Netflix & Chill styrker forholdet

Endelig er det bekreftet: Den perfekte daten er Netflix and Chill.

Starten av de fleste forhold er preget av romantiske dater og sommerfugler i magen. Etter hvert som tiden går, havner mange i et vant mønster hvor romantiske kvelder blir erstattet med fredagstaco foran TVen. Det er det ingen grunn til å skamme seg over skal man tro en undersøkelse gjort av canadiske Ipsos for Netflix.

Netflix & Chill betyr sex

Undersøkelsen som gikk i dypden på canadiske par sine Netflix-vaner kom frem til en rekke betryggende slutninger. Hele 52 % av deltakerene mente at det å se på serier sammen styrker samholdet i forholdet. Gjennom å krype tett opp sammen i sofaen rapportere de at de knyttet bånd og kom nærmere hverandre. Så sett frem tacoen og finn favorittserien! 

Dessuten så svarte 32 % av de undersøkte at å dele Netflix-passordet sitt var et «stort skritt». Over halvparten sa at passorddeling var et tegn på at forholdet var seriøst.

Men i de siste årene har "Netflix and Chill" fått en dobbelbetydning. Ifølge slangordboka Urban dictionary, burde du ikke forvente popcorn og brus hvis du blir invitert på Netflix and chill..

"It means that you are going to go over to your partners house and fuck with Netflix in the background."

Ideelle daten

For de fleste Netflix abonnenter er den perfekte daten ikke en god middag på en fancy restaurant, men heller serier på sofaen. Hele 58% oppgir at de foretrekker dette fremfor å gå på kino.

Så hvis dere ikke har noen andre planer i kveld kan det lønne seg å sette på favorittserien og krølle dere sammen på sofaen under et pledd. Gjør en lengre kveld ut av det og legg inn en het massasje på slutten!