyst. Denne enkle, men kraftige saken, har vært en bestselger hos Kondomeriet lenge, kan vippe deg over orgasmekanten, igjen og igjen. Vibratoren er oppladbar og kan fint bli med i dusjen!

2021-03-10-1623-Edit.png

Pris: 181,-

For begge: Luksus Aloe Vera glidemiddel

Den som ønsker seg deilige, friksjonsfrie orgasmer, får nå det luktfrie glidemiddelet Luksus Aloe Vera for under hundrelappen! Gliden er vannbasert, som trygt kan brukes på leketøy laget i silikon, og inneholder Aloe Vera som gir ekstra fuktighet til akten! Glidemiddel er et must å ha i nattbordskuffen og tilfører det lille ekstra til både akten og sammen med sexleketøy.  

Glidemiddel_Aloe.jpg

Pris: 129,-

Under 300 kroner

For han: Spinner Beads onanihylse

Spinner Beads fra Tenga får deg garantert i mål! Det innovative japanske merket har konstruert en hylse med pirrende perlemønster på innsiden som utløser en karusell-bevegelse når du drar den opp og ned langs penis! Du vil bokstavelig talt vri deg i nytelse…

Skjermbilde 2023-08-11 095838.png

Pris: 299,-

For henne: Hera klitorisvibrator

Med denne vibratoren vil du garantert føle deg som en 1 millioner kroner! Hera fra Climaximum har et eksklusivt utseende og 10 deilige vibrasjonsmoduser. Materialet er silkemykt og glatt og har pirrende riller for ekstra deilig stimuli.

Skjermbilde 2023-08-11 100204.png

Pris: 224,-

Under 400 kroner

For han: Quickshot Vantage

Quickshot Vantage er den minste versjonen av en Fleshlight som noen gang er blitt laget, og er noe trangere enn en vanlig Fleshlight. Den er åpen i begge ender, og hver åpning griper tak i penishodet og stryker skaftet når du sklir ut og inn av hylsen. På innsiden gjemmer det seg pirrende nupper! Bruk den alene når du onanerer, eller la den gjøre oralsexen enda mer uimotståelig...

Skjermbilde 2023-08-11 100435.png

Det følger også med et oppbevaringslokk (øverst) som gjør det både enkelt og hygienisk å oppbevare det, og kanskje ta det med i baggen på vei til en partner?

Pris: 359,-

For henne: Romp Rose klitorisstimulator

Rose klitorisstimulator fra det populære merket Rompden populære stimulatoren som er like fin som pynt på nattbordet, som den er i sengen. Denne fiffige, lille saken stiller med samme trykkbølgeteknologi som Womanizer og «sutter» på klitoris. Dette hindrer overstimulering av klitoris og du oppnår raskere orgasme!

orgasmepåbudsjett-aug2023_11.jpg

Pris: 374,-

Under 600 kroner

For han: ROMP onanipakke til ham

ROMP onanipakke – et skikkelig starterkit for heftige orgasmer! Pakken innholder alt du trenger for å få en deilig opplevelse med deg selv eller en partner. Populære ROMP Dash masturbator er en manuell masturbator som leverer deg himmelske stimulering ved hjelp av lufttrykk, altså er den helt manuell. I tillegg er den veldig pen å se på og lett å rengjøre.

Skjermbilde 2023-08-11 100740.png

Med i pakken får du også et deilig, varmende glidemiddel og Pjur Man steel gel med paprikaekstrakt som virker pirrende og stimulerende på erogene soner!

Pris: 599,-

For henne: Tango Tanguero g-punkvibrator

Tanguero g-punktvibrator fra Tango er en kundefavoritt som ikke bare vibrerer, men den simulerer også en finger som gjør “kom hit”-tegnet! Om ikke g-punkt-orgasmene har kommet som perler på en snor før, så vil de gjøre det nå! 

2021-05.06-4023.jpg

Pris: 454,-

Under 1000 kroner

 

For henne: Womanizer Liberty rosa med glidemiddel 

Womanizer Liberty er så å si synonymt med ordet “orgasme” Womanizer har nemlig gjort undersøkelser som viser at ni av ti brukere kommer når de benytter seg av stimulatoren med trykkbølgeteknologi.

Nå kan du sikre deg en pakke med Womanizer Liberty og glidemiddel! For visste du at det å bruke glidemiddel ikke bare er forbeholdt penetrering? Å bruker glid utenvendig øker sensitiviteten i klitoris og gjør opplevelsen enda mer pirrende …  

Skjermbilde 2023-08-14 152338.png

Pris: 930,-

For han: Hot Octopuss penisvibrator Essential

En av kondomeriets bestselgende leketøy for ham er ingen ringere enn Hot Octopuss penisvibrator Essential, og nå kan du få det populære leketøyet for kun 749 kr! Trykk deg gjennom 9 vibrerende programmer og 5 intensitetsnivåer finn din favoritt. På innsiden av penisvibratoren vil et PulsePlate-punkt sende kraftige vibrasjoner mot penishodet. Den intenst deilige stimuleringen vil definitivt få deg i mål! Det er en grunn til at “Essential” er med i navnet, den er virkelig essensiell på soverommet …  

Pulse Splash.jpg

Pris: 749,-

Du finner disse og mange flere spennende sexleketøy i vår orgasmefavoritter-kategori!

orgasmepåbudsjett-aug2023_01.jpg