Luksus Aloe Vera glidemiddel 100 ml | Kondomeriet

Luksus Aloe Vera glidemiddel 100 ml

Artikkelnr. 116550
27 omtaler
139,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Klar
  • Materiale: Glid
  • Merke: Luksus

Luksus Aloe Vera er et perfekt vannbasert glidemiddel! Den gir en ekstra fuktighet til huden og størrelsen gjør den enkel å ta med seg på reise! 

Velgjørende glidemiddel

Luksus Aloe Vera er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Den er perfekt om du ønsker et glidemiddel som gir god glid og ikke setter flekker på lakenet, men samtidig har det lille ekstra. Ettersom glidemiddelet tørker av seg selv, slipper man å stå å vaske det bort etterpå. Kan fint brukes av gravide eller med kondom. Null bekymringer, bare ren nytelse!

Et must i nattbordskuffen

Luksus Aloe Vera er et spennende tilskudd til vannbaserte glidemidler, med sine fuktighetsgivende egenskaper. Kundene våre som prøver denne, kommer alltid tilbake for påfyll!

Den praktiske størrelsen på 100 ml er perfekt på reise og tar ikke store plassen i nattbordskuffen. Glidet fukter huden og etterlater seg en silkeaktig og deilig følelse ved påføring. Kan brukes med alle typer sexleketøy og kondomer. 

Ingredienser: Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Dette sier andre kunder (27)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: