10 fantastiske stillinger med Womanizer | Kondomeriet

10 fantastiske sexstillinger med Womanizer

Womanizer er det heteste sexleketøyet for tiden og har blitt kvinnenes nye favoritt. Her får du tips til 10 stillinger som er supre sammen med en Womanizer, noen alene og noen med en partner. 

10 fantastiske sexstillinger med Womanizer

1. The Delightful Doggy

Hun kneler, bøyer seg fremover og støtter seg selv på en arm, slik at hun kan bruke den andre hånden for å legge Womanizer mot klitoris.

2. The Sensual Spoon

Klassikeren! Hun ligger på siden, og drar bena litt mot seg. Hun kan bevege Womanizeren, som er i hånden hennes, mot lystknappen for å stimulere den.

3. The Playful Phoenix

Lett som en fjær! Hun ligger på ryggen og bøyer beina. Hun legger Womanizeren mot klitoris med en hånd, og kan om ønskelig også stimulere seg selv med den andre hånden.

4. The Magnificent Mermaid

Ekstremt intenst! Hun ligger på magen og bøyer beina opp og bakover, slik at Womanizeren når fram til klitoris. Hun kan også stimulere seg selv samtidig med den andre hånden.

5. The Beautiful Butterfly

Ren lykke! Hun sitter i en avslappet posisjon og åpner beina slik at fotsålene berører hverandre. Klitoris er nå blottlagt og helt klar for stimulering.

6. The Racy Riding Lesson

Han sitter på en stol, sofa eller liknende, og hun sitter på knærne hans med ansiktet mot hans. Hun løfter seg så opp beina med lett bøy, og legger dem over skuldrene hans. Han holder hoftene hennes og penetrere henne. Hun kan nå legge Womanizer mot klitoris for «full pakke»!

7. The Stormy Sailor

Full fart fremover! Han kneler bak henne mens hun står på alle fire. Hun lener seg framover og støtter seg på armene. Han penetrerer henne og kontrollerer rytmen. Han kan holde og stryke henne over magen, brystene og hoftene med hendene, og hun kan legge Womanizeren mot klitoris.

8. The Riveting Rear View

Hun ligger på siden, bøyer det øverste beinet opp og legger det litt bakover. Hun støtter seg så på armen. Han ligger rett bak henne, også på siden, og støtter seg selv med armen. Han kan tilfredsstille henne med Womanzeren med sin ledige hånd, og penetrere henne bakfra samtidig.

9. The Lustful Lollipop

Ikke snakk med munnen full…! Han står foran henne mens hun kneler med ansiktet mot hans spredte bein. Hun kan nå tilfredsstille ham oralt, og samtidig stimulere seg selv med Womanizeren i en hånd. Hun kan holde og stryke ham med den andre hånden.

10. The Delicious Dessert

Er bordet dekket? Perfekt! Hun ligger på et bord, på ryggen, med korsryggen nærme kanten. Hun legger Womanizeren mot klitoris, mens han står rett foran henne. Han holder beina hennes, og penetrerer henne.

Du finner alle de ulike modellene av Womanizer her.