Personvern og informasjonskapsler

Personvern handler om retten til et privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vi i Kondomeriet respekterer din rett til personvern og behandler dine personopplysninger i tråd med de lover og regler som gjelder i henhold til Datatilsynets retningslinjer. Gjennom denne personvernerklæringen ønsker vi å gjøre det enkelt få forstå hvordan vi behandler personopplysninger.

Behandlingsansvarlig

Kondomeriet AS er eier og behandlingsansvarlig av alle persondata som gjelder våre kunder og nyhetsbrevmottakere.

Formålet med behandling av kundedata

Vi skiller mellom to forskjellige typer personopplysninger:

1. Personopplysninger som registreres i forbindelse med ordrebehandling, ordresupport, kundeservice og reklamasjoner

Dette er nødvendige opplysninger vi trenger for gjennomføring av din bestilling i nettbutikken. Vi registrerer navn, epostadresse, postadresse, telefonnummer, informasjon om betalingsmetode og transaksjoner.

Disse opplysningene samles inn via nettbutikken og din bestilling.  Det registreres ikke kundedata på kunder som handler direkte i en av våre fysiske butikker.

Personopplysningene som registreres oppbevares og slettes i henhold til Regnskapsloven.

2. Personopplysninger som registreres i forbindelse med kommunikasjon og markedsføring

Disse personopplysningene er frivillig for deg å dele med oss, og som vi trenger ditt samtykke for å lagre. Dette er tilleggsopplysninger som gir oss muligheten til å yte deg bedre service og å gi deg de mest relevante tilbudene samtidig som du unngår å få informasjon om tilbud du ikke er interessert i. Minimum data som samles inn er epostadresse og postnummer.

Disse personopplysningene oppgis frivillig av deg som kunde og du må selv aktivt samtykke i å motta kommunikasjon og markedsføring fra oss.

Du kan når som helst endre eller slette et samtykke du har gitt oss. Dette gjør du enkelt på «Min side», eller ved å kontakte oss på kundeservice tlf 66812101 eller epost kundeservice@kondomeriet.no.  

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Vi deler ingen opplysninger om kunder med tredjepart og har interne rutiner i henhold til norsk lov om hvordan dine personopplysninger behandles på en sikker måte hos oss.  Det er kun personer hos Kondomeriet og våre nøye utvalgte samarbeidspartnere som har tilgang til informasjonen du gir oss. Våre samarbeidspartnere har alle databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven.

Hva registrerer vi ved besøk på nettsiden?

Når du besøker vår nettside registrerer vi automatisk cookies og IP-adresser. Cookies er små biter av informasjon en internettside overfører til din harddisk, som registreres gjennom din IP-adresse (internettilkobling). Disse opplysningene blir ikke knyttet til deg som person og brukes heller ikke direkte ved henvendelser til deg. Hensikten og bruken av cookies er å gi oss informasjon om hvilke deler av vårt nettsted som er mest populært og hvilke deler som bør endres. Les mer om vår bruk av cookies her: https://www.kondomeriet.no/cookies/

Hva er personvern?

Personvernet skal beskytte mot misbruk av dine personvernopplysninger. Behandling av personvernopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personvernopplysninger. For mer informasjon om personvern, se datatilsynet.no (https://www.datatilsynet.no).