Womanizer Libertypakke med glid

Artikkelnr. 119008
3 omtaler
995,- før 1124,00

FÅ GLID

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Hva får du om du kombinerer Womanizer Liberty og et vannbasert glid? En avhengighetsskapende kombinasjon. Psst: Glidemiddelet er gratis!

Det er mange gode argumenter for hvorfor du bør skaffe deg en Womanizer Liberty, men det beste argumentet av de alle, er dette:

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og Womanizer er sexleketøyet som får jobben gjort. 

Womanizer Liberty rosa

Womanizer Liberty har ingen vibrerende motor. Womanizer sender trykkbølger mot klitoris og stimulerer alle 8000(!) nervetråder uten å være i direkte berøring. Det forhindrer overstimulering og tillater deg å komme igjen og igjen... Med Womanizer opplever nemlig mange kvinner å få multiorgasmer! Womanizer Liberty rosa har 6 pirrende programmer, den er liten og nett og kommer med et hygienisk og reisevennlig magnetlokk. Den kan også fint brukes under samleie med en partner!

Les om hvordan du rengjør din Womanizer.

Luksus Naturlig glidemiddel

Med riktig glidemiddel vil din Womanizer-opplevelse bli komplett. Du får derfor nå Luksus Naturlig glidemiddel med på kjøpet. Glidemiddelet er vannbasert og gjør huden glatt og fuktig. Glidet er nøytralt på smakt og lukt, og setter ikke flekker på lakenet. Tuben rommer 100 ml!

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?