ROMP onanipakke til ham

Artikkelnr. 121203
629,- før 827,00

HANS FAVORITT

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne onanipakken til ham inneholder alt du trenger for en deiligere og annerledes håndjobb: ROMP masturbator, et varmende glidemiddel og vår bestselgende orgasmekrem!

ROMP onanipakke til ham

På tide å gi hånden en liten (velfortjent) pause? Da er det denne onanipakken du bør gå for. En pakke bestående av en perfekt kombinasjon av produkter som gjør det gode enda bedre! Denne vil du virkelig ikke gå glipp av... 

ROMP onanipakke til ham inneholder:  

ROMP Dash masturbator 

ROMP Dash er en manuell masturbator som leverer deg himmelsk stimulering. Masturbatoren bruker naturlig lufttrykk for å gi deg en deilig sugekontroll - helt uten batterier. Begge sidene har lokk, hvor den ene fører til åpningen av sleeven, mens den andre er ment å bruke for å justere trykket på sugingen. Sexleketøyet er både diskré og pen å se på, så denne kan faktisk stå fremme på nattbordskuffen eller bli med gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen! Dash er superenkel å bruke og å rengjøre etterpå, bare ta av lokket og dra sleeven ut. Skyll den i vann og vask med såpe, før du avslutter med et lag med vibratorrens. Voilá! Sleeven på innsiden er laget i et deilig silikonmateriale som føles ut som ekte vare... Bruk en god mengde med glidemiddel og skyv masturbatoren opp og ned! 

Varmende glidemiddel 

Sammen med Dash masturbator får du dette geniale varmende glidemiddelet. Det vannbaserte glidemiddelet varmes opp ved hudkontakt og skaper en elektrisk stemning, og gjør opphisselsen enda sterkere! Hvor lenge holder du ut før klimaks? Finn det ut! Glidemiddelet er uten parabener og kommer i flasker på 100 ml. 

Ingredienser: Aqua, Propylene glycol, glycerin, mel extract, potassium sorbate.  

Bestselgende orgasmekrem

For å gjøre håndjobben enda mer intens, får du med denne populære orgasmekremen i pakken. Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem. Når orgasmekremen starter å virke vil du se at huden får en rødlig nyanse, og kjenne at det prikker, varmer, og kribler. Det er blodet som strømmer til området og gir økt følsomhet. Orgasmekremen kan helt trygt brukes sammen med sexleketøy, kondom og under oralsex! 

Ingredienser: Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Hvor mange stjerner vil du gi?