BlitzBlank hårfjerningskrem

Artikkelnr. 101220
25 omtaler
179,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Materiale: Krem
  • Mengde ml: 125

Blitzblank er en ekstra mild type hårfjerningskrem, spesielt laget for hårfjerning på intime steder. En enkel metode for en glatt og hårløs tilværelse!

Enkel å bruke

Kremen er enkel i bruk: Den smøres på og skal virke i 10-20 minutter. Hårtykkelsen din avgjør blant annet på hvor lenge den må virke. Den er beregnet på intimområder, og kan derfor trenge noe lengre tid enn vanlige hårfjerningskremer. Fjern krem og hår med en spatel, og skyll med masse lunkent vann.

Kremen fjerner uønsket hårvekst under armene, bikinilinjen, på leggene eller over det hele. BlitzBlank kommer i en praktisk tube på 125 ml.

Mange av våre fornøyde kunder vil anbefale Blitzblank, men dessverre er Blitzblank som andre slike kremer – den fungerer for de fleste, men ikke for absolutt alle.

Innholdsfortegnelse:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Urea, Calcium Thioclycolat, Propylene Glycol, Cetyl Palmitate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Cinnamyl Alcohol, Parfum.

Dette sier andre kunder (25)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: