Orgasmefavoritter på budsjett

Har du brukt litt mer penger enn planlagt i det siste? Er du student med litt trang økonomi? Har du vurdert å prøve et sexleketøy, men tør ikke helt å investere i det dyreste? Vi hjelper deg å oppnå din neste orgasme.

En orgasme er ikke bare utrolig deilig. Det herlige, tåkrøllende klimakset har også mange viktige helsefordeler for kroppen din. Det er derfor viktig for både menn og kvinner å sette av tid til seg selv og egen nytelse, enten man er singel eller i et parforhold.

Det finnes et hav av gode hjelpemidler som kan gjøre den deilige nytelsesstuden enda bedre for både menn og kvinner, og vi har samlet 8 orgasmefavoritter som vil hjelpe deg på veien til orgasmeeldoradoet! Dette er sexleketøy og produkter som fint kan brukes alene, men som også kan brukes med en partner. Bruk fantasien!

Les også: Tynne vegger? Stillegående sexleketøy er redningen

Under 200 kroner

For han: Tenga onaniegg

Tenga onaniegg er det perfekte tilbehøret på reise! Det er ikke lett å se hva denne skal brukes til, men i egget skjuler det seg en skikkelig kraftig onanihylse! Når den fleksible hylsen trekkes ut, kan den bli ca. 18 cm lang. Du vil garantert ikke ville gå tilbake til å bruke hånden etter å ha prøvd dette vidunderegget.

Sexleketøy for ham - Tenga Snow crystal onaniegg - bilde 1

Ps: Det finnes flere varianter av onaniegget. Alle har ulik tekstur på innsiden, og når du bestiller dette, vet du ikke hvilket du får. Det vil gi deg en deilig overraskelse i posten!

For henne: Vibrerende egg rosa

Dette vibrerende egget er perfekt å bruke til å stimulere klitoris og andre erogene soner. Vibratoregget har en fjernkontroll som lar deg gradvis øke vibrasjonshastigheten ved å vri på det trinnløse hjulet. Enklere blir det ikke!

For begge: Luksus Aloe Vera glidemiddel

Den som ønsker seg deilige, friksjonsfrie orgasmer, får nå det luktfrie glidemiddelet Luksus Aloe Vera for under hundrelappen! Gliden er vannbasert, som trygt kan brukes på leketøy laget i silikon, og inneholder Aloe Vera som gir ekstra fuktighet til akten! Glidemiddel er et must å ha i nattbordskuffen og tilfører det lille ekstra til både akten og sammen med sexleketøy.  

116550-aloevera-nyttbilde2023.jpg

Under 300 kroner

For han: Buttplug Gold Mini

Flere og flere menn oppdager hvor godt det kan være å eksperimentere med bakenden, og det klapper vi for! Denne snertne pluggen er perfekt for nybegynneren - med sin slanke, ovale tupp og nette passform. 

For henne: Hera klitorisvibrator

Med denne vibratoren vil du garantert føle deg som en 1 millioner kroner! Hera fra Climaximum har et eksklusivt utseende og 10 deilige vibrasjonsmoduser. Materialet er silkemykt og glatt og har pirrende riller for ekstra deilig stimuli.

Skjermbilde 2023-08-11 100204.png

Under 400 kroner

For han: Spinner Beads onanihylse

Spinner Beads fra Tenga får deg garantert i mål! Det innovative japanske merket har konstruert en hylse med pirrende perlemønster på innsiden som utløser en karusell-bevegelse når du drar den opp og ned langs penis! Du vil bokstavelig talt vri deg i nytelse…

Skjermbilde 2023-08-11 095838.png

For henne: Mer Lyst Smidig vibrator

Toppscorer Mer Lyst Smidig vibrator – en slank modell med pirrende riller for den optimale stimuleringen! Mer Lyst Smidig vibrator har 10 deilige vibrasjonsprogrammer du kan velge mellom. Finn din favoritt blant 3 vibrasjonshastigheter og 7 rytmer, smør vibratoren (og deg selv) inn med et deilig glidemiddel og før vibratoren dit du aller helst vil føle de dype vibrasjonene. Kjenn hvordan rillene på skaftet masserer og stimulerer deg innvendig, eller plasser tuppen mot klitoris for en intens stimulering.

Under 600 kroner

For han: ROMP onanipakke til ham

ROMP onanipakke – et skikkelig starterkit for heftige orgasmer! Pakken innholder alt du trenger for å få en deilig opplevelse med deg selv eller en partner. Populære ROMP Dash masturbator er en manuell masturbator som leverer deg himmelske stimulering ved hjelp av lufttrykk, altså er den helt manuell. I tillegg er den veldig pen å se på og lett å rengjøre.

Skjermbilde 2023-08-11 100740.png

Med i pakken får du også et deilig, varmende glidemiddel og Pjur Man steel gel med paprikaekstrakt som virker pirrende og stimulerende på erogene soner!

For henne: Mer Lyst Freidig rabbitvibrator

Dette lekne sexleketøyet har den klassiske gode fasongen med de gjenkjennelige "kaninørene" og det tykke skaftet for g-punktet. Freidig rabbitvibrator gir deg derfor en himmelsk stimulering både innvendig og utvendig, som du sent vil glemme... I tillegg har denne vibratoren en unik varmende funksjon som vil gi deg en ekte og realistisk følelse! 

Under 1000 kroner

 

For henne: Womanizer Liberty rosa med glidemiddel 

Womanizer Liberty er så å si synonymt med ordet “orgasme” Womanizer har nemlig gjort undersøkelser som viser at ni av ti brukere kommer når de benytter seg av stimulatoren med trykkbølgeteknologi.

Nå kan du sikre deg en pakke med Womanizer Liberty og glidemiddel! For visste du at det å bruke glidemiddel ikke bare er forbeholdt penetrering? Å bruker glid utenvendig øker sensitiviteten i klitoris og gjør opplevelsen enda mer pirrende …  

Skjermbilde 2023-08-14 152338.png

For han: Hot Octopuss penisvibrator Essential

En av kondomeriets bestselgende leketøy for ham er ingen ringere enn Hot Octopuss penisvibrator Essential, og nå kan du få det populære leketøyet for kun 749 kr! Trykk deg gjennom 9 vibrerende programmer og 5 intensitetsnivåer finn din favoritt. På innsiden av penisvibratoren vil et PulsePlate-punkt sende kraftige vibrasjoner mot penishodet. Den intenst deilige stimuleringen vil definitivt få deg i mål! Det er en grunn til at “Essential” er med i navnet, den er virkelig essensiell på soverommet …  

splash.jpg

orgasmepåbudsjett-aug2023_01.jpg