Sexcation hjemme: Slik utnytter dere alle husets rom

Ta en sexcation i eget hjem og ha sex i alle husets rom.

Etter en stund i et parforhold begynner ting å bli mindre spennende og mer rutinepreget. Det skjer oss alle. Det varieres kanskje mellom to sexstillinger, som er blitt favoritter, og soverommet er det eneste stedet i huset hvor man har sex. 

Og la oss være ærlige: I lengden kan det oppleves litt kjedelig og fantasiløst.

Dessuten vet vi at 4 av 10 nordmenn drømmer om å ha impulsiv sex hvor som helst. Det viser Kondomeriets store undersøkelse fra 2019, i samarbeid med Brand Cognition og Norstat. Derfor kan det være en god idé å tillate seg å være litt mer spontan og utnytte husets fire vegger til det fulleste.

Gjør et sceneskifte

Noe så lite som et sceneskifte hjemme, kan nemlig gjøre stor forskjell!

Bestem dere for eksempel for å ha en sexcation i deres eget hjem, altså en ferie utelukkende viet til intimitet, fornyelse og sex med partneren, og lag et kart over huset eller leiligheten. Sett som mål å forsøke å komme dere gjennom (no pun intended) alle rommene i huset deres, som dere vanligvis ikke har sex i, i løpet av et bestemt tidsperspektiv.

Under får dere tips til hvordan å dra nytte av hjemmebanens fordeler...

Les også: Tynne vegger? Stillegående sexleketøy er redningen

Skru opp varmen på kjøkkenet! 

Kjøkkenet er definitivt ett rom i huset som gir et flott bakteppe for å krydre et sexliv preget av vaner og rutiner! Spisebordet og kjøkkenbenken er begge flater som åpner opp for spennende sex. Bruk herligheter du finner i skapet, for eksempel kremfløte, jordbær og sjokoladesaus, og gjør partneren om til en levende dessert som serveres på spisebordet. Plasser favorittbitene dine i strategiske områder og ta oralsex til et helt nytt nivå...

Tips: Ha sex på kjøkkenbenken. La partneren løfte deg opp på benken og plassere hendene sine på midjen din. Derfra kan han enten gli inn i deg eller la slikk og kyss pirre deg til kanten av orgasme...

Bli ekstra våt på badet...

Vann, bobler og stearinlys er de perfekte omgivelsene for litt sexy romantikk. Demp lysene, tenn noen stearinlys rundt i rommet og tapp badekaret med vann. Ha i et pirrende badesalt eller en deilig badeolje og senk dere ned i det varme vannet. Dere kan også bevege dere inn i dusjen for en steamy opplevelse. Det finnes et hav av sexstillinger, så vær kreative!

Tips: Det finnes mange vanntette sexleketøy som vil gjøre situasjonen våtere. Se etter ordene «dusjtett» eller «badetett» under produktdetaljer på sexleketøyet for å finne ut av hvor godt sexleketøyet tåler vann.

Netflix & chill i stuen

I stuen florerer det av gode overflater for nye steder å ha sex. Du har sannsynligvis en sofa, kanskje noen lenestoler, sofabord og myke tepper som åpner opp for mange spennende muligheter. Vær kreative sammen! Dere kan for eksempel gjøre det på gulvet og utnytte den store gulvplassen! Her finnes det ingen unnskyldning for ikke å variere mellom ulike sexstillinger.

Den vanlige sofakosen, med fredagstaco og TV, kan dessuten med fordel byttes ut med litt "Netflix and chill" i ny og ne. Det er nemlig bevist at Netflix and chill styrker forholdet...

Bli skitten på vaskerommet

Vaskemaskinen og tørketrommelen er ikke bare hendig for rengjøring og tørking av klær. De vibrerende og gyngende maskinene gir dere herlige vibrasjoner under sex. Hopp på toppen av maskinen og prøv forskjellige sexstillinger. For eksempel kan dere begge sitte på maskinen samtidig. Den som sitter på toppen, kan enten ha bena rundt midjen på partneren, slik at dere sitter ansikt til ansikt, eller sitte på fanget på partneren. Å ha sex på vaskerommet er en flott måte å gjøre det reneste rommet ditt til noe herlig skittent på.

Ta det til nye høyder i trappen

Har dere aldri utnyttet trappen i huset deres? Det bør dere. Det kan for eksempel løfte den vanlige doggy-style posisjonen til et helt nytt nivå! Knel på ett trinn mens du plasserer armene noen skritt høyere. La partneren knele på et eller to skritt nedenfor deg, hvor han kan trenge dypt inn bakfra, med et godt tak i midjen.

Konsentrert nytelse på hjemmekontoret

1 av 10 nordmenn drømmer om å ha sex på arbeidsplassen, viser Kondomeriets innsiktsundersøkelse fra 2019. Og har du sex på hjemmekontoret, er du farlig nærme å realisere den fantasien... Bruk skrivebordet til deres fordel eller sett dere i kontorstolen og nyt en herlig ridetur...

Tips: Utforsk rollespill på hjemmekontoret. Det finnes mange tips til hvordan å gjøre rollespill mindre kleint, men husk at øvelse gjør mester!

Ha dere gang på gang

Gangen er det første rommet du møter i huset ditt. Hvorfor ikke smile hver gang du kommer hjem og minnes på hva du gjorde der? For eksempel at du lente deg mot inngangsdøren, mens partneren trengte inn i deg bakfra eller den gangen han presset deg opp etter veggen i gangen og ikke kunne få nok av deg...

Les også: Visste du at nordmenn har sex her?

Kilder: Vocal media/Sex positions for every room in your house