Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Artikkelnr. 114359
96 omtaler
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Krem
  • Merke: Smak & Behag
  • Mengde ml: 50

Ikke gå glipp av Kondomeriets orgasmekrem! Denne fantastiske kremen kan gi både lengre, sterkere og raskere orgasme. Orgasmekremen har blitt en storfavoritt hos våre kunder. 

Økt følsomhet

Kondomeriets orgasmekrem gjør deg mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intens! Opplev en helt ny sensasjon av nytelse. Den inneholder nemlig aminosyren L-Arginin som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til

Også for ham

Orgasmekremen gir også ham en orgasmisk opplevelse! Smør på penishodet og skaftet, og kjenn en kraftig og deilig ereksjon! Optimaliser orgasmen, og unn deg eller partneren din Kondomeriets orgasmekrem i dag.

Slik bruker du orgasmekremen:

Masser en liten ert av orgasmekremen på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. Deretter stimuler som du selv ønsker, eller med partner. Smør ikke på for mye, da dette kan virke nummende på området. Prøv deg heller frem med mengden. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem. Når orgasmekremen starter å virke vil du se at huden får en rødlig nyanse, og kjenne at det prikker, varmer, og kribler. Det er blodet som strømmer til området og gir økt følsomhet.

Orgasmekremen kan helt trygt brukes sammen med sexleketøy, kondom og under oralsex! Den kan også brukes på brystvorter, g-punktet, penishodet, ballene og der du ønsker mer følsomhet. Utforsk en helt ny verden av nytelse!

Viktig

Det er viktig å vite at en orgasmekrem dessverre ikke er et vidundermiddel dersom du sliter med å få orgasme. Den gjør at klimakset kommer raskere, er sterkere og varer lengre, men man må kjenne sin egen kropp før man kan oppnå orgasme. Flere kan også oppleve at effekten er mest optimal etter 3-4 gangers bruk.

OBS: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller smittet med en kjønnssykdom.

Innholdsfortegnelse: 

Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Dette sier andre kunder (96)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: