Mild barberkrem

Artikkelnr. 109507
18 omtaler
99,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Farge: Hvit
  • Materiale: Krem
  • Merke: Smak & Behag
  • Mengde ml: 100

Smak & Behag barberkrem med Aloe Vera og Vitamin E er det perfekte tilbehøret for intimbarberingen. Kondomeriets barberkrem er en virkelig genial barberkrem du ikke har kjent maken til! Kremen kan også brukes til hårfjerning andre steder på kroppen. 

Genial barberingskrem

Den lette barberkremen legger seg som en myk hinne rundt hårene. På denne måten glir barberbladet lettere, slik at man unngår irritasjon og reduserer faren for såre nupper. På grunn av barberkremens glatte konsistens trenger du ikke å bruke så mye barberkrem om gangen. Prøv deg frem med mengden krem; 3-5 trykk for å barbere bikinilinjen pleier å være nok.

Barberkremen kommer i en praktisk pumpeflaske på 100 ml, perfekt for baderomshyllen og i toalettmappen på reise. Smak og behag barberkrem lukter mildt av sitron.

Tips til barberingen

Man bør ha et nytt blad i høvelen og barbere seg i dusjen, da hårene er varme og myke, for best resultat. Barber alltid med hårretningen. Denne barberkremen passer til all barbering i intime soner, samt vanlig barbering for han og henne. Inneholder Aloe Leaf Juice, som gir en silkeglatt hud og et optimalt resultat.

Innholdsfortegnelse:

Aqua, Glycerin, Propyl Caprylate, Olus oil, Distearolyethyl Hydroxyethylmonium Metholsylate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Malva Sylvestris Ekstract, Pentaerythrityl Distearate, Glyceryl Stearate, Polyguaternium-37, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol Dicaptylate/Dicaprate, PPG-1Trideceth-6, Phenoxyyethanol, Perfume, Tokopherol Acetate, Ethylhexglycerin, 2-bromo-2-Cinnamal, Linnalool, Alpha-Isomethyl lonone.

Dette sier andre kunder (18)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: