Dra på sexcation sammen

Vil du krydre sexlivet ditt? Dra på en sexcation!

Sexcation er definert som en ferie utelukkende viet til intimitet, fornyelse og sex med partneren din. 

Hvis dere ønsker å ha mer eller bedre sex i hverdagen, må det prioriteres på lik linje med alt annet som er viktig i livene deres. En måte å kickstarte det nye løftet på, er å dra på sexcation sammen. 

Hva er sexcation?

En typisk sexcations forekommer vanligvis over en langhelg. 3-4 dager på hotell hvor dere tilbringer mesteparten av tiden deres i sengen med lange forspill, intime samtaler, sex, spooning, og roomservice. Noen ganger tar par sexworkshops, drar på erotiske arrangamenter, eller gjør andre ting sammen som styrker parforholdet. Kanskje dere alltid har drømt om å lære dere å danse tango, eller dra på swingersklubb?

God sex handler om å kunne slappe av, prøve nye ting, gi slipp og leke. Utforsk det å være fri med hverandre! Når man planlegger en sexcation, kan man oppleve seg selv som villere og mer eventyrlysten – bare dét kan tilføre litt ekstra krydder.

Skap en sexy forventning

Det kan være svært pirrende å planlegge en sexcation sammen, da har dere noe frekt å glede dere til. Bruk ukene og månedene i forveien til å tease hverandre med hva dere skal gjøre når dere drar på turen deres. 

Gjør det til et mål å eksperimentere med fantasier. Kjøp det dere trenger på forhånd, og la hindringer, barna, sjefene, familien og ansvar ligge hjemme. 

Pakkeliste:

Hvordan finne tilbake til hverandre?

Hvis det er lenge siden dere har vært intime, kommer ikke den deilige sexen av seg selv. Varm opp med en erotisk massasje første dagen og snakk sammen på kvelden om positive sexminner. Kanskje kommer lysten krypende etter hvert? Her er forslag til samtaleemner: 

  • Snakk om første gangen dere møttes, hva som trakk dere mot hverandre, og hvordan dere hadde sex i de tidlige fasene av datingen.

  • Hver partner deler 10 ting den liker med den andre personen.

  • Hva er den mest sexye kroppsdelen til partneren, og hvorfor?

  • Lag en sexbucketlist med hva du vil gjøre med partneren, del deretter med hverandre og diskuter.

  • Hver partner deler sine topp 5 favorittøyeblikk i forholdet.

Lykke til! 

Kilder: Huffpost.com(2015), goodtherapy.com(2018)