De ensommes forening

"Vi runket kuken hans som var blitt stiv. Jeg sa: «Nå skal du ifølge ritualet kysse våre bryster.» Han gjorde det. Han sugde litt på brystene våre og tok på våre kropper, ganske forsiktig. Så satte Marianne og jeg oss ned på kne. Jeg sa: «Nå skal Marianne og jeg kysse kuken din, det er en pliktig del av ritualet så vi må gjøre det...»

Jeg hadde nylig flyttet inn i min første leilighet. Jeg er fortsatt student, men med hjelp fra mine foreldre har jeg skaffet meg en liten leilighet i et nybygg. Det komplekset jeg bor i består av flere blokker, eller tårn burde jeg kalle dem. De er ti etasjer høye og ligger svært tett. Utbyggeren skal vel ha flest mulig leiligheter inn på tomten.

Fra stuen min kan jeg se rett inn i stuen til samme etasje i naboblokken, den er ikke mer enn ti meter unna og vinduene våre går helt ned til gulvet. Jeg er ikke noen kikker, men det kan ikke unngås at jeg ser dit iblant. Det er en kvinne og mann som bor sammen. De har ikke gardiner og det har ikke jeg heller, det er ikke så vanlig nå for tiden. Jeg tenkte at når jeg har så bra innsyn i deres leilighet, har vel de det samme i min, men jeg har ikke merket at de ser mot meg.

Paret i leiligheten er meget pene.

Han er pen, og pene menn gifter seg gjerne med pene koner. Pene koner får mye oppmerksomhet og tilbud og kan iblant bli krevende. Det var kanskje ikke hennes drøm å bo i en liten leilighet i 7. etasje. Grunnen til at jeg tenker det, er at hun er ofte borte og mannen er alene hjemme. Han ser ut som om han kjeder seg, ser på PC’en, leser i en bok, ser litt på TV, men aldri lenge av gangen. Det ser ikke ut som om han trives.

En annen ting jeg la merke til var at når hun kom hjem fra jobben, hendte det ofte at hun dusjet og kledde seg i sexy klær. Hun ga sin mann et kyss på kinnet og gikk ut til en ventende taxi, vanligvis i 1900-tiden. Han var ikke med. Det skjedde omtrent et par ganger i uken. Jeg funderte mye hva dette kunne dreie seg om. Kvinnen var lekker og sexy kledd, så jeg tenkte at hun kanskje var en callgirl, en luksuskvinne som ble kontaktet via en agent for å gi menn seksuelle tjenester. Men det stemte liksom ikke, dette var for regelmessig. Callgirls jobber ofte sent og til uregelmessig tid, så jeg slo det fra meg. Dette var noe annet.

For å prøve å forstå det, begynte jeg å legge merke til tidspunktet hun kom hjem fra der hun hadde vært. Det var vanligvis omkring klokken elleve. Hun ga sin mann et kyss på kinnet og gikk i dusjen på ny. Jeg kom til å fortelle om min nabos adferd til min gode venninne Marianne. Hun ble nysgjerrig. Jeg sa at hun gjerne kunne besøke meg på tirsdag, det var ofte da dette inntraff.

Marianne kom på tirsdagen og vi hadde et lett
måltid og litt vin.

Jeg hadde satt Marianne i en stol slik at hun hadde god utsikt til min nabos stue. Som forutsett så kom kvinnen inn i stuen i en elegant og sexy kjole, ga sin mann et kyss på kinnet, tok på seg yttertøy og gikk ut. Vi kunne se fra vinduet at hun gikk inn i en taxi der nede. Mannen satte seg til å lese i en bok og etter en stund satte han på en PC. Han så ut som om han kjedet seg.

Marianne sa: «Han ser jo stilig ut. Hva om vi inviterer ham over til oss?» «God ide, men hvordan får vi det til?» «Jeg har et forslag. Han er ensom, hva om vi får ham med i “De Ensommes Forening”?» «Den foreningen har jeg aldri hørt om.» «Naturlig nok, den finnes ikke, ikke før nå. Vi etablerer den.» «Hva med formål og vedtekter?» «Det kan vente, nå stifter vi den. Kom med hånden.» Vi trykket hverandre i hånden og erklærte foreningen for stiftet med oss to som styremedlemmer.

Så sa Marianne: «Foreningen har nå to medlemmer, deg og meg. Nå må vi få den karen i leiligheten ved siden av som medlem nummer 3.» «Hvordan?» «Vi spør ham.» «Har du tenkt å gå til leiligheten hans og spørre ham om å bli medlem, sånn helt uten videre?» «Ja, men du må bli med. Det er mer imponerende når hele styret stiller.» Marianne lo litt av sin egen humor. «Du er sprø» sa jeg. «Kanskje det, men det kan jo være moro, og karen er riktig flott.»

Vi tok en solid slurk vin hver og bestemte oss for å prøve.

Vi gikk over til det andre bygget. Jeg presset på ringeklokken til en jeg kjenner der, og sa at jeg skulle legge noe i en postkasse. Det summet i dørlåsen og vi tok heisen til 7. etasje. Arkitekturen i de to byggene er lik, så det tok meg ikke mange minuttene å finne ut hvilken leilighet som var hans. Vi sto foran døren hans og bygget opp mot. Jeg sa: «Vi må se litt sexy ut og slå på sjarmen, ellers tror han vi er selgere.» Både Marianne og jeg ser ganske bra ut og vi liker menn, og det syns iblant. Vi kneppet opp noen knapper i blusene og gjorde oss klar. Jeg sa: «Marianne, du fører ordet, i alle fall i begynnelsen.» Marianne nikket og ringte på.

Han åpnet døren og så vekselvis på Marianne og meg. Vi sto der og smilte om kapp. Han sa: «Hva gjelder det?» Marianne sa: «Vi representerer styret i De Ensommes Forening og vi lurte på om du ville bli medlem?» Han så skeptisk på oss og sa: «Er dette noe tull?» Så sa han til meg: «Deg tror jeg at jeg har sett før.» Jeg sa: «Ja, jeg bor i nabobygget, så vi har nok sett hverandre.» Han koblet det åpenbart ikke enda, men det gjorde ham mildere stemt.

Han sa: «Hvorfor tror dere at jeg kan være interessert i en slik forening?» Jeg sa: «Jeg tror du er mye alene, og det er ikke bra. Forresten så er vi naboer, vi har bare 10 meter luft mellom oss.» Jeg så på ham at nå forsto han det. Han smilte litt. Marianne forsto at vi var nesten i mål, så hun skjøt inn: «Vi har styremøte nå i kveld, så vi håpet at du ville være med. Det er kort vei.» Han sa: «Ikke så fort. Er denne foreningen stor?» Marianne sa: «Nei, den har bare 2 medlemmer. Hvis du blir medlem, blir vi 3. Vi kan sikre deg styreplass.» Nå ble smilet hans bredere og jeg så at han betraktet kroppene våre, jeg tror han likte oss. Så sa han: «Dette er noe av det sprøeste jeg har hørt, men OK. Jeg har ikke noe bedre å foreta meg i kveld, så jeg blir med.»

Vi gikk over plassen og opp til min leilighet.

Vi sørget for at han fikk et vinglass i hånden. Han så over på sin egen leilighet og sa til meg: «Nå forstår jeg bedre. Jeg visste ikke at det var så bra innsyn til leiligheten min herfra. Du kjenner oss vel ganske bra, skulle jeg tro.» Jeg sa: «Jeg gjør nok ikke det, men jeg har lagt merke til at du er mye alene. Det virker som om din kone går mye ut på egenhånd.» «Ja, det er nok riktig. Du har vel lagt merke til at hun er en meget pen kvinne, men som i mange ekteskap oppdager man etter hvert at de egenskapene jeg trodde hun hadde, ikke var riktige. Jeg kritiserer henne ikke for det, jeg tror ikke hun visste det selv heller. Men hun er svak for menns oppmerksomhet og veldig opptatt av sex. Vi hadde bra sex, etter min mening, men det var ikke nok for henne. Og behovene hennes utviklet seg over tid. Hun skaffet seg flere elskere og har vel blitt det de kaller en “Hotwife”.»

«Hva er det?» «Det finnes mange varianter av begrepet, men i hovedtrekk er det en gift kvinne som regelmessig besøker sine elskere uten at hennes mann får være med. Hun skjuler ingen ting, hun har med seg kamera med selfie og tar bilder av sin elsking for at mannen skal få se når hun kommer hjem. Noen ganger har hun med seg stativ og tar video av sine seksuelle aktiviteter. En av forutsetningene i hotwife-konseptet er at mannen aksepterer det, og det gjør jeg. Men hva er alternativet?

Jeg er glad i henne og vil gjerne beholde henne.» Jeg sa: «Er hun hos en elsker nå?» «Ja, det er hun og jeg vet hvilken. Hun pleier å komme hjem i elleve tiden. Da dusjer hun for å vaske vekk sed og svette, og går så i seng. I begynnelsen var det spennende. Når hun kom hjem viste hun meg bilder og video av sin puling med andre menn. Vi kunne begge bli kåte av det. Jeg syntes det var herlig å se hvordan hun nøt at en annen mann trengte kuken sin dypt inn i henne og jeg likte å se hvor sterkt han begjærte henne. Vi pulte ofte etter at vi hadde sett på bildene eller videoen. Men etter hvert mistet det litt av sjarmen. Jeg føler nok nå at hennes mange elskere er blitt viktigere enn meg.»

Marianne sa: «Nå skal du glemme din kone. Vi er her, og vi vil gjerne ta deg opp som fullt medlem i De Ensommes Forening. Men da må du innfri foreningens lover. Gjenta etter meg og hold din høyre hånd i luften. “Jeg skal være tro mot De Ensommes Forening og arbeide for dets fremme. Jeg skal fullføre innvielsesritualet og være kjærlig med medlemmene”.» Han gjentok og smilte. Så sa Marianne: «Bra, da er det bare innvielsesritualet som står igjen. Reis deg opp.»

Han gjorde det, men ble litt forskrekket da vi
begynte å kle av ham.

Jeg sa: Dette er en pliktig del av ritualet, så nå må vi alle være nakne.» Samtidig kledde vi av oss selv. Jeg sa: «Nå kan du få nyte litt av den behandlingen din kone får, men hun får bare en, du får to.» Da vi alle var nakne strøk Marianne og jeg hendene våre over kroppen hans. Vi runket kuken hans som var blitt stiv. Jeg sa: «Nå skal du ifølge ritualet kysse våre bryster.» Han gjorde det. Han sugde litt på brystene våre og tok på våre kropper, ganske forsiktig. Så satte Marianne og jeg oss ned på kne. Jeg sa: «Nå skal Marianne og jeg kysse kuken din, det er en pliktig del av ritualet så vi må gjøre det.» Marianne og jeg skiftet på å ta kukhodet hans i munnen og suge på det.

Han ble skikkelig kåt, han var nok ikke vant til det, jeg tipper på at konen hans gjorde det bare med sine elskere. Marianne sa: «Da var den pliktige delen av innvielsesritualet fullført. Du er nå fullt medlem. Men som du husker så har du avlagt løfte om å være kjærlig med medlemmene, så nå venter vi på kjærlighet.» Hun tok ham i hånden og dro ham inn på soveværelset. Vi la oss på hver vår side av ham i sengen.

Marianne sa: «Vær kjærlig med meg» og så på ham med sitt forførende blikk. Han la seg mellom benene hennes og styrte kuken sin inn i henne. Marianne hjalp til. Da han var kommet langt inn, hvisket hun «Gi meg kjærlighet.» Jeg lurte på hvor mye kjærlighet han egentlig var vant til, for det virket sterk på ham, han ble veldig intens. Han kom kraftig inni henne. Jeg ville ikke at Marianne skulle få ha ham helt for seg selv, så jeg rullet ham rundt på ryggen. Jeg ville ha ham mens kuken hans fortsatt var stiv, jeg tok ingen sjanser.

Jeg satte meg oppå ham og styrte kuken hans inn i meg.

Den var veldig glatt av sed og Mariannes saft, og jeg syntes det var opphissende, jeg ble nok ekstra kåt av det. Det er ikke lett å få en mann til å få orgasme igjen så kort tid etter den første, men jeg jobbet for det. Jeg fikk ham i min makt med å se ham i øynene og hviske at han var herlig og hadde en så fin kropp. Jeg ville nyte ham inni meg og ville at han skulle elske meg. Han kom faktisk en gang til. Dette var nok sterkt for ham. Han var vel ikke vant til slik behandling. Vi lå der og småpratet, tok på hverandres kropper og kysset.

Marianne og jeg konkurrerte litt om å få kose med ham. Men så brøt han idyllen. Han så på kokken og sa: «Nå kommer snart min kone hjem, så jeg må gå.» «Hvorfor det?» sa Marianne og jeg nesten i kor. Jeg sa: «Er det ikke fint om din kone kommer hjem og du ikke er hjemme? Du trenger vel ikke å være det? Da får hun noe å fundere på.» «Men hva skal jeg si. Hun kommer nok til å spørre hvor jeg har vært.» Jeg sa: «Si at du har besøkt to søte jenter som du har hatt sex med, men du trenger ikke si hvor de bor.»

Han tygget litt på det, og så smilte han og sa: «Jeg tror jeg blir her en stund til. «Fint» sa Marianne. «Og neste møte i foreningen er neste tirsdag hjemme hos meg. Kanskje vi blir noen flere innen den tid. Og den store selvmotsigelsen er at medlemmer i De Ensommes Forening faktisk ikke er ensomme.»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: