To tall- en enighet

"Håper ingen andre enn du ser hvor kåt jeg blir. Jeg vet, at du vet, at jeg sitter på jobb med nytt undertøy. Nye stay ups, ny hofteholder, hvem bryr seg vel om truse? Matchende bh. Jeg vet, at du blir opphisset av det. Du vet at jeg blir opphisset av det. Jeg håper du har tenkt å gjøre noe med det i dag..."

To tall. To tall som hisser meg opp. Så når jeg sitter på møte og ser du taster på telefonen, møter blikket mitt, holder det og legger telefonen fra deg skjønner jeg at dette er bare ment for meg. Jeg åpner opp min telefon og snappen fra deg inneholder en dongeriblå bakgrunn og to tall. 69. Mer skal det ikke til.

Jeg håper ingen andre ser blikket du sender meg.

Håper ingen ser den lydløse samtalen vi har. Håper ingen andre enn du ser hvor kåt jeg blir. Jeg vet, at du vet, at jeg sitter på jobb med nytt undertøy. Nye stay ups, ny hofteholder, hvem bryr seg vel om truse? Matchende bh. Jeg vet, at du blir opphisset av det. Du vet at jeg blir opphisset av det. Jeg håper du har tenkt å gjøre noe med det i dag.

Skjørtet jeg har på meg er løst men har høy splitt. Må hele tiden passe på så ikke noen andre ser at det er stay ups. Tenkte på deg da jeg kjøpte det. Du vet at jeg vil ha deg. Jeg vil suge deg. Jeg vet at du vil ha meg. Du vil suge meg. Vanskelig å holde fokus på siste delen av møtet, men det tar slutt. Det er helg og alle vil ut og hjem.

Jeg har som vanlig en del å gjøre og fløya tømmes til det bare er meg igjen.

Spiller musikk høyt og tenker på deg og tallene du sendte meg. Greit å ha hevet bord. Kjenner at jeg blir våt. Skal jeg tørre å sende deg snap? Usikker på om du kanskje er hjemme i hverdagsbobla, men tar sjansen. Filmer helt nede på hælen min, sakte oppover, bretter skjørtet til side øverst ved splitten slik at du ser stay ups og silkestroppene som holder dem oppe. Trykker på send. Klarer ikke la vær å la handa bekrefte hvor vått det er. En finger finner vei inn, vått.

Var det vått hører jeg en stemme som spør? Snur meg og møter blikket ditt. Har ikke hørt at du kom. Mhmm sier jeg- vil du smake spør jeg og byr frem fingeren min. Du kommer mot meg og tar fingeren min med mine safter i munnen din. Suger. Smaker deilig sier du. Jeg blir enda kåtere. Jeg lar handa mi bevege seg nedover kroppen din. Ned over brystet ditt, til bukselinningen din. Tar opp skjorta og finner naken hud. Vet at vi er alene men låser døra mi.

Tar av deg og nyter å smake på deg.

Småbiter meg oppover kroppen din. Lar hendene mine gli ved linningen din. Ser at kuken din presser mot dongeristoffet og jeg vet at på tuppen finnes det deilig precum. Åpner beltet ditt. Tar av deg buksa. Ser en fuktig flekk på boxern. Tar av deg boxern og slipper kulen fri. Nyter synet. Hard kuk. Kåt. Deilig precum. Jeg rører den ikke til å begynne med, ser bare på den. Ser de kåte bevegelsene. Lar tunge mi gli over tuppen. Suger i meg de dyrebare, deilige precum dråpene. Hører stønnet ditt.

Tar et steg fra deg. Tar av meg skjørtet og avslører undertøyet, og mangel på det. Bøyer meg bak deg og bretter ut yogamatte på gulvet. Legg deg på rygg sier jeg. Du legger deg ned og jeg stiller meg over deg slik at du ser rett opp i fitta mi. Du ser strømpene mine. Du har enda ikke rørt meg, men du ser hvor våt jeg er når jeg sprer føttene mine. Hva vil du jeg skal gjør nå? Ri tunga mi kommer det hest fra deg.

Kuken din reagerer på det du sier for det glinser enda mer av tuppen.

Jeg setter meg langt ned på huk over deg. Akkurat slik at du ikke når fitta mi. Sikker spør jeg? Denne du vil ha? Er det denne du vil smake på? Mhmm klarer du så vidt svare før jeg setter meg ned på deg. Tunga di inn i meg. Jeg står stille en periode og kjenner hvordan du bruker tunga di. Utforsker veggene. Kjenner smaken av meg.

Du tar tak i kroppen min. Styrer tempoet. Så deilig. Men jeg har utsikt til en deilig pikk som frister. Glinser. Ber om å bli sugd. Jeg bøyer meg frem. Suger meg fast, suger slik din beste fantasi er (fortell meg om den!) Samtidig som du suger klitten min. Suger, smaker, forsyner deg grådig. Jeg klarer ikke mer og kommer hardt. Presser meg mot deg. Grådig. Du kommer hardt. Lar meg kjenne de harde deilige strålene i munnen min. Deilig. Elsker å suge deg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: