Ri som en jockey

"...Våknet i natt rundt kl 04. Fikk ikke sove og tankene svirret. Tenkte på meldinger vi har sendt hverandre. Hva som har tent deg, og oss. Tenkte på meldingen om at jeg skal ri deg som en jockey. Bakfra..."

Du som er i meg og ser pikken din glinsende ettersom den glir inn og ut av meg. Du har satt på meg brystklemmer med en tynn kjetting mellom som skaper deilig press ettersom de duver frem og tilbake av bevegelsene våre.

Du stopper meg. Stryker meg over baken.

Jeg hører ei flaske åpnes og kjenner tynn veske som renner ned. Kjenner en kald følelse mot mitt bakerste hull, oljen hjelper og du presser inn en liten buttplug i meg. Deilig press i begge hull og vi fortsetter å ri. Støtene kjennes annerledes. Deilig. Du stopper oss opp etter en stund. Vent litt. Tar ut pluggen og jeg hører på nytt lyden av en flaske som åpnes. Olje som treffer huden min og renner inn i mitt bakerste hull som nå er utvidet. Oljen renner videre ned langs baken min og det danner seg en liten bekk ned langs pikken din.

Jeg kjenner en ny annerledes følelse som utvider meg. Du fortsetter å presse sakte inn, kule for kule og jeg skjønner at du har kost deg på nettet og idet jeg innser hva som skjer skrur du på vibrasjonene på analvibratoren. Si stopp sier du, for denne kan gå langt inn i deg. Kulene blir større for hver gang jeg presser den i deg. Vi fortsetter rittet vårt. Varierer tempoet, nyter følelsen. Brystene mine som fremdeles er sensitive og kjenner hver bevegelse ekstra.

Du presser vibratoren en kule lenger inn og
vibrasjonene fortsetter.

Du kjenner dem selv gjennom fitteveggene. Deilig press, deilig følelse, vi fortsetter bevegelsene og du presser den enda ett hakk inn. Stønner idet du også kjenner vibrasjonene bedre. Kommer snart, det blir for godt. Du presser den enda ett hakk inn idet du kjenner krampene mine, og helt uten forvarsel drar du i kjettingen så brystene mine settes fri. Klarer ikke være stille, heldigvis er vi alene.

Du kjenner hvor hardt jeg kommer. Og så klarer ikke du mer og krampene dine tar over. Din tur til å komme hardt i meg. Det er bedre enn på lenge. Du presser deg hardt og så langt som du kan inn i meg. Kjenner vibrasjonene som fortsatt durer og du trekker sakte ut vibratoren. Slår den av. Jeg flytter meg og du ser pikken din glinsende av sperm og fittesaft blandet med blank olje.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: