Firmafesten

"Han holder henne tett inntil seg og hvisker i øret hennes at han har løst på henne - her og nå. Hun kjenner den harde kuken hans mot seg og fitta hennes skriker etter å kjenne den inni seg. Den ene hånda hans finner de stive niplene hennes og styrker lett over dem, hele kroppen hennes skjelver og vil ha mer..."

Endelig helg og firmafest! Hun er så klar for en tur ut på byen sammen med kollegaene, men først må hun innom polet før det er rett hjem for å dusje og gjøre seg klar. Mens hun sminker seg når hun å drikke seg litt frempå, og hun kjenner samtidig at det pirrer litt i underlivet med tanke på at han og kanskje er der.

Øynene lukker seg og hun lar hånda gli ned i trusen...

, og med bilde av han på netthinna begynner hun å massere klitten og føre fingrene med jevne støt inn i fitta. Hun stopper mens leken er god, vasker lett av seg og haster ut av leilighet for å møte de andre.

Det er rimelig fullt på byens hotteste uteplass, og det er et livat gjeng som hilser henne med jubel å tilrop når hun finner bordet som er reservert til firmaet. Hun slenger seg ned på en ledig stol, bestiller en drink å lar blikket gli rundt bordet. Det her er hennes gjeng, praten går let, latteren sitter løst og det synges og danses ved bordet.

Hun har akkurat vært en tur på toalettet når
hun merker at noen stryker henne lett på ryggen.

Blikket som møter hennes når hun snur seg, sender ilinger gjennom hele kroppen og hun kjenner pulseringer i fitta. Han er her, de klemmer hverandre og han blir med bort til bordet deres hvor de andre klapper og hilser sjefen hjertelig velkommen for å feste sammen med dem. De blir sittende tvers ovenfor hverandre og blikket hennes møter stadig hans, og etter en liten stund reiser han seg og byr henne opp til dans.

Han holder henne tett inntil seg og hvisker i øret hennes at han har løst på henne- her og nå. Hun kjenner den harde kuken hans mot seg og fitta hennes skriker etter å kjenne den inni seg. Den ene hånda hans finner de stive niplene hennes og styrker lett over dem, hele kroppen hennes skjelver og vil ha mer, så hun tar han i hånden og drar han med seg inn på dametoalettet.

Hun når akkurat å låse døren før han drar henne
inntil seg å den sultne munnen hans finner hennes.

Ivrige hender røsker i klærne og ingen av de kan få dem fort nok av. Hun hjelper han med beltespennen og uten å slippe blikket hans setter hun seg ned og suger seg fast i den steinharde kuken hans. Tungen leker med kukhodet samtidig som hun småbiter han og hun elsker følelsen av å ha slik "makt" over han.

Han jamrer og vrir lett på seg, løfter henne opp på benken før han biter lett i nipplene hennes og lar tungen søke nedover magen hennes til fitta. Det han gjør med tungen får hele henne til å sitre og hun roper ut når orgasmen tar henne, med et smil om munnen reiser han seg og styrer kuken bestemt inn i fitta.

De klamrer seg til hverandre mens han med taktfaste, harde støt puler henne og de møtes i en heftig orgasme. Utmattet og fornøyd kler de på seg for å gå ut til de andre, men først avtaler de at etter festen blir han med henne hjem for å fortsette å utforske hverandres kropper.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: