Luksus Aloe Vera glidemiddel 100 ml

Artikkelnr. 116550
21 omtaler
139,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Klar
  • Materiale: Glid
  • Merke: Luksus

Luksus Aloe Vera er et perfekt vannbasert glidemiddel! Den gir en ekstra fuktighet til huden og kommer nå i nyheten 100 ml tuber som gjør den enkel å ta med seg hjemmefra. 

Velgjørende glidemiddel

Luksus Aloe Vera er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Den er perfekt om du ønsker et glidemiddel som gir god glid og ikke setter flekker på lakenet, men samtidig har det lille ekstra. Ettersom glidemiddelet tørker av seg selv, slipper man å stå å vaske det bort etterpå. Kan fint brukes av gravide eller med kondom. Null bekymringer, bare ren nytelse!

Nytt design, samme innhold 

Vår populære serie Smak & Behag Luksus har fått nytt og lekkert design, men innholdet er det samme og like bra som før. Luksus Aloe Vera er et spennende tilskudd til vannbaserte glidemidler, med sine fuktighetsgivende egenskaper. Kundene våre som prøver denne, pleier alltid å komme tilbake for påfyll. 

Flere av glidemidlene og tilbehøret har fått mindre og mer praktiske tuber, som denne på 100 milliliter. Perfekt for reise, og til å ha en liten tube liggende på de mest praktisk stedene. Det er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke kunne ha glidemiddel tilgjengelig når det trengs! 

Alle glid bør oppbevares ved romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys.

Ingredienser:
Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Dette sier andre kunder (21)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: