Her kommer nissefar

"Jeg ble helt svett og var sikker på at hun kom til å se hvem jeg var. Hun kom enda litt nærmere masken med ansiktet, og jeg svettet enda mer på innsiden, men så stoppet hun og begynte å slippe seg sakte ned og lot ansiktet gli langs nissedrakten helt til hun satt på huk..."

Jeg er egentlig ikke så glad i jula. Tradisjoner, gaver, pinnekjøtt og surkål... Det er egentlig bare mas. Ja, hvis det var opp til meg kunne vi bare ha droppa hele jula... hvis det ikke hadde vært for det som skjedde akkurat denne julekvelden. For akkurat denne julekvelden hadde jeg en hemmelighet. En hemmelighet som bare vokste og vokste.... og vokste.

Barna hadde for lengst avslørt hvem som var julenisse i vår familie. Det var vel egentlig kona som insisterte på de nissegreiene. Det var tradisjon, sa hun. Derfor hadde jeg snakket med naboen, Andersen, noen dager før jul om at vi kanskje skulle prøve å gjøre noe nytt i år. Jeg foreslo at vi skulle gå 'all in' på forkledningene og være nisse hos hverandre i stedet. Ungene til Andersen var akkurat like gamle som mine og like sikre på at det var Andersen bak nissemaska, så vi ble enige om at det var en god idé.

Klokka seks på julaften, etter pinnekjøtt og småkaker, rødvin og kaffe, gikk jeg ut i boden til himlende øyne fra ungene og lure blikk fra kona og julegjestene. Jeg tok på meg skjegg, maske, drakt og nisselue og gikk ned til postkassene ved veien for å møte Andersen. For å være ærlig, var jeg rimelig fornøyd med forkledningen, og Andersen hadde gjort en like god jobb.

Det kom en kriblende spenning i kroppen da vi var
klare for å prøve ut lureriet.

Vi ble enige om å møtes på samme sted to timer senere. Andersen gikk mot mitt hus og jeg mot Andersens. - Ho ho ho, sa jeg med rungende stemme, og prøvde samtidig å høres litt ut som Andersen da jeg banket på døra til Andersen. Ungene som åpnet virket litt usikre, men var uansett mest opptatt av gavene. Til min store overraskelse, var det bare fru Andersen, eller Signe som hun heter, og de to guttene der.

Etter at barna hadde fått nye spill i gave, forsvant begge inn på hvert sitt gutterom for å game. Og jeg ble sittende alene med Signe i stua. Hun så lurt på meg før hun reiste seg opp, gikk helt bort til meg og hvisket meg i øret: - I år har du virkelig fått til forkledningen. Jeg kan ikke se at det er deg i det hele tatt. Jeg svarte ikke, men humret bare da jeg tenkte på at hun faktisk trodde at jeg var Andersen.

Plutselig la Signe en hånd på kneet mitt og strøk meg oppover låret over nissedrakta. - Jeg tror jammen nissefar fortjener en liten belønning, jeg, hvisket hun inn i øret mitt. - Vil nissefar bli med nissemor inn på soverommet en tur, kanskje? Barna kommer til å være opptatt i timesvis uansett... Jeg prøvde å svare, men ble avbrutt av Signe som gjorde hysjtegn med pekefingeren foran de fyldige leppene sine, tok meg i hånden og leide meg inn mot soverommet. Jeg følte at jeg burde avsløre hele greia, at jeg måtte fortelle alt sammen, men jeg greide ikke.

Inne på soverommet snudde Signe seg rett mot meg
og så på meg gjennom nissemasken.

Hun ble stående slik en liten stund og se på meg med et intenst blikk. Jeg ble helt svett og var sikker på at hun kom til å se hvem jeg var. Hun kom enda litt nærmere masken med ansiktet, og jeg svettet enda mer på innsiden, men så stoppet hun og begynte å slippe seg sakte ned og lot ansiktet gli langs nissedrakten helt til hun satt på huk.

Jeg kjente hvordan hun skjøv nissedrakten til side og begynte å kneppe opp buksene mine før to myke, deilige hender tok tak i den stive pikken min og lirket den ut av den halvåpne buksa. Signe ga fra seg et gisp, og nå, nå var jeg helt sikker på at hun hadde avslørt hemmeligheten. Hva gjør jeg nå, tenkte jeg. Hun kommer til å hyle, tenkte jeg. Hun kommer til å anmelde meg. Men det som fulgte var ikke noe hyl.

I stedet sa hun: - Oi oi oi... Nissefar! Jeg har aldri sett deg så... stor før... Mmmm, dette kan nissemor like... Hva i all verden var det som foregikk? Kunne hun ikke se at det ikke var Andersens lem hun holdt i hendene sine? Gjenkjente hun ikke pikken til sin egen mann? Eller var hun kanskje...? Nei, det kunne ikke...? Kunne hun virkelig være med på leken? Mer rakk jeg ikke å tenke før jeg kjente to fyldige lepper lukke seg om penishodet, en våt og deilig følelse skyte gjennom skaftet og et sug som dro gjennom hele kroppen og helt ut i det dunkende lemmet mitt.

Og denne nissemoren kunne sine saker.

Hun sugde meg som jeg aldri har blitt sugd før og det var like før jeg sprutet munnen hennes full da hun til slutt slapp seg av og slikket seg grådig rundt munnen. - Kan nissefar hjelpe nissemor å få av denne dumme julekjolen, sa Signe med ertende stemme og glimt i øyet. Hun snudde seg rundt, jeg tok tak i glidlåsen på den grønne, glitrende kjolen og dro den sakte helt ned til den stoppet. Jeg skulle akkurat skyve kjolen ned fra de nakne skuldrene hennes da hun plutselig stoppet meg og snudde seg. - Nissefar, hvisket hun opphisset. - Jeg vet alt om hemmeligheten din...

Det gikk kaldt nedover ryggen på meg. Kom hun til å anmelde meg likevel? Og hyle? Men så sa hun: - Men jeg har også mine hemmeligheter... To faktisk. Vil du høre dem? Jeg nikket nervøst til svar. - Den første er at jeg alltid har kikket på deg når du har vært ute i hagen din om sommeren. Og den andre, den andre hemmeligheten, er at jeg aldri, noen sinne bruker undertøy. I samme øyeblikk slapp hun kjolen ned til gulvet og åpenbarte hele sin nakne kropp.

Og herregud så deilig hun var der hun stod, naken,
uskikkelig og kåt.

De store puppene hennes struttet ut i rommet, brystvortene var store og rosenrøde. Hoftene vippet opp og ned når hun vrikket og vred seg foran meg. Kinnene flammet av lyst og øynene lyste av kåtskap. Gjennom nissemasken så jeg at hun danset foran meg, snurret rundt og begynte å gni den nydelige rompa si mot det glinsende lemmet mitt. - Åh, nissemor, var alt jeg klarte å stotre fram før jeg gikk lot hendene skli rundt kroppen hennes og tok tak i de fantastiske puppene. Signe ga fra seg et stønn. - Åh, nissefar, jeg har vært veldig, veldig, veldig naughty!

Så krabbet hun opp i senga og stilte seg på alle fire. Jeg stelte meg bak henne, tok et fast grep om rompa hennes og styrte pikken inn i den våte, varme og vidunderlige fitta. Jeg stønnet. Hun stønnet. - Nissefar! Så deilig og... utrolig... stor du er! Jeg økte takten mens jeg så opp på speilet som stod foran senga. Der, i speilet, kunne jeg se julenissen knulle nabokona og det var både et utrolig merkelig og utrolig deilig syn. Det tok ikke lang tid før både nissemor og nissefar kom så saftene sprutet. Da vi hadde kommet til hektene igjen, hjalp Signe meg å tørke av lemmet.

Jeg tok på meg nissebuksene og begynte å gå mot soveromsdøra. - Du nissefar..., sa Signe med myk stemme. - Tusen takk for gaven... Og husk, dette er vår hemmelighet, ikke sant? Jeg nikket og gikk ut. Signe gikk på badet for å stelle seg. Da jeg kom til postkassene, så jeg akkurat Andersen komme ned fra huset mitt. - Ja, hvordan gikk det, spurte han. - Jo, joda, eh... ungene var veldig fornøyd de, sa jeg. - Og nissemo... eh, jeg mener, Fru Andersen også... 

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: