Hva er forskjellen på Womanizer og en vibrator?

Er du blant dem som har lurt på hva som er forskjellen på Womanizer og en vibrator? Her får du svaret.

Womanizer og en vibrator er begge sexleketøy som har ett felles mål: Å gi kvinner muligheten til å oppdage det herlige klimakset som får tærne til å krølle seg i ren nytelse.

Men de bruker to forskjellige teknologier for å få deg til å komme helt i mål.

4 store forskjeller

Her er de største forskjellene på Womanizer og en vibrator.

 • Motor vs. trykkbølger:
  En vibrator har en innebygd motor. Det er denne som skaper deilige vibrasjoner som stimulerer og fremkaller en orgasme. Womanizer har derimot ingen motor. Den bruker en orgasmefremkallende teknologi som sender trykkbølger mot klitoris og pirrer deg til orgasme gjennom å «sutte» og massere klitoris.

 • Ulik kontakt med klitoris: 
  En vibrator må være i kontakt med klitoris, mens Womanizer stimulerer uten direkte kontakt! En silikonhette plasseres over klitoris og stimulerer ved hjelp av endringer i lufttrykket som oppstår inne i hetta.

Wonmanizer How it works.jpg

 • Utvendig og innvendig stimulering: 
  Det finnes ulike former for vibratorer. Flere av disse kan brukes både utvendig og innvendig. Eksempelvis kan en rabbitvibrator brukes begge steder samtidig. Womanizer kan kun brukes til utvendig stimulering, med unntak av Womanizer Duo som stimulerer både klitoris og g-punktet i skjeden.

 • Rengjøring:
  Begge sexleketøyene skal vaskes etter bruk, men på forskjellige måter. En vibrator kan rengjøres med vibratorrens i gelform. Til Womanizer må det brukes rensepray. Vanlig vibratorrens i gelform kan nemlig tette for trykkbølgene. Les mer om hvordan du vasker din Womanizer.

Les også: Dette skjer om du ikke rengjør sexleketøyene dine

Womanizer + vibrator = orgasmekombo

Nå tenker du kanskje: «Hvilken er best?». Og her finnes det dessverre ikke ett svar som passer for alle. Det avhenger rett og slett av hvilken stimuli du selv foretrekker.

Men hvorfor nøye seg med kun én av dem?

Hver for seg kan de revolusjonere den kvinnelige nytelsen, men sammen er de den ultimate orgasmekomboen! La Womanizeren pirre klitoris, mens en vibrator (som kan brukes innvendig) sender herlige pulseringer til ditt indre.

Les også: 10 fantastiske stillinger med Womanizer

Med Womanizer opplever mange kvinner at de får orgasme raskere enn før. Flere opplever dessuten å få multiorgasmer! Med andre ord: Denne er utmerket i en hektisk hverdag... Dersom du derimot ønsker å bruke tid på å la spenningen bygge seg opp, er vibratoren perfekt. Denne kan også fint brukes på ham. Stryk den over brystvortene hans, mellom lårene eller på penis for å erte og pirre ham litt ekstra.

Mange kvinner beskriver dessuten orgasmene, som man oppnår med hver av sexleketøyene, som svært forskjellige. Nøyaktig hvordan det vil kjennes for deg, er det kun du som kan svare på. Dette er derfor noe som må oppleves på egen hånd.

Vi sier derfor bare: «Ja takk, begge deler».