Womanizer Libertypakke med glid

Artikkelnr. 119008
3 omtaler
965,- før 1094,00

FÅ GLID

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Hva får du om du kombinerer Womanizer Liberty og et vannbasert glid? En avhengighetsskapende kombinasjon. Psst: Glidemiddelet er gratis!

Womanizer Liberty rosa

Det er mange gode argumenter for hvorfor du bør skaffe deg en Womanizer Liberty, men det beste argumentet av de alle, er dette:

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og Womanizer er sexleketøyet som får jobben gjort. 

Hvordan spør du kanskje? Jo, det skal vi fortelle deg. Womanizer Liberty har nemlig ingen vibrerende motor. Womanizer sender helt unike trykkbølger mot klitoris og stimulerer alle 10 000(!) nervetråder uten å være i direkte berøring. Det forhindrer overstimulering og tillater deg å komme igjen og igjen... Med Womanizer opplever nemlig mange kvinner å få multiorgasmer! Womanizer Liberty rosa har 6 pirrende programmer, den er liten og nett og kommer med et hygienisk og reisevennlig magnetlokk. Den kan også fint brukes under samleie med en partner!

Les om hvordan du rengjør din Womanizer.

Glidemiddel EasyGlide vannbasert 150 ml

Med riktig glidemiddel vil din Womanizer-opplevelse bli komplett. Du får derfor glidemiddel fra EasyGlide. Glidemiddelet er vannbasert og gjør huden glatt og fuktig. Glidet er nøytralt på smakt og lukt, og setter ikke flekker på lakenet. Tuben rommer 150 ml!

Ingredienser: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?