Professoren etter arbeidstid

"...Lente meg over tastaturet hans, og den høyre puppen strøk den venstre underarmen hans da jeg tok PC-musen fra han. Ett par tastetrykk senere var alt ok igjen. "You need to know where to click", lo jeg og blunket til han. "I bet you do" sa han, og nå merket jeg plutselig hvor nærme han var meg..."

Jeg jobber på ett av de store universitetene i Norge, og på instituttet mitt har vi ansatte fra nesten hele verden. Jobben min er tidvis ganske rutinepreget og kjedelig, men arbeidsmiljøet er fint og vi har det gøy på jobb. Jeg har fast arbeidstid, og går hjem hver dag når arbeidsdagen er over. Men i perioder med tidsfrister hender det at jeg tar med pc hjem.

En dag før jul i fjor kom jeg plutselig på at jeg hadde glemt å gjøre den arbeidoppgaven som hastet mest den uka, og siden jeg skulle jo julehandel med noen venninner dagen etterpå hadde jeg tenkt å avspasere noen timer. Jeg hadde hoppet inn i en treningstights og en behagelig t-skorte da jeg kom hjem. BH har jeg aldri på når jeg er hjemme alene. Og nå måtte jeg tilbake på kontoret. Det var sikkert ingen på jobb nå, så jeg slengte en ullgenser og fant bilnøkkel og nøkkelkortet til jobb.

Lettere irritert kjørte jeg på jobb, men siden klokka nå var 19 så fant jeg parkering rett ved inngangen og låste meg inn. Satte meg på kontoret og fant riktig sak og satte igang. 15 minutter senere skvatt jeg til da ei dør slo igjen. Jeg må ha kommet med et lite utrop også for en velkjent latter høres fra gangen. "Sorry! I did not mean to scare you". Vår tyske professor kom leende inn på kontoret mitt. En av mine favoritt-kollegaer med et herlig humør og en latter som smitter.

Vi lo en stund og snakket litt om vind og vær, før han gikk til kontoret sitt som ligger i etasjen under der jeg sitter. Jeg hadde blitt i mye bedre humør etter besøket og satt å smilte for meg selv. Lurte på om han var singel, hadde aldri sett han sammen med noen. Og undret på hvor gammel han var, på min alder fastslo jeg, kanskje ett par-tre år eldre. Ikke supersexy, men veldig sjarmerende. 10 minutt senere plinget det fra Teams, professoren lurte på om jeg kunne komme ned til han, han skulle legge inn en eksamensoppgave, og så hadde noe rart skjedd. Joda, jeg ruslet ned og fant han lettere oppgitt over datasystemet vi bruker.

Jeg lente meg inntil han mens han forklarte
hva problemet var.

Jeg bøyde meg ned og puppene mine børstet nesten kinnet hans, jeg rødmet litt. Kjente at brystvortene knoppet seg litt og det kilte litt mellom bena. Lente meg over tastaturet hans, og den høyre puppen strøk den venstre underarmen hans da jeg tok PC-musen fra han. Ett par tastetrykk senere var alt ok igjen. "You need to know where to click", lo jeg og blunket til han. "I bet you do" sa han, og nå merket jeg plutselig hvor nærme han var meg. Den venstre hånden hans strøk meg plutselig lett over rumpa, og jeg ble så overrasket at jeg kom med et lite gisp.

Han reiste seg fra stolen og trakk meg inntil kroppen sin. "I want to kiss you" hvisket han lavt mens hendene hans beveget seg under t-skjorta mi. Jeg lente meg mot han, la armene rundt nakken hans og trakk han nærmere. Vi møttes i et forsiktig kyss, og så ett til litt hardere. Jeg åpnet leppene og han ble ivrigere, hendene hans fant puppene mine og tungen hans ertet meg. Jeg ga fra meg et lite stønn når han klep meg litt i den ene puppen, og kjente at noe hardt begynte å presse mot magen min.

Han slapp meg plutselig og jeg kikket på han, varm
i kroppen og forvirret.

Han gikk mot døren, lukket og låste den, før han snudde seg mot meg. "In case we are not here alone" smilte han, før han igjen la armene rundt meg og kysset meg. Han dro av meg genser og t-skjorte og bøyde seg ned og kysset brystene mine. Jeg kjente hvor kåt jeg begynte å bli, og begynte å kneppe opp skjorten hans. Før jeg visste ordet av det var vi begge uten klær og han styrte meg mot den lille sofakroken han hadde på kontoret sitt. Dyttet meg ned og satte seg på knær mellom bena mine og begynte å kysse og småbite kjønnsleppene mine. Dette var utrolig pirrende og nå begynte godlydenen å komme fra meg. Kjente hvor våt jeg var, og han ble oppmuntret av lydene mine og begynte å slikke og massere klitoris med tunge og lepper.

Han var så dyktig, og jeg kjente hvordan saftene rant ut av meg, det var lenge siden jeg hadde vært så kåt. Nå kjente jeg fingrene hans trenge inn i meg og søkte mot dette gode punktet rett innenfor åpningen. Det var så deilig at jeg hadde problemer med å sitte i ro. "I'm cumming" nesten jeg skrek jeg, og han svarte med å putte inn enda ett par fingre og trykket tunga si enda hardere mot klitoris. Jeg løftet underlivet mot han da jeg kom med et med et brak.

Hele kroppen min ristet i den kraftigste orgasmen
jeg hadde kjent på lenge.

Han smilte, slikket fingrene sine og satte seg ved siden av meg. Nå var det hans tur, jeg bøyde meg ned og begynte å kjærtegne kuken hans, den var lang og hard, og han hadde et stort kukhode som glinset mot meg. Jeg tok han i munnen og hadde litt problemer med å gape over hodet, men det gikk. Brukte munn og tunge, samtidig som jeg vekslet mellom å kjærtegne ballene hans og runke han lett. Hørte på lydene at han likte det jeg gjorde. Han stoppet meg plutselig. "I want to cum inside you". Jeg satte meg på skrev over han og han styrte kuken sin inn i meg. Jeg var fortsatt god og våt og det store kukhodet hans trengte ett par jokk før han var inne i meg.

Jeg ga fra meg et høyt stønn, han var så utrolig hard og stor. Han tok tak i hoftene mine og trakk meg ned over kuken sin i en bestemt bevegelse. Og så begynte jeg å ri han, forsiktig først, kjente hvordan han fylte hele meg, nøt hver bevegelse, men så kjente jeg orgasmen nærmet seg igjen, og rittet ble hardere og villere. Og i det jeg kom med et lite rop, kjente jeg hvordan han kjørte kuken sin helt inn i meg før han kom med et hest stønn. Vi ble sittende sånn en liten stund, svette og anpustne før han kysset meg igjen. Det var ikke siste gangen jeg jobbet overtid. Det kan jeg love dere.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: