Denne gir deg orgasme uten berøring

Norske kvinner har testet den nye Womanizer Premium. Dette sexleketøyet gir deg heftige orgasmer uten å “røre” klitoris.

Kondomeriet sendte nylig ut den splitter nye Womanizer Premium til åtte norske kvinner i ulik alder og livssituasjon, for å høre deres opplevelser med den beryktede orgasmemaskinen. I forkant la vi ut en annonse på Finn.no hvor vi søkte testpersoner. Vi fikk enorm respons, og over 500 norske kvinner ønsket å prøve den nye modellen av det kjente varemerket “Womanizer”.

– Fra første stund ble jeg tatt med storm, den intense følelsen av lyst og velvære. Det var en ny, litt ukjent form for stimulering, men herlighet så himmelsk. Orgasmen var ikke langt unna, og jeg måtte jobbe for ikke å komme for fort, sier Stine (30) fra Akershus, som fikk teste en womanizer Premium for Kondomeriet.

Pulserende trykkbølger

Womanizer er det første sexleketøyet på markedet som gjør det mulig å stimulere klitoris hos kvinner uten direkte kontakt, noe som gjør at man unngår overstimulering og hypersensitivitet. Hemmeligheten er trykkbølger i stedet for vibrasjoner. Det muliggjør en ny type orgasme, og mange opplever også at de får sine første multiorgasmer.

– Jeg har alltid vært veldig fornøyd med en helt ”vanlig” vibrator og syns det har gitt utrolige orgasmer, men med denne blir orgasmene enda kraftigere og mer fantastisk enn noen gang før, og denne kan få meg til å komme igjen og igjen, sier Martine (21) om sin opplevelse som testperson.

Womanizer kan minne om en vibrator, men stimulerer i stedet alle 8000 nervetrådene i klitoris ved hjelp av pulserende trykkbølger. En servomotor og luftkompressor innvendig gjør dette mulig. Silikonhetten plasseres rundt klitoris, og selve klitorishodet mottar dermed ingen berøring. Vakuumet og trykkbølgene merkes knapt om du putter fingertuppen opp mot silikonhetten, likevel føles det helt utrolig når bølgene treffer klitoris. Gunn (28) var en av testpersonene våre som hadde litt erfaring med tidligere modeller av Womanizer.

Fordelen med de svært lave nivåene på vibrasjonene er at selv de aller mest følsomme av oss, kan nyte stimulering "direkte" på klitoris. Selv har jeg kunne oppnå flere orgasmer med få minutters mellomrom, nettopp fordi det ikke er en vibrator som er i fysisk kontakt med en overfølsom klitoris, men lydbølger som treffer. Her kan man starte på'n igjen på de laveste nivåene, og bygge seg opp mot en ny orgasme. Noe jeg aldri har klart med den tradisjonelle vibratoren som har direkte kontakt, sier hun.

Perfekt med partner

Enten partneren er en kvinne eller mann, kan du bruke Womanizer på partneren din også. For menn kan den brukes til å stimulere frenulum, også kjent som strengen, noe som vil føles som om du utfører mirakler med munnen der nede. Den er også ypperlig å bruke under samleie for å forsterke de deilige følelsene.

– Ikke nok med at den stimulerer klitoris på en skånsom og deilig måte, men jeg føler at den gjør g-punktet mer følsomt, og hele samleiet blir løftet opp flere hakk, mener Gunn (28), som ofte tyr til Womanizer under akten.

Med den nye Womanizer Premium kan du bytte stilling i fred og ro, uten å sjeneres av lyden fra sexleketøyet. Premium kommer med en “touch-funksjon”, som gjør at den pauser automatisk når den ikke er i nærheten av huden. Dette gjør at leketøyet bråker mindre, sparer batteri og blir mer gøy å bruke. Med sitt ergonomiske design, ligger Premium perfekt i hånden, og kan brukes av absolutt alle.

– Siden jeg sliter med muskel og leddsmerter, så er det noe begrenset for bruk av armer og fingrer. Men jeg ble positivt overrasket. Formen på produktet gjorde at det lå godt i hånden og var superenkel å bruke. Bare å legge på plass og holde den der. Trengte ikke å røre på en finger eller bruke press. Den gjorde jobben selv, sier Tove.

Nye funksjoner:

  • 12 nye programmer: Mykere i starten, hardere på max.

  • Touch-funksjon: Womanizer pauser automatisk når den ikke er i kontakt med huden. Det gjør at den bråker mindre og sparer strøm.

  • Autopilot: 3 ulike autopilotprogram. Spennende rekkefølger pirrer deg til orgasme.

  • Design: Ergonomisk designet basert på tilbakemeldinger fra flere tusen kvinner. I tillegg har den blitt slankere, og passer enda bedre å bruke sammen med en partner.

Se Womanizer Premium og de andre variantene her.