Pustepausen

"Du begynte å kysse deg nedover kroppen min. Ble hengende litt rundt puppene. Masserte de hardt, sugde og bet i brystvortene, hørte at jeg stønnet av nytelse. Fortsatt ned over magen, nedover lårene..."

Hjemme hos meg handler det mye om sykdommen til en av mine nærmeste. Men en gang i blant får jeg noen timer avlastning for å få litt etterlengte alenetid. Så jeg sier at jeg drar på kino, eller til en venninne for å skravle. Sannheten er at det jeg trenger mest er nærhet og at andre behov tilfredsstilles. Sist jeg skulle på "kino" så kjørte jeg de 10 minuttene hjem til deg.

Du åpnet døren med en gang jeg ringte på og dro meg inn i gangen. Du dro meg inntil deg og kysset meg forsiktig. Jeg la armene rundt nakken din, smilte til deg og kysset deg tilbake. Litt mer krevende. Mens kyssene ble mer krevende gled hendene dine mot rompa mi. Hendene fant veien under kjolen min og du strøk deg med lette hender forsiktig oppover. Du stønnet lett når du oppdaget at jeg ikke hadde truse på. I en kjapp bevegelse tok du tak i kjolen min og dro den over hodet mitt, og der sto jeg naken foran deg.

Du smilte, og fikk et dyrisk glimt i øynene dine.

Tskjorten din gikk samme vei som kjolen min og i samme bevegelse tok du tak i meg og dro meg mot soverommet ditt. Du dyttet meg ned på sengen din mens du langsomt tok av deg buksa. Du krøp opp i senga til meg og kysset meg sultent.

Vi ble liggende og kysse og ta på hverandre en liten stund. Trusa di forsvant også en plass inni der, og når du klemte meg inntil deg kunne jeg kjenne den harde staken din mot meg. Du begynte å kysse deg nedover kroppen min. Ble hengende litt rundt puppene. Masserte de hardt, sugde og bet i brystvortene, hørte at jeg stønnet av nytelse. Fortsatt ned over magen, nedover lårene, forsiktig så du ikke kom borti de sensitive delene mellom bena mine.

Jeg åpnet bena mine for deg, lot deg se hvor
våt du gjorde meg, hvor klar jeg var for deg.

Med et lite stønn begravde du munnen din i meg. Sugde på kjønsslepper og dro tunga di lett over klitoris. Du økte farten på tunga samtidig som to fingre fant veien inn og strøk seg mot gpunktet mitt. Du vet akkurat hvordan jeg liker det, og med to fingre som masserte gpunktet og tunga di roterende på klitoris eksploderte jeg i en voldsom orgasme.

Jeg presset underlivet mot munnen din mens jeg ristet og klynket, og du fortsatte bevegelsene til jeg trakk underlivet mitt bort fra deg. Du flyttet deg oppover og kysset meg ømt mens du la den harde kuken mot åpningen min. Jeg presset underlivet mot deg for å gi deg beskjed om jeg var klar for deg. Jeg var litt trang etter orgasmen og du var så knallhard og stor at du trengte litt tid før du sank helt til bunns.

Du holdt rundt meg og kysset meg mens du
bevegde deg ut og inn i meg i langsomme tak.

Jeg flettet beina rundt deg og beveget meg i takt med deg. Slik lå vi en liten stund og bare nøt følelsen av kuken din inni meg, nærheten og godlydene mellom oss. Plutselig trakk du deg ut, og la deg på rygg mens du blunket til meg. Jeg satte meg opp og smilte.

Begynte å kysse deg på halsen og fortsatte ned over brystkassen din og videre ned mot underlivet ditt. Kukken din sto knallhard og vippet mot meg, og jeg begynte med å la tunga skli fra ballene og opp til tuppen i lange drag. Sugde litt på ballene dine mens jeg runket det lett, før jeg slukte deg så langt jeg klarte uten å brekke meg. Du smakte deilig, en blanding av mine og dine safter. Runket deg litt og sugde, kjente at du ble om mulig enda hardere av behandlingen du fikk.

Men jeg ville ikke at du skulle komme enda, så jeg satte meg over deg og plasserte kukhodet ditt mot åpningen min. Nå var vi godt smurt med dine og mine safter, så nå gled du rett inn da jeg satte meg langsomt ned på deg. Begynte å ri forsiktig, mens du plasserte hendene på hoftene mine. Akkurat som om du ville ha meg langt inn på staken din som mulig. Satte opp farten etterhvert, og du støtte i mot. Jeg kjente at det ikke kom til å ta lang tid før jeg kom igjen, så jeg stoppet og ba deg om å ta meg bakfra. Du vet at når jeg vil bli tatt bakfra, så vil jeg bli tatt litt hardt. Gjerne med litt dask på rompa i tillegg. Du dro meg mot kanten av senga slik at du sto på golvet bak meg.

Ga meg to-tre raske klaps på rompa før du
kjørte den harde kuken din helt til bunns.

Nå kjørte du kuken din hardt inn og ut, bunnet meg hardt hvergang du kom inn. Jeg masserte klitoris mens du begynte å stønne bak meg. Du hørte nok på lydene fra meg at jeg nærmet meg jeg også. Orgasmen min kom så plutselig at jeg klarte ikke si fra, jeg bare skrek mens jeg støtte kraftig mot han. Da kjente jeg at han kom han også, han støtte kraftig inn ett par-tre ganger til før han la seg over meg og kysset meg i nakken.

Jeg trakk meg unna, snudde meg og dro han med meg ned i senga der vi ble liggende i armene til hveandre og puste ut. Dette er pustepausen jeg unner meg i en grå og trist hverdag. Jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: