Kake- og klitorisdagen: 10 triks partneren bør kunne

For å lukke orgasmegapet mellom kvinner og menn, er det bare én ting å gjøre. Gap over klitoris og smak på søtsakene.

14. april markeres den internasjonale kake- og klitorisdagen, også kalt for kake- og oralsexdagen. Dagen tilsvarer guttas «Biff og blowjob»-dag. Etter pardagen Valentines i februar og mannens dag i mars er det altså hennes tur til å få nyte litt ekstra. 

Akkurat på denne dagen kan hun gjerne vartes opp med en hjemmelaget kake eller søte cupcakes, men det er nok en annen type dessert hun vil sette aller mest pris på...

Orgasmegapet: Menn får flere orgasmer enn kvinner

Kake- og klitorisdagen handler om å feire kvinnelig nytelse og å jevne ut orgasmegapet. Selv om vi har kommet (no pun attended) langt, er det fremdeles en vei å gå. Det er nemlig fortsatt slik at menn får flere orgasmer enn kvinner.

“Orgasmegapet” referer til forskjellen i antall orgasmer som kvinner og menn får, spesielt i heteroseksuelle relasjoner. Heterofile kvinner får nemlig langt færre orgasmer enn sine mannlige partnere. Det viser en studie fra USA (2017) der 52.600 personer blant annet ble spurt om hvor sannsynlig det var at de nådde klimaks under samleie.

Heterofile menn får orgasme 95 prosent av gangene de har sex, mens heterofile kvinner får orgasme bare 65 prosent av tiden. Lesbiske kvinner får derimot mange flere orgasmer og er med på å lukke orgasmegapet mellom kvinner og menn – de når klimaks 86 prosent av gangene de har sex. 

Oralsex= flere orgasmer

Forskerne peker på en klar sammenheng mellom mer oralsex og flere orgasmer. For å lukke orgasmegapet, må både kvinner og menn forstå at klitoris er nøkkelen til kvinners orgasmer.

En svært liten prosentandel av kvinner får orgasme fra penetrasjon alene. De fleste kvinner, nærmere bestemt 9 av 10 kvinner, trenger klitorisstimulering for å få orgasme.

Les også: Oralsex - tilfredsstill din partner

Slik gir du henne himmelsk oralsex

De fleste kvinner elsker oralsex, og med disse tipsene for tungejobben vil du sende henne rett til himmels.

  1. Plasser hodet ditt mellom og litt under lårene hennes slik at du kan stryke med tungen oppover mot skaftet av klitoris.

  2. Bruk tungen på forskjellige vis: Krøll den, bøy den, bruk tuppen og siden.

  3. Berør g-punket med finger eller en dildo mens du slikker. En g-punktvibrator vil også være en sikker vinner.

  4. Når du har pirret henne lenge, utøv fjærlett tungebruk på tuppen av klitoris.

  5. La fingrene overta litt om du skulle bli sliten i tungen.

  6. La henne føre hodet ditt med hendene, slik at hun kan vise deg hvordan hun vil ha det.

  7. Gi henne en helt elektrisk opplevelse ved å massere skjedeåpningen med en vibrator samtidig som du kjærtegner klitoris med tungen.

  8. Spør hva slags tempo og trykk som passer henne best. Når du finner en rytme hun liker, fortsett til hun når klimaks uten å endre trykk eller fart.

  9. La henne få en smakebit av Kondomeriets orgasmekrem. Denne fantastiske kremen gir både lengre, sterkere og raskere orgasme. Perfekt sammen med en liten vibrator eller klitorismassasje. 

  10. Sett smak på opplevelsen, og lek dere med smakfulle glidemidler. 

Toppselgende slikkemaskiner

kakeogklitorisdagen_02.jpg

Feirer du alene? Da er det ingen grunn til å fortvile. Kondomeriet har mange deilige slikkemaskiner som suger, slikker og vibrerer. Hva med kundefavoritten med vakuumeffekt fra Fantasy for Her?

Playboy har også kommet med flere deilige slikkemaskiner som raskt har blitt en hit hos kvinner! 

Vil du ha flere tips? Les vår ultimate guide til oralsex.

Kilder: cakeandcunnilingus.com, Kondomeriet.no