Womanizer Next - En hyllest til orgasmen!

Womanizer Next - tidenes mest stillegående og deilige stimulator!

Womanizer har for lengst erstattet diamanter som kvinnens beste venn. Men hvorfor? – Sexleketøyet er blitt selve oppskriften på orgasmesuksess for de fleste kvinner, sier sexolog.

Womanizer har gjort det igjen. 

Den innovative produsenten av sexleketøy var første ute med trykkbølgeteknologi i sine stimulatorer. Siden den gang har leketøy som Womanizer Liberty gang på gang vært på salgstoppen hos Kondomeriet. Womanizer har nærmest blitt synonymt med seksuell nytelse og eksplosive orgasmer, og kvinner verden over sverger nå til leketøyet.

Slikt kan være vanskelig å toppe, men ikke for Womanizer - nå slår de alle rekorder!

Womanizer vil kvinner vell, og det kommer tydelig frem i utviklingen av deres splitter nye stimulator, Womanizer Next – de tekniske grepene som har blitt gjort for å gjøre Next helt himmelsk, skal vi komme tilbake til, her har de nemlig tatt teknologien til rekordhøyder.

Sutter og pulserer på klitoris

Men hva har så greia med Womanizer, spør du?

Dersom navnet har gått over hodet på deg, noe som skal godt gjøres, så snakker vi ikke om den populære, men litt kontroversielle låten til Britney Spears fra 2000-tallet.

Det vi derimot vil frem til er sexleketøyet som har gitt tusener av kvinner verden over sine første multiorgasmer – noe som er mulig takket være trykkbølgene stimulatoren benytter seg av. Kvinner i byer og bygder oppnår klimaks uten at leketøyet er i direkte kontakt med lykkeknappen – samtidig med å stimulere de rundt titusen nerveendene i klitoris.

- Det som gjør Womanizer unik, er måten den stimulerer på. Womanizer bruker trykkbølger, og ikke vibrasjoner, forklarer Rebekka Kvilaas, sexolog i Kondomeriet.

En silikonhette plasseres over klitoris og skaper et vakuum som skånsomt «sutter» og pulserer mot klitoris, uten å være i berøring.

Skjermbilde 2024-01-30 150911.jpg

Rekordstille 

Womanizer Next er stille, veldig stille. Det splitter nye sexleketøyet har nemlig fått implementert subwoofer-teknologi, noe som aldri har blitt gjort før i et sexleketøy. Dette, i kombinasjon med at frekvensene på trykkbølgene har blitt lengre og dypere, sørger for en dyp og rik stimulering fri for generende lyder.

For å ta opplevelsen med Womanizer noen hakk lenger, anbefaler sexologen å bruke fantasien og leke seg med andre leketøy og tilbehør:

- Å bruke Womanizeren sin sammen med andre leketøy, for eksempel en g-punkvibrator, er en sikker vinner for å utforske nye måter å få orgasme på, og et vannbasert glidemiddel er heller ikke å undervurdere ...

98 % har fått orgasme

Over 90 prosent av kvinnene som har en Womanizer er fornøyd med sexleketøyet og enda flere vil anbefale sexleketøyet videre til en venn. Det viser en spørreundersøkelse[1] fra WowTech, selskapet bak Womanizer. Samme undersøkelse viste også at 98 prosent av disse kvinnene hadde fått orgasme av sin Womanizer.

Samtidig er det viktig å understreke at Womanizer stimulerer på en helt annen måte enn en vibrator, derfor kan det føles litt uvant når du prøver en Womanizer for første gang. Sexologen anbefaler å ta seg god tid til å bli kjent med leketøyet og finnet ut hva som fungerer og er godt for deg.

WMZ_Next_Mood (4).jpg

next trio.jpg

kjøp-din-womanizer-next-her.jpg

[1] 1En global spørreundersøkelse blant utvalgte kvinner i Wow Tech sitt testpanel, bestående av 610 voksne kvinner i juli 2020.