Intimbarbering

Hvilke tilbehør er nødvendig for å barbere seg nedentil? Her får du tipsene du trenger for et vellykket understell...

Mild barberkrem

Bruk en mild barberkrem med minst mulig parfyme når du skal bruke den i underlivet, så slipper du å få irritasjon i etterkant. Smak og Behag mild barberkrem er helt super til intimbarbering, da den er mildt parfymert og ikke skummende. Kremen legger seg bare rundt hårrøttene, og gjør barberingen til en lek. I tillegg har man da full kontroll når man ønsker å frisere en sexy frisyre.

Hårfjerningskrem

Dersom du heller ønsker å bruke en hårfjerningskrem finnes det milde merker på markedet som egner seg bedre til intime soner, enn andre sterkere merker. Blitzblank har vært en bestselger hos oss i flere år, og anbefales av flere faste kunder. Kremen fordeles på det området man ønsker, så venter man i 10 -20 minutter. La kremen sitte i 30 minutter dersom du har sterke hårrøtter. Så skylles kremen av. En liten plastskrape følger med, for enkel påføring av kremen.

Etterbarberingskrem

Unirens er en rensespray med mild sitrusduft man tar på etter barbering for å roe ned huden, og forhindre at man får røde nupper. Røde nupper er oppleves forskjellig fra person til person, slik at barberkremen vil fjerne alle røde nupper for noen, mens ikke alt for andre igjen. Du trenger ikke skylle vekk unirens etter at den er hatt på, kremen trenger bare å tørke før man tar på et lekkert undertøy.

Hett tips

Ta det hele til nye høyder ved å barbere eller intimfrisere kjønnet til hverandre, som en del av et hett forspill. Alt dere trenger, er en personlig hårtrimmer, eller en barberhøvel med nytt blad, en god barberkrem og en etterbarberingskrem. Legg dere ned på badromsgulvet etter en varm dusj, eller legg et varmt håndkle over området som skal barberes for å mykgjøre hårene i forkant. Ha på barberkremen og vent et par minutter til kremen har fått virke på hårrøttene.